Dodaj do ulubionych

zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby

26.09.10, 20:25
Witam!
Mój problem dotyczy zadośćuczynienia po stracie bliskiej osoby- w jaki sposób mogę walczyć o nie, gdy firma, w której ktoś z rodziny był u niej ubezpieczony, odsyła z kwitkiem lub oferuje śmieszną wysokość tej kwoty?
Czy ktoś może mi coś doradzić? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sturmir Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 26.09.10, 21:18
      Wejdź sobie na stronę oficjalną firmy "Europejskiego Centrum Odszkodowań". Myślę, że Ci fachowcy mogliby pomóc w Twojej sprawie:)
    • nefrytka123 Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 10.10.10, 22:31
      Reprezentuję bardzo rzetelną firmę EUCO (do sprawdzenia www.euco.pl)
      Kontakt do mnie tel 508 933 540 , wszystko wyjaśnię .Firma nie pobiera opłat wstępnych, bardzo duża skuteczność w uzyskiwaniu odszkodowań i bardzo wysokie odszkodowania.
      Pozdawiam M.Kamińska
    • ybb02 Gwarantowana Najwyższej klasy pomoc w tej sprawie 14.10.10, 15:13
      Witajcie:)pomagam osobom poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych i ich rodzinom uzyskać należne odszkodowanie.Jeśli byłeś/aś poszkodowan/a w wypadku i dostałeś zbyt niskie odszkodowanie bądź wcale nie dostałaś/eś dzwoń pomożemy!!!! Mamy jedną z najlepszych kancelarii w Polsce, nasz klient nie robi nic i nie płaci za nic więc myślę,że warto!W razie pytań dzwońcie 600431145 rawiam Unijne Centrum Odszkodowań
      • bszalacha pomagam w odszkodowaniach 23.10.10, 10:27
        Słuchaj,
        jetem psychologiem i zajmuję się tym od dawna.Proszę o kontakt 693106694 ,wszystko wyjaśnię.
    • ekostulska zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 20.10.10, 11:22
      W sprawie Twego postu, na wszelkie pytania odnośnie uzyskania zadośćuczynienia oraz pomoc w napisaniu fachowego pisma do ubezpieczyciela zapraszam do kontaktu na maila prywatnego kostulenka@gmail.com
      Zajmuję się podobnymi sprawami na co dzień, więc chętnie pomogę. Pozdrawiam.
    • wypozyczautopl Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 23.10.10, 10:10
      lorenzo0 napisał:

> Witam!
      > Mój problem dotyczy zadośćuczynienia po stracie bliskiej osoby- w jaki sposób m
      > ogę walczyć o nie, gdy firma, w której ktoś z rodziny był u niej ubezpieczony,
      > odsyła z kwitkiem lub oferuje śmieszną wysokość tej kwoty?
      > Czy ktoś może mi coś doradzić? Pozdrawiam.

najcenniejszym źródłem informacji będzie storna internetowa Rzecznika Ubezpieczonych

Wypożyczalnia Samochodów Warszawa
      www.Wypozycz.Auto.pl
    • doradca-ds-odszkodowan Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 14.11.10, 07:11
      Dzień dobry,

pytanie zasadnicze: okoliczności zdarzenia w następstwie którego doszło do obrażeń skutkujących zgonem osoby bliskiej ( wypadek drogowy, inny wypadek etc. )

data zdarzenia: przed - czy po dacie 10.08.2007r.

wiecej informacji: kontakt@lex-kancelaria.pl

LEX Kancelaria Odszkodowawcza
    • doradca-ds-odszkodowan Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 14.11.10, 08:03
      i jeszcze jedna kwsetia:

z jakiego źródła chce Pan dochodzic roszczeń: prywatna / indywidualna polisa ubezpieczonego ? grupowe ubezpieczenie pracownicze - NNW ?

LEX Kancelaria Odszkodowawcza

kontakt@lex-kancelaria.pl
    • doradztwoprawne123 Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 19.11.10, 21:02
      Witam, zaniżanie odszkodowań jest dość powszechna praktyką stosowana przez ubezpieczycieli dlatego zapraszam do skorzystania z usług naszego biura, pomagamy odzyskać należne odszkodowanie i zadośćuczynienie jeżeli zdarzył się:

-wypadek komunikacyjny (byliście Państwo kierowcą, pasażerem, pieszym),
      -wypadek w pracy lub drodze do pracy,
      -jeżeli miał miejsce błąd w sztuce lekarskiej,
      -jeżeli z powodu wypadku utraciliście Państwo korzyści finansowe,
      -jeżeli nastąpiła śmierć bliskiej osoby w wyniku wypadku,
      -jeżeli nie otrzymaliście Państwo odszkodowania lub otrzymaliście za niskie

Wystarczy zadzwonić a my załatwimy za Państwa wszystkie formalności. Służymy radą i doświadczeniem.
      Informacje: 503-610-377
      lub e-mail: doradztwoprawne@hotmail.com
    • arleta.war Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 26.01.11, 10:31
      Jeżeli mogę coś doradzić to tylko to by skorzystać z usług radcy prawnego lub adwokata. Z mojego doświadczenia takie sprawy powinny się skończyć w sądzie bo Zakład ubezpieczeń nigdy nie wypłaci tyle ile powinien. Jeżeli będziesz zainteresowany to proszę napisz na mojego maila to Ci polecę dobrą kancelarię radcowską która prowadziła podobna sprawę sprawę moich znajomych i byli bardzo zadowoleni. arleta.war@gazeta.pl
    • experci14 zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 14.02.11, 20:10
      WAŻNA INFORMACJA

TRWA OGÓLNOPOLSKA AKCJA POMOCY
      POSZKODOWANYM W WYPADKACH

• Uczestniczyłeś w wypadku lub kolizji
      • Zostałeś potrącony przez samochód
      • Siedziałeś w samochodzie sprawcy wypadku
      • Zginęła lub została poszkodowana Ci bliska osoba
      • Uległa wypadkowi osoba, którą ty znasz i chcesz jej pomóc
      • Byłeś sprawcą wypadku – pokaż poszkodowanemu, że nie jest
      Ci obojętny

WE WSZYSTKICH TYCH SYTUACJACH I WIELU INNYCH
      MOŻEMY POMÓC – ZADZWOŃ I DOWIEDZ SIĘ CZY NALEŻY SIĘ TOBIE
      LUB KOMUŚ INNEMU ODSZKODOWANIE
      Tel. 0793792485, 0513135014
      LUB
      SKONTAKTUJ SIĘ ZA POMOCĄ MAILA
      agata__karpinska@o2.pl, ekostulska@wp.pl
    • anthony_skotia Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 04.03.11, 17:14
      Witam, reprezentuję Kancelarię Dochodzenia Odszkodowań Arbiter S.A. Chętnie pomogę w dochodzeniu należnego odszkodowania od ubezpieczyciela. Proszę o kontakt: +48 693 683 983
    • arkzawiercie Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 10.03.11, 15:01
      Meditor
      * sprawy prowadzimy na swoje ryzyko finansowe,
      * brak opłat wstępnych
      * nasze wynagrodzenie płatne jest po uzyskaniu odszkodowania i tylko w przypadku jego uzyskania,
      * w razie odmowy wypłaty świadczenia nie ponosicie Państwo żadnych kosztów
      * nasze wynagrodzenie stanowi prowizja od uzyskanego odszkodowania, zwykle jest to 15 %,
      * im wyższe świadczenia uzyskamy na rzecz Klienta tym wyższe będzie nasze wynagrodzenie,
      * wysokość naszego wynagrodzenia może być negocjowana, szczególnie gdy mamy do czynienia z dużą szkodą lub kilkoma poszkodowanymi.
      profidoradca.systempartnerski.pl/meditor/index.html
    • benjaminblimchen Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 14.03.11, 20:49
      Witam!
      Reprezentuję Kancelarię Prawną, która zajmuje się sprawami roszczeniowymi po stracie bliskiej osoby. Zajmujemy się wszelkimi formalnościami dla Naszych Klientów. Proszę o kontakt w celu przedstawienia szczegółowej oferty: dawid.dd@wp.pl lub 506-874-171. Pozdrawiam!
    • maxkam2008 Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 16.03.11, 00:11
      Je jestem w stanie pomóc poprzez firmę którą reprezentuje jako agent mianowicie Europejskie centrum odszkodowań. Rozpoznamy pana sprawę i może pan się zdecyduje na nasze usługi lub nie ale będzie pan wiedział czy warto cokolwiek zaczynać i czy jest szansa na rekompensatę. Zapraszam do kontaktu poprzez forum
    • mm-84 Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 09.04.11, 13:11
      Witam, proponuję skonsultować się z naszym prawnikiem i sprawdzić co można w sprawie wywalczyć: odszkodowania@kancelariapronet.pl. Konsultacje są bezpłatne.

www.kancelariapronet.pl
    • wanda1234-pl Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 08.08.11, 09:33
      kontakt w sprawie odszkodowania wanda12300@hotmail.com{czekam na szczegółowe informacje
    • wanda1234-pl Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 12.08.11, 21:56
      proszę o kontakt, jestem z Europejskiego Centrum Odszkodowań
    • wygramyrazem Re: zadośćuczynienie po stracie bliskiej osoby 21.10.14, 13:48
      Wszelka pomoc prawna w zakresie dochodzenia odszkodowań tel. 32/461 31 81, INFOLINIA 801 801 821, e:mail: wygramyrazem@poczta.pl. ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ www.wygramyrazem.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka