jadriver123 07.07.10, 23:41 Witam automanniaków. Jaka może być cena VW golfa? Czy to są dobre samochody? Link Zgłoś Obserwuj wątek
ulubiony19 Re: VW GOLF 3 08.07.10, 02:24 Cena? To auto może kosztować i 500 zł i 15 000 zł.Oba w stanie jeżdżącym.Takich aut już pewne standardowe kryteria nie obowiązują;) Czy to dobre auto? Tak.W porównaniu z jego ówczesnymi klasowymi konkurentami jeden z najlepszych w segmencie. Pozdr Link Zgłoś
kamillwawa Re: VW GOLF 3 08.07.10, 11:52 To nie jest dobre auto od 1997 kiedy pokazał się golf IV. Wcześniej owszem wóz ok ale przecież to było kilkanaście lat temu. Odpuść sobie stary golf to dzisiaj historia kłopoty i obciach (ztjuningowany). Link Zgłoś
maczores Re: VW GOLF 3 08.07.10, 22:10 Jak dobrze trafisz to bezawaryjny choc bardzo prosty samochod,polecam zwlaszcza wersje z 1,9D jest nie do zajechania choc silnik slabowity.Moj z '98 mimo 220kkm przejechanych wymagal przez 3 lata tylko wymiany oleju,filrtow i czujnika biegu wstecznego za cale 16zl Link Zgłoś
marco_tbg Re: VW GOLF 3 09.07.10, 08:22 Golf III to drugi po C330 pojazd który zmotoryzował polską wieś Link Zgłoś
qqbek Re: VW GOLF 3 09.07.10, 16:05 marco_tbg napisał: > Golf III to drugi po C330 pojazd który zmotoryzował polską wieś Chyba bliżej 10 lokaty Golf III by się znalazł. Polską wieś chyba bardziej Kadett i wcześniejsze generacje Golfa zmotoryzowały. Link Zgłoś
marco_tbg Re: VW GOLF 3 09.07.10, 18:06 No może 5:) U mnie na wsi wszyscy mają Golfy III, ja też dawno temu miałem, ale ze łzami w oczach sprzedałem (1.8B '92 Biały Potwór - na setkę palił tyle co Kraz, psuł się co tydzień, ale tak mają wszystkie funkiel nówki od Niemca emeryta). Jedyna zaleta to, że na zestaw naprawczy wystarczy młotek i przecinak:) w poważniejszych stanach kanister z benzyną:) ------------------------ Wracamy do cytatów:) Jarosław Kaczyński: Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, tobyśmy nigdy niczego nie mieli Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: VW GOLF 3 09.07.10, 21:33 Mam taka padline tdi i polecam. Za te pieniadze nie kupilbym nic innego sensownego. No moze Sharana/Galaxy, ale po co mi taki van? Czesci tanie i dostepne, przyjemnie sie prowadzi, z ladna felga i w bogatszej wersji nie razi wygladem, nie wstyd tym pojechac gdziekolwiek za Odre, oszczedny (z moim silnikiem) i dosc dynamiczny. Link Zgłoś