Gość: Kate IP: 150.254.69.* 25.03.04, 10:36 Ukradli mi samochód. Renaul -Megane -classic :(:(. Nie było mnie 40 minut i to wystarczyło....!!! Samochód miał wszelkie zabezpieczenia... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: uny Re: Ukradli mi samochód IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 10:42 a może by tak : nr rej, kolor i jakiesz cechy szczególne? może ktoś to zobaczy i coś powie na ten temat. poza tym pokręć się w okilicy gdzie stało auto złodzieje często kradną pojazd i zostawiają go jakieś 4 ulice dalej żeby "przycichło" czasami zostawiają auta na pobliskich parkingach strzeżonych. Link Zgłoś
kollector Re: Ukradli mi samochód 26.03.04, 01:00 Gość portalu: uny napisał(a): > a może by tak : nr rej, kolor i jakiesz cechy szczególne? może ktoś to zobaczy > i coś powie na ten temat. poza tym pokręć się w okilicy gdzie stało auto > złodzieje często kradną pojazd i zostawiają go jakieś 4 ulice dalej > żeby "przycichło" czasami zostawiają auta na pobliskich parkingach strzeżonych. > nigdy nie uwierzę, by ktos komus pomógł ponieważ przeczytał post na forum, jedyne co nalezy zrobic to zglosic policji fakt kradzieży i modlić się, modlić modlić (Rutkowskiego nie polecam) Link Zgłoś
Gość: verte Re: Ukradli mi samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 01:08 kollector napisał: > > nigdy nie uwierzę, by ktos komus pomógł ponieważ przeczytał post na forum, > jedyne co nalezy zrobic to zglosic policji fakt kradzieży i modlić się, modlić > modlić (Rutkowskiego nie polecam) Rutkowski to sie autami nie zajmuje już od dawna,a nawet jak się zajmował to drogimi,a jak się w rzeczywistości zajmował to sobie można było przeczytac np. w poprzedniej Polityce(polecam).To tyle na temat tego mistrza PR. Link Zgłoś
Gość: verte Re: Ukradli mi samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 01:09 Gość portalu: Kate napisał(a): > Samochód miał wszelkie zabezpieczenia... Tzn.jakie?? Link Zgłoś
ant777 a czemu nikt nie chce mi Fiata ukraść? 26.03.04, 08:47 wiem, wiem, bo to badziew, obciach, bieda-wóz dla ubogich klientów z europy wschodniej itd. Link Zgłoś