Dodaj do ulubionych

odradzam OPONEO .PL

IP: *.chello.pl 25.11.08, 20:55
firma reklamuje się ze posiada bardzo duży wybór opon po dobrych cenach - w
Ceneo pokazują się zaraz na początku jako najtańsi, ale tak na prawdę to nie
mają żadnego wyboru, - można czekać parę dni a oni w końcu dzwonią i mówią ze
w tym a tym rozmiarze nie mają żadnych opon, skandal, oszuści,

na pytanie dlaczego na stronie internetowej są opony a ni ta na prawdę nie
mają żadnych facet zaczyna coś ściemniać.... ze strona internetowa to nie jest
oferta

odradzam en sklep oponeo - chyba ze kupujecie opony do małego fiata - takie
pewnie gdzieś mają bo takich już nikt nie kupuje, tych lepszych niestety nie
mają żadnych

slep oponeo to kpina z klientów

odradzam , szkoda czasu i nerwów
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.spray.pl 28.11.08, 21:47
      kupiłem tam opony, czekałem dwa dni na dostawę, cena była wg ceneo najniższa,
      jednak ja poleciłbym ten sklep internetowy
      • Gość: radekko Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.ols.vectranet.pl 09.12.08, 06:57
        Ja tez kupilem tam opony i byly u mnie w mniej niz 48 godzin. Trzy
        klikniecia plus jeden telefon od kuriera, zmiana adresu doreczenia i
        odbior opon w miejscu pracy gdzie bylm samochodem. Same pozytywy a i
        ceny najnizsze.
        • Gość: beemka Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.cable.smsnet.pl 09.12.08, 15:16
          Ja zdecydowanie odradzam. Nie wiedzą co mają na stanie, przysyłają inne opony
          niż się zamówiło, nie chcą potem odebrać. Totalna porażka. Można zamówić i sobie
          czekać. Firma krzak. Nie chce mi się pisać, ale bujam się już z nimi 2 tyg a
          pieniędzy jeszcze nie wrócili, chociaż od kilku dni zlecili zwrot w ksiągowości.
          • pawel19799 Re: odradzam OPONEO .PL 11.12.08, 23:53
            Witam,
            Ja polecam bardzo szybka dostawa, gwarancja oraz niskie ceny, bardzo
            duży wybor.
            • Gość: Adi Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.chello.pl 09.03.09, 17:51
              ALA i beemka mnie rozbroili i rozłożyli na łopatki:-) firma "krzak" hahahah, spolka notowana na GPW, rok do roku zwieksza zyski, nawet w ciezkich czasach kryzysu a gosc pisze, ze to firma "krzak" hahaha. Proponuje najpierw pomyslec, a potem cos o kims pisac, bo osmieszacie sie przed innymi swoim brakiem wiedzy lub nielogicznym podejsciem do zycia jak to w przypadku Ady. Nie mieli czegos na stanie i co z tego?? zdarza sie ze cos sie sprzeda, no pomysl troche jesli mozesz zmusic sie do takiego wysilku. aaa napisalas ze oszusci ... to ciekawe jak tacy oszusci moga miec takie zyski i tysiace zadowolonych Klientów.
              • Gość: Marekkk Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.175.159.241.koba.pl 15.04.13, 11:40
                Sklep porażka zamówiłem 4 opony 2 przyszły po 6 dniach następne 2 nie wiadomo kiedy przyjdą gdyż konsultant jedyne co potrafił powiedzieć to że jeżeli jest pan niezadowolony to proszę kupić gdzieś indziej.Szkoda że tacy mocni w gębie nie byli kiedy składałem zamówienie telefonicznie bo w tedy pełna kultura zapewnienia że opony będą w ciągu 5 dni roboczych,pomijam fakt że na pytanie o datę produkcji przy zamówieniu usłyszałem że nie starsze jak 2012 rok a są z końca 2011 co akurat dla mnie już takiego problemu nie stanowi.Dałem ciała że odebrałem 2 pierwsze opony teraz zostaje mi tylko czekać i mieć nadzieje że reszta zamówienia dojdzie w tydzień czasu.To były moje pierwsze i ostatnie zakupy na oponeo.pl.
        • Gość: Krzysiek Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.15, 13:00
          Kupowalem w zeszlym roku dwie letnie. Po dwoch dniach dostalem co chcialem. Wsumie bez problemow. Tak samo jest na allegro jak kupujesz w kogos kto ma kilkanascie tysiecy sprzedazy czesto trafi sie ktos kto mial problemy i dal negatywa
    • Gość: piotr Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.ntlworld.ie 07.04.14, 15:42
      odradzam i przestrzegam !!!! wciąż czekam na opony które zamówiłem, pan z infolinii twierdzi ze firma kurierska ich zagubiła, na moja prośbę o podanie nr listu przewozowego pan sie wykręca ze nie ma !!!!!!! masakra
      • Gość: zawiedziony Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 12:05
        Podobna sytuacja: zamówiłem co innego dostałem propozycję z inną oponą. Mocni w gębie nikt nie jest winny tylko oni ... NIEPOWAŻNE PODEJŚCIE DO KLIENTA ... ;/ Dostałem informację, że można dokonać płatności, zrobiłem to a oni wciskają inną oponę. Sytuacja zmienia się w magazynach ... to po co wystawiają towar skoro nie są wstanie zapewnić ?? Bezsensu .... "Ja Panu tych opon nie wyprodukuję, Albo to co Panu proponujemy,albo zwrot forsy" ... Loteria ... i brak empatii w stosunku do Klienta ... ehh
      • kacperro333 Re: odradzam OPONEO .PL 13.02.17, 18:48
        Ja nie zamawiałem opon nigdy w tym sklepie, bo wcześniej koledzy mnie przestrzegli że robią tam straszne problemy. Szukałem w necie innego sklepu internetowego, który zajmuje się sprzedażą i znalazłem aaaopony.pl. Mają duży wybór rożnych producentów opon , możliwość porównywania cen i to mnie zachęciło do zakupu. Na paczkę czekałem 3 dni
    • Gość: piotr Re: odradzam OPONEO .PL IP: *.ntlworld.ie 09.04.14, 11:20
      niestety skorzystałem z irlandzkiej fili tej niepoważnej firmy i od 8 dni roboczych nikt mi nie jest w stanie powiedzieć gdzie sa moje opony. 1 telefon obiecanka jutro pan będzie miał dostawę, czekam kilka dni 2 telefon oczywiscie z mojej strony, wciskanie kitu ze firma kurierska zagubila prosba o podanie nr listu przewozowego odpowiedz nie posiadaja:) czekam, 3 telefon tlumaczenia pana z infolini ze wszyscy sa winni tylko nie oni (a co mnie to? ja zamowilem u nich) i stwierdzenie "da mi pan pol godziny ustalę co jest oddzwonię" i tak to pol godziny trwa juz dzien zero odpowiedzi. infolinia pobila nawet Ignacego Krasickiego w opowiadaniu bajek
      • pannalodzia6 Re: odradzam OPONEO .PL 11.06.14, 14:53
        A ja się poważnie zastanawiałam, czy z nich nie skorzystać... Jak to dobrze, że na forum można przeczytać ostrzeżenia przed nierzetelną firmą ....
        • slaw.lejczyk Re: odradzam OPONEO .PL 05.12.14, 09:19
          A ja jestem zadowolony. Kupowalem u nich kilka razy i nigdy nie miałem problemu.
    • rolondo1 Re: odradzam OPONEO .PL 14.01.15, 14:18
      Też miałem podobną sytuację. Zamówiłem opony w oponeo.pl miały przyjść i powiedzieli mi że jednak nie ma takich.
    • taniaw7 Re: odradzam OPONEO .PL 16.11.16, 08:11
      nie mam zaufania do takich internetowych zakupów, wolę iść do Euroamstera, kupić oponki dobrej jakości i dostać ubezpieczenie. Mam wtedy pewność że nic mnie nie zaskoczy. Poczytajcie sobie promocja.euromaster.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka