Gość: Paul IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.04.04, 21:09 Którędy najlepiej jechać z W-wy ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Paul Re: Nach Zakopane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.04, 22:41 Ludzie, nikt do Zakopca nie jechał? Link Zgłoś
Gość: Żubr Re: Nach Zakopane IP: 217.96.2.* 26.04.04, 22:49 zalezy od daty i pory dnia w szczycie raczej do katowic A4 i zakopianka chyba ze jest sensowna droga bezposrednio z katowic - nie wiem jak ruszysz odpowiednio wczesnie to po bozemu 7 Link Zgłoś
raver1 Re: Nach Zakopane 26.04.04, 23:04 Zawsze jezdze ta sama trasa E7,Radom-Kielce-Krakow i zyje;) Link Zgłoś
dep Re: Nach Zakopane 27.04.04, 08:51 Z Warszawy Gierkowka, potem na A4 i Zakopianke jak w Myslenicach sie zakorkuje to odbijasz w lewo i robisz objazd az do Rabki przez Mszane Wisniowa zorientujesz sie na mapie. Link Zgłoś
Gość: OLO I Re: Nach Zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 12:07 A w okresach typu zmiana turnusu na feriach, Sylwester itp. to warto nawet dalej ciągnąć: do krościenka - N Targ i odbić przed Ntargiem na Białkę i Bukowinę Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Nach Zakopane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 20:16 Wszystkim dzieki za podpowiedzi, ale mam jeszcze pytanko : czy A4 jest przejezdna, nie sa tam jakies remonty i ile sie placi teraz za osobowy? Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Nach Zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 21:26 To nie sa dobre pomysły , absolutnie. Warszwa Katowice Bielsko Żywiec Sucha Beskidzka Maków Podhalanski Zawoja Krowiarki Czarny Dunajec Chochołw Zakopane Zaoszczedzasz pare kilometrów zyskujesz czas , widoki i spokój. pozdro Link Zgłoś
krzys99 Re: Nach Zakopane 28.04.04, 00:53 Gość portalu: Adek napisał(a): > To nie sa dobre pomysły , absolutnie. > > Warszwa Katowice Bielsko Żywiec Sucha Beskidzka Maków Podhalanski Zawoja > Krowiarki Czarny Dunajec Chochołw Zakopane > > Zaoszczedzasz pare kilometrów > zyskujesz czas , widoki i spokój. > > pozdro W tamtym roku w długi weekend w maju jechałem do Zakopca z Krakowa właśnie przez Suchą, Maków, Zawoję i przełęcz Krowiarki. Na prawde jedna z ładniejszych tras w polsce. Pusto i śliczne widoki. Polecam. Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Nach Zakopane IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 16:16 czyli jade prosto przez Katowice na Bielsko B.(tzn. nie odbijam przed Katowicami w lewo, tak jak na Kraków) ? Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Nach Zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:48 za Czestochową , za Siewierzem dokładnei odbijasz w prawo na Cieszyn Tychy , wylatujesz za katowicami w Tychach , omijajac cały Ślask. Do Bielska , potem Zywiec i Sucha i dalej juz chyab wiesz , co? pozdro Link Zgłoś
Gość: Q Re: Nach Zakopane IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 28.04.04, 20:15 Kolega ma rację, najlepsza, spokojna droga :) testowana :) Link Zgłoś
lexus400 Re: Nach Zakopane 27.04.04, 21:33 Gość portalu: Paul napisał(a): > Wszystkim dzieki za podpowiedzi, ale mam jeszcze pytanko : czy A4 jest > przejezdna, nie sa tam jakies remonty i ile sie placi teraz za osobowy? ...owszem są remonty ale ruch odbywa się płynnie, kosztuje ta przyjemność 5 złociszy przy wjeździe i 5 przy wyjeździe. Pzdr. Link Zgłoś