bimota 31.07.19, 15:26 Mamy tu rusofobow i conajmniej 1 amerofila, wiec posluchajcie: youtu.be/o1-48eeb3ow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 15:45 "Dajsespokoj" z tymi bzdetami, bimota. To jeszcze jeden manipulant. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 16:14 A Z CZYM MANIPULUJE ? WIEC JEDNAK ROSJA TO WSZYSTKO ROBI ? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 16:20 Zainteresuj sie, co wypisuja na rosyjskich portalach o Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 16:21 TO POWIEDZ CO I JAKI TO MA ZWIAZEK Z TYM... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 16:24 Sam sobie znajdz ten "material" i zacznij myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 16:25 CZYLI GLEDZISZ, JAK ZWYKLE, OD RZECZY... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 16:36 Dupa jestes, skoro tego nie potrafisz znalezc, bimota. Szukac pod: [ Antypolska propaganda w rosyjskiej tv ] Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 17:24 PO CH. MAM TEGO SZUKAC ? POTRAFISZ COS D SIEBIE... ? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 16:59 A tak w skrócie? Bo to 22 minuty pierdolenia o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 17:54 Kliknąłem w link i jak zobaczyłem ten ryj, to już wiem, że o niczym. Więc? Jakiś skrót? Z ostatnich newsów o Rosji, to tam podobno jakiś główny opozycjonista rozchorował się na nieznaną chorobę. Pewnie jak zwykle, Putin o tym nic nie wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 20:25 NO WLASNIE... WIADOMOSCI TYLKO Z WYBIORCZEJ... WIDZI RYJ, TO JUZ WIE... I TAKA Z WAMI DYSKUSJA... JAK WIESZ, TO PO CO SIE PYTASZ... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 21:21 No a ty zamiast peirdolic te farmazony to napisz co wg ciebie jest tam takiego ze warte moich 20 minut i wtedy ma szanse ze poslucham al jak nie to szanse sa ZERO.... Szkoda bylo wiec i Twojego czasu na pisanie i linkowanie.. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 22:10 1. sugeruje to temat 2. Dawno na to pytanie odpowiedzialem... 3. Nie musisz czytac ani sluchac. JEsli liczysz, ze bede cie blagal, to przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Zlowroga Rosja 01.08.19, 09:01 Pod koniec trochę ujadania o Żydach, jak to bogacili się współpracując z carem przy rusyfikacji Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 17:34 Mozesz w paru zdaniach naswietlic o co chcodzi i czy warto stracic te 22 minuty - moze tylko kilka jest najwazniejszych bo od poczatku brzmi to jak bajeczki i krasnoludkach? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 17:49 PO MINUCIE MOZNA SIE DOMYSLIC CO BEDZIE PRZEZ NASTEPNYCH 8.... MOZESZ SIE ODNIESC TLYKO DO TYCH POCZATKOWYCH "BAJECZEK"... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 20:16 Odniosę się ja. Na całość nie miałem cierpliwości. Możesz mi powiedzieć, czy jest tam w tej wyliczance coś w stylu: Czy to do Rosji czy USA chce więcej ludzi emigrować? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 20:23 A DALES RADE ZORIENTOWAC SIE NA JAKI TEMAT TA WYLICZANKA ? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 21:18 Ja nie bo zanim ten gosc do tego doszedl to go wylaczylem - gorzej sie slucha niz jak mu tam Cejrowskiego...? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Zlowroga Rosja 01.08.19, 08:03 bimota napisał: > A DALES RADE ZORIENTOWAC SIE NA JAKI TEMAT TA WYLICZANKA ? > Po jakimś czasie wyliczanka już nie bezpośrednio Polski dotyczyła, tylko wytoczyła cały arsenał jacy to źli imperialiści z USA, a Rosja jaka przyjazna. Więc logiczne wydało mi się, że do tego raju chyba powinno znacznie więcej aplikować kandydatów do przesiedlenia się niż do piekła, gdzie same diabły rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 01.08.19, 10:15 TZN, ZE Z LOGIKA JESTES MOCNO NA BAKIER, BO POWINIENES WYCIAGNAC RACZEJ WNIOSEK ODWROTNY. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 21:17 Ok, czyli jak przestalem sluchac i ogladac po ok 2 minutach to dobrze zrobilem... Mnie jak kiedys uczono jak pisac Resume (CV) to pierwsza i najwazniejsza regula byla taka aby czytajacy zainteresowal sie na tyle w ciagu pierwszych kilku sekund aby to czytac dalej... Poodobnie z filmami tego typu .. Poczatek nie brzmi zupelnie powaznie - jakies usmieszki, zdawkowe zdania o usmieszkach bijacym serduszku i handlu z ruskimi - nic w pierwszej minucie nie brzmi nietylko profesjonalnie ale powaznie...jakas youtubiwa opowiastka kogs tam o czyms tam... nie sobie plecie i zartuje . Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 22:11 No to polecam np. program "pytanie na sniadanie", na pewno cie wciagnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Zlowroga Rosja 31.07.19, 22:13 Jak zwykle pieprzycie o wszystkim, byle nie na temat, bo by sie znow oakazalo jakie to farmazony gledzicie i wierzycie w bajki... Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Zlowroga Rosja 01.08.19, 08:16 "Zlowroga Rosja" - to sarkastycznie czy na serio? Odpowiedz Link Zgłoś