Dodaj do ulubionych

odszkodowanie z oc sprawcy wypadku

06.06.07, 14:28
syn uległ wypadkowi, wina leży po stronie sprawcy wypadku, złożyłam dokumenty
o odszkodowanie i otrzymałam informację od ubezpieczyciela ( a właściwie od
firmy która go reprezentuje na ternie Polski gdyż ubezpieczyciel to firma z
Niemiec)iż określono uszczerbek na zdrowiu 22% Nikt nie umie udzielić mi
informacji jaka jest warość 1% lub od jakiej kwoty ją liczyć proszę o radę
Obserwuj wątek
    • smlpzn Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 15.07.07, 08:25
      W liczeniu odszkodowań z OC sprawcy nie używa się przelicznika % uszczerbku x
      suma ubezpieczenia
      w zależności od wielu czynników powinnaś otrzymać ok 20 do 30 tys złotych no
      chyba że będzie tam jakieś przyczynienie itp
      • roszczenia Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 16.07.07, 11:26
        polecam www.roszczenia.org

pozdrawiam
    • c.krasowski Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 15.07.07, 14:45
      Szanowna Pani,
      Współpracuję z Europejskim Centrum Odszkodowań. Jest to największa w Polsce,
      polska firma prawnicza, specjalizująca się w odzyskiwaniu odszkodowań na rzecz
      osób poszkodowanych w wypadkach.
      - W poprzednim komentarzu ktoś słusznie stwierdził, że z ubezpieczenia OC
      sprawcy odszkodowanie nie liczy się w % od określonej sumy, lecz ustala się wg
      kosztów - akualnych i przyszłych - poniesionych przez poszkodowanego w
      następstwie wypadku. W praktyce firmy ubezpieczeniowe, jeśli OC sprawcy jest
      niekwestionowane, skłonne są do ugody i wypłaty odszkodowania. Ale suma jaką w
      takim przypadku oferuje ubezpieczyciel jest zwykle zaniżona i to wielokrotnie w
      stosunku do tego, co się należy poszkodowanemu! Dobrym więc wyjściem dla
      poszkodowanego jest skorzystanie z właściwej, specjalisycznej firmy prawniczej.
      Panią oraz Pani syna skorzystanie z usług EuCO (nazwa - jw) nic nie kosztuje do
      chwili uzyskania odszkodowania (może to trwać od kilku tygodni do wielu
      miesięcy). Poszkodowany powierzając prawnikom - specjalistą swoją sprawę godzi
      się na z góry określony % od sumy odszkodowania. Kwota którą otrzyma i tak z
      reguły znacznie przekracza to co mógłby otrzymać bezpośrednio od
      ubezpieczyciela, natomiast nie ryzykuje - w razie odmowy odszkodowania -
      pieniędzmi, czasem, nerwami itd.

Jeśli jest Pani zainteresowana dalszymi informacjami - proszę o kontakt:
      c.krasowski@euco.pl lub tel.: 0601 397 719
    • roszczenia Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 17.07.07, 09:39
      zapraszam na gg 5096651

www.roszczenia.org
    • aras_w Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 28.10.07, 00:18
      zapraszam na forum www.odszkodowania123.fora.pl/forum-
      testowe,1/
    • ergocentrum Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 14.11.07, 16:14
      Witam serdecznie,
      jestesmy firmą świadczacą pomoc prawną osobom poszkodowanym w
      wypadkach komunikacyjnych.
      Oferujemy bezpłatne konsultacje tel. 076/817 70 57, kom.508 104 487
    • leito170 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 12.08.08, 22:48
      Takiej informacji najlepiej, żeby udzielili eksperci, a ja polecam w
      szczególności www.euco.pl Osoby tam oprócz udzielenia informacji mogą też pomóc
      w dochodzeniu roszczeń od firmy ubezpieczeniowej.
    • nano12 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 10.08.09, 21:10
      Uległeś wypadkowi? Nie przyznali Ci odszkodowania?
      Pomogę w sporządzeniu zgłoszenia szkody, sądowym dochodzeniu
      odszkodowania oraz udzielę wszelkiej możliwej informacji.
      Pisz: wws.lucas@wp.pl
    • cimmi Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 21.10.09, 09:49
      Uległeś wypadkowi?
      Nie przyznali Ci odszkodowania?
      Pomogę w sporządzeniu zgłoszenia szkody, sądowym dochodzeniu
      odszkodowania oraz udzielę wszelkiej informacji w tym zakresie.
      Kontakt: wws.lucas@wp.pl
    • odszkodowania_wroclaw Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 05.11.09, 13:30
      Napisz do mnie na adres odszkodowania_wroclaw@interia.pl Pomogę Ci w
      każdej kwestii
    • jaanna24 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 15.01.10, 00:01
      Powierz profesjonalistom dochodzenie Twoich roszczeń
      ubezpieczeniowych
      wystarczy jeden mail:annaja@vp.pl lub tel:665-748-180
    • sylwia4517 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 31.01.10, 13:54
      Jeżeli zostałeś poszkodowany w wypadku jako kierowca,pasażer,
      pieszy czy rowerzysta w ostatnich 10 latach ,napisz lub zadzwoń
      884 290 935 pomogę uzyskać godne odszkodowanie,bez zaliczki.
    • czaras80 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 05.03.10, 18:13
      0d 700 do nawet 3 tys -apelacja powinna pani otrzymac okolo tysiaca
      za 1 procent pozdr 608 006 003
    • www.59zl.pl Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku www.89zl.pl 15.07.10, 19:51
      jkowa napisała:

> syn uległ wypadkowi, wina leży po stronie sprawcy wypadku, złożyłam dokumenty
      > o odszkodowanie i otrzymałam informację od ubezpieczyciela ( a właściwie od
      > firmy która go reprezentuje na ternie Polski gdyż ubezpieczyciel to firma z
      > Niemiec)iż określono uszczerbek na zdrowiu 22% Nikt nie umie udzielić mi
      > informacji jaka jest warość 1% lub od jakiej kwoty ją liczyć proszę o radę

link do artykulu odnosnie AUTA ZASTEPCZEGO www.89zl.pl/zastepczy.html

przysluguje np. auto zastepcze - placi ubezpieczalnia SPRAWCY

Zajmujemy się wynajmem nowych samochodów MITSUBISHI COLT na terenie miasta
      Warszawa, gwarantując stałą cenę
      wynajmu 89 zł brutto ( cena zawiera podatek VAT 22% ) za 1dobę użytkowania (24H).
      Wszystkie samochody posiadają klimatyzacje AC oraz pełne ubezpieczenie w
      standardzie bez żadnych dopłat.
      Tylko u Nas jest CAŁKOWICIE zniesiony limit kilometrów.
      U Nas możesz również wynając auto zastępcze na czas naprawy swojego pojazdu.
      Zapewniamy kompletny wachlarz usług związanych z wynajmem samochodów.
      W prosty i szybki sposób zarezerwujesz u Nas samochód - przyjmujemy płatności ON
      LINE.
      Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
      [url=http://www.89zl.pl]wypożyczalnia samochodów[/url]
      www.89zl.pl
      888 155 888
      [url=http://www.wypozycz.auto.pl]wynajem aut[/url]
      www.wypozycz.auto.pl
      • jacek-alex Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku www.89zl.p 16.07.10, 21:20
        skad jestes? jesli masz pytania to prosze o kontakt gg: 9949198
    • m-ar Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 30.10.10, 11:08
      Ta informacja pewnie przyda się wielu osobom, które uległy wypadkowi z cudzej winy bez względu na to gdzie wypadek miał miejsce, w Polsce czy za granicą. Oprócz odszkodowania za uszkodzony pojazd, co jest dość łatwe do uzyskania, odszkodowania za utratę zdrowia, co jest trudniejsze do uzyskania, należy się również odszkodowanie za wynajem samochodu zastępczego już od momentu powstania szkody do momentu wypłaty odszkodowania. A to ostatnie odszkodowanie jest równie trudne do uzyskania jak zadośćuczynienie za utratę zdrowia. Firmy ubezpieczeniowe usiłują ograniczyć swoją odpowiedzialność unikajac wypłaty, strasząc klientów, że nie ma pewności czy im przysługuje, lub twierdzą, że należy się tylko na technologiczny czas naprawy. A teraz dobra wiadomość: jest taka wypożyczalnia samochodów we Wrocławiu - MiCaR, która poszkodowanym przeaz innych użytkowników dróg wynajmuje auta zastępcze zupełnie bezpłatnie. Mało, że nie trzeba zapłacić za wynajem, to nie pobierają kaucji. Biorą na siebie cały problem odzyskania odszkodowania za auto zastępcze od firm ubezpieczeniowych. A wybór aut mają bardzo duży. Osobowe dostawcze i specjalistyczne, takie jak chłodnie czy autolawety. Tak więc, mogą pomóc niemal każdemu poszkodowanemu.
    • optima20 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 30.08.12, 10:27
      "OPTIMA" Biuro Obsługi Szkód Komunikacyjnych
      Witam,
      Jestem pracownikiem firmy Optima, która jest najtańszą firmą na rynku. Celem naszej działalności jest indywidualne podejście do każdego poszkodowanego. Nie traktujemy spraw masowo tak jak to robi konkurencja. Jesteśmy mała firmą, która istnieje dzięki naszym dobrym wynikom. W razie pytań proszę o wiadomość na optima20@o2.pl , chętnie odpowiem na pytania oraz przedstawię naszą ofertę, dzięki której będą mogli Państwo porównać nas z konkurencją, która chce około 1/3 odszkodowania należącego się Wam!

• adas387 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 07.11.12, 09:01
      Uważam, że najlepiej byłoby gdyby skorzystała Pani z pomocy firmy zajmującej się dochodzeniem odszkodowań. Takie firmy wiedzą co i jak załatwić. Ktoś z mojej rodziny skorzystał z usług takiej firmy. Był to wypadek komunikacyjny na terenie Holandii. Otrzymali wysokie odszkodowanie. Gdyby była Pani zainteresowana polecam firmę: campter.pl
      • kancelaria-lexton Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 07.11.12, 15:35
        termin,skuteczność sięgająca 100 proc.

Występujemy przeciwko Skarbowi Państwa w związku z Amber Gold i wszędzie tam gdzie zawiniło Państwo : taki proces wbrew pozorom jest łatwiejszy niż kłamliwie przekonją rządowi 'agenci' - ale taka ich niesmaczna rola .

Pozwy o odszkodowanie oraz zadośćuczynienie.
        Podstawa prawna - art. 417 i 417(2) Kodeksu cywilnego i dalsze .

WAŻNE - pozew p-ko Skarbowi Państwa nie ma ŻADNEGO związku z sytuacją Amber Gold i p.Plichty , ŻADNEGO związku z wynikiem pozwu!

JEŻELI PRAWNIK MÓWI PAŃSTWU ŻE NALEŻY POCZKAĆ ZA UPADŁOŚCIĄ AMBER I INNYCH SPÓŁEK PLICHTÓW BY DOPIERO WTEDY WYSTĄPIĆ Z POZWEM - NIECH
        ZAPRZESTANIE PRACY W ZAWODZIE ZAMIAST WYGADYWAĆ BREDNIE . CHYBA ŻE MÓWI TAK ZA PIENIĄDZE PLICHTÓW !

C A Ł Y K R A J

Kancelaria Lexton
        Lexton Law Office
        Adrian Lekston
    • akrum1 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 08.11.12, 23:22
      Witam
      proszę o kontakt 796-651-223.Możemy pomóc w uzyskaniu większego odszkodowania,na marginesie dodam,że nasza prowizja jest bardzo przyzwoita w porównaniu z innymi kancelariami prawnymi.Oczywiście koszty nasze są pobierane na końcu sprawy,przy wypłacie odszkodowania.Zapraszamy do współpracy
    • odszkodowanialublin Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 12.01.13, 16:58
      Zapraszam, pomożemy
      www.odszkodowania24h.com.pl
      biuro@odszkodowania24h.com.pl
      530 022 678
    • piotr_p557 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 23.01.13, 09:45
      jkowa napisała:

> syn uległ wypadkowi, wina leży po stronie sprawcy wypadku, złożyłam dokumenty
      > o odszkodowanie i otrzymałam informację od ubezpieczyciela ( a właściwie od
      > firmy która go reprezentuje na ternie Polski gdyż ubezpieczyciel to firma z
      > Niemiec)iż określono uszczerbek na zdrowiu 22% Nikt nie umie udzielić mi
      > informacji jaka jest warość 1% lub od jakiej kwoty ją liczyć proszę o radę

Myślę, że najlepiej w takich sprawach korzystać z usług firm odszkodowawczych. Tym bardziej, że w tym przypadku w grę wchodzi zagraniczny sprawca zdarzenia. Ja też miałem wypadek komunikacyjny spowodowany przez zagranicznego sprawcę w moim wypadku był to Holender. W wyniku tego wypadku oprócz szkody na pojeździe miałem skręcony odcinek szyjny kręgosłupa. Nie musiałem się o nim martwić i firma załatwiła wszystko za mnie. Polecam skorzystanie z usług takiej firmy.
      • blue-green Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 19.02.13, 09:35
        Też uważam że w takich sytuacjach najlepiej powierzyć całość sprawy specjalistom, tym bardziej ze wysokość roszczeń zależy od profesjonalnego opracowania sprawy i przygotowania dokumentacji szkodowej. W moim przypadku bardzo pomogli mi w Compensio.
    • campter Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 24.01.13, 18:29
      Chętnie pomogę. Proszę o kontakt, mail: t.mazurek@campter24.pl, mobil: 785 770 350
    • kaskaa00562 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 28.01.13, 09:08
      jezeli zechce pani zglosic sie do firmy to kwotz za 22% moze wyniesc od 55-88 tys prosze o kontakt chetnie pomoge
    • adamo255 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 19.02.13, 14:55
      WITAM SERDECZNIE CZY SPRAWA JEST NADAL AKTUALNA JEŚLITAK TO PROSZĘ O TEL.666201995
    • damianek000001 Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 19.10.13, 13:35
      Kancelaria Odszkodowawcza Rubikon

Profesjonalna pomoc w uzyskaniu odszkodowania.

Pomagamy:

Kancelaria Odszkodowawcza Rubikon kieruje swoją ofertę do osób, które zostały poszkodowane w wypadkach komunikacyjnych - kierowców, pasażerów, rowerzystów i pieszych oraz dla osób, które w wypadkach utraciły najbliższych członków rodziny. Pomagamy również poszkodowawnym w wypadkach w gospodarstwie rolnym.

* Pokrywamy wszystkie koszty związane z prowadzeniem sprawy również przed sądem i dodatkowo chronimy Ciebie przed ryzykiem przegranej.
      * Wynagrodzenie za nasza pracę pobieramy dopiero po skutecznym wyegzekwowaniu odszkodowania na rzecz naszego Klienta.
      * Jeśli już otrzymałeś odszkodowanie, zgłoś się do nas. Bezpłatnie zweryfikujemy dokumenty i jeśli będzie to możliwe, zaproponujemy pomoc w uzyskaniu wyższej kwoty.

POMAGAMY NAWET DO 20 LAT OD ZDARZENIA !

Skutecznie walczymy o Twoje odszkodowanie!

Napisz a na pewno skontaktujemy się z Tobą.

Kontakt
      Kancelaria Odszkodowawcza RUBIKON Sp. z o.o.

Damian Banaszczyk
      e-mail: d.banaszczyk@kancelariarubikon.pl
    • a.legowski Re: odszkodowanie z oc sprawcy wypadku 14.04.14, 22:31
      Kwota zadośćuczynienia jest zależna od wielu czynników, nie tylko od procentu uszczerbku na zdrowiu. Zadośćuczynienie jest formą odszkodowania, a każdy przypadek należy indywidualnie przeanalizować. Realne widełki zadośćuczynienia to 20 tys - 35 tys, ale wszystko zależy od dokumentacji i aktualnej sytuacji syna. www.odszkodowania24h.pl/nasze-zasady/odszkodowania-gdansk-jak-pracujemy
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka