chaladia Re: MADE IN POLAND 25.05.05, 20:07 Jest jeszcze Colo. O Clicu było głośno, ale go nie ma. O Colo jest cicho, ale już się je widuje na ulicach, a w Warszawie na tym samochodziku zdaje się na prawo jazdy kat B1. No i jest jeszcze parę innych przewag Colo nad Clicem jako samochodem dla 16-latków: 1. Dostępność części (od PF 126p) 2. Mechaniczna skrzynia biegów. 3. Silnik ponad 23 KM. A jak podrasować, to pewno ze trzydzieści parę... 3. To jest prawdziwy buggy-cabriolet (choć można dokupić hard-top. 4. 4 miejsca. Link Zgłoś
emes-nju Re: MADE IN POLAND 25.05.05, 19:49 Takie niszowe samochody byc moze zapewnia Polsce wiekszy prestiz jako producentowi samochodow, niz wszelkiej masci montownie do skladania z klockow gotowych aut. Link Zgłoś
olewin robi wrażenie .. 26.05.05, 01:02 i nie trzeba tutaj miliardów dolców na transfer technologii i międzyrządowych ustaleń żeby produkować jakiś koreański gniot .. Link Zgłoś
devote Re: robi wrażenie .. 26.05.05, 01:25 zrobili tylko rame a reszta czesci nie polska wielka mi mysl techniczna skladak i tyle ladne to jest i mi sie podoba ale zeby sie chwalic ze to polska mysl techniczna to lekka przesada Link Zgłoś
dr.verte Re: robi wrażenie .. 26.05.05, 01:30 devote napisał: > zrobili tylko rame a reszta czesci nie polska > wielka mi mysl techniczna > skladak i tyle > No czemu marudzisz?Jak ktoś jest gotowy płacić za samochód z Polski 100 euro to jest sukces. Cieszmy siem. Link Zgłoś
klaaksoon Re: robi wrażenie .. 26.05.05, 01:34 I prosty ludek nadwiślański "łyknie' Leoparda. "W Polksce wszystko się sprzedaje....bo tylko 7% nie reaguje na reklamy" nie podam autora.....jest ich masa Link Zgłoś
dr.verte Re: robi wrażenie .. 26.05.05, 01:37 dr.verte napisał: > Jak ktoś jest gotowy płacić za samochód z Polski 100 euro tysięcy,tysięcy oczywista Link Zgłoś
szymizalogowany Re: MADE IN POLAND 26.05.05, 10:58 swoboda_t napisał: > motoryzacja.interia.pl/news?inf=627030 Wygląda jak Wiessman - bardzo ładny. Jak rząd nie będzie przeszkadzać to pewnie powstanie więcej takich montowni prywatnych, a za 20 lat może któraś z nich będzie dużą firmą. Dlatego należy olać FSO i inne komunistyczne molochy. Link Zgłoś