Dodaj do ulubionych

zdalem egzamin na prawko,

IP: *.sap-ag.de 02.10.01, 15:37
ktory poprzednio musialem zwrocic w zwiazku z tym, ze przekroczylem
dopuszczalna ilosc punktow

cierpialem przez 3 miesiace bez prawka

jedno Wam i sobie radze

za "wszelka cene" dogadujecie sie z policjantami, tak aby utrzymywac ilosc
punktow na rozsadnym poziomie jesli takowe sie pojawia

dla osob majacych okolo 20
warto zapisac sie na szkolonko
odejmuja 6 punktow
takie szkolonko dopuszczalne jest raz na pol roku

Pozdrawiam kierujacych autami!
Obserwuj wątek
    • Gość: bObO Re: zdalem egzamin na prawko, IP: 212.244.192.* 02.10.01, 15:53
      Napisz więcej, dlaczego unikać punktów za wszelką cenę. Czy zdawałeś też jazdę
      czy tylko teorię?
      • Gość: zizi Re: zdalem egzamin na prawko, IP: *.sap-ag.de 03.10.01, 11:45
        Gość portalu: bObO napisał(a):

> Napisz więcej, dlaczego unikać punktów za wszelką cenę. Czy zdawałeś też jazdę
        > czy tylko teorię?

tak zdawalem i teorie i praktyke

wsrod egzaminatorow obowiazuje niepisany przepis, ze osoby, ktore zdaja egzamin
        praktyczny, a wczesniej mieli zabrane prawko za punkty lub alkohol, podchodza
        odpowiednia ilosc razy do egzaminu - wg zaslug min 2 razy i 5

mi sie udalo za I razem - pomimo, ze na pamiec jechalem i popelnilem kilka
        razacych bledow facet porozmawial ze mna i zdalem (nic nie placilem)

a dlaczego warto?

jako ze zazwyczaj trzeba zdawac kilka razy, czas oczekiwania miedzy terminami to
        okolo 2 czy 3 tygodnie, istnieja dodatkowe obostrzenia, zdasz teorie, a nie zdasz
        praktycznego 3 razy to zdajesz od poczatku wszystko i takie inne, realny czas
        zdania prawka to miesiac do trzech czy czterech jesli masz pecha!

ja dostalem nauczke, startuje z iloscia O punktow i bede staral sie byc jak
        najbardziej komunikatywny z policjantami skoro nie doroslem do tego, zeby jezdzic
        z warszawy do poznania przez 6 godzin, a w 4!

a wszyscy, ktorzy tak tutaj narzekaja i krytykuja tych jezdzacych szybciej, albo
        sa falszywi albo jezdza do pracy i do domku

• Gość: bObO Re: zdalem egzamin na prawko, IP: 212.244.192.* 03.10.01, 11:56
          Dzięki, to bardzo cenna informacja. Łapówki uber alles!
    • Gość: Mac Re: zdalem egzamin na prawko, IP: 10.129.134.* / *.acn.pl 02.10.01, 16:26
      A moze byloby lepiej, abys nauczyl sie normalnie jezdzic, a jesli Cie to
      przerasta, przesiadlbys sie na transport publiczny:) PZDR
      • Gość: bObO Re: zdalem egzamin na prawko, IP: 212.244.192.* 02.10.01, 17:39
        Gość portalu: Mac napisał(a):

> A moze byloby lepiej, abys nauczyl sie normalnie jezdzic, a jesli Cie to
        > przerasta, przesiadlbys sie na transport publiczny:) PZDR

Wiesz, to zależy co dla kogo jest normą. Niestety transport publiczny nie
        umożliwia ściganek spod świateł. Jeżdżenie z dozwoloną prędkością rzeczywiście
        mnie przerasta.
        • civic_vtec Re: zdalem egzamin na prawko - kiedy nastepny raz? 02.10.01, 19:49
          Gość portalu: bObO napisał(a):

> Niestety transport publiczny nie umożliwia ściganek spod świateł.

Umozliwia!!! Scigasz sie z tramwajem - zdazysz wsiasc czy ruszy?

> Jeżdżenie z dozwoloną prędkością rzeczywiście mnie przerasta.

Szkoda bObO. A juz myslalem, ze udaje Ci czasem szybciej niz 15km/h :-)

• Gość: Mac Re: zdalem egzamin na prawko, IP: 10.129.134.* / *.acn.pl 02.10.01, 20:05
          Za to samochod tatusia nadaje sie do tego wspaniale? Dzieciaku, napisz cos
          dopiero jak zmadrzejesz, a na razie zbieraj pokemony!
          • Gość: bObO Re: zdalem egzamin na prawko, IP: 212.244.192.* 03.10.01, 08:20
            Gość portalu: Mac napisał(a):

> Za to samochod tatusia nadaje sie do tego wspaniale? Dzieciaku, napisz cos
            > dopiero jak zmadrzejesz, a na razie zbieraj pokemony!

Bzem Pana, samochodem tatusia to jeździłem 10 lat temu, teraz jeżdżę swoim, a
            pokemony wszystkie już zebrałem - dyndają na lusterku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka