IP: *.no / 192.168.0.* 18.03.03, 23:37
Masz za swoje, grabieżco

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=4982085&a=4982085&v=2&strona=0
Obserwuj wątek
    • krakus.mp Re: krakus.mp 19.03.03, 18:07
      Przepraszam Cię dziadku,ale co Tobie do tego!
      Posiadam dwa samochody.Jeden duży,drugi mały.Ten mały (Seicento) jest typowo
      miejskim autkiem i jako takie je traktujemy ( ja i żona).Ten duży,pełni funkcję
      samochodu wekendowego na wypady za miasto i w razie potrzeby transportu czegoś
      większego (kombi).Podczas gdy duży stoi w garażu ( 2km od bloku).Ponieważ żona
      boi się jeździć tym dużym,mały stoi pod blokiem i służy do załatwiania
      codziennych spraw.Zapewniam Cię że żona oddaje mi kluczyki od SC dobrowolnie, w
      przeciwieństwie do mnie.Ja Focusa nie daję na każde jej rządanie.Pozdrawiam.
      • Gość: Dziadek w Skodzie Re: krakus.mp IP: *.no / 192.168.0.* 19.03.03, 22:04
        Po prostu zbulwersowało mnie Twoje oświadczenie, o zabieraniu auta żonie.
        Ale skoro dajesz Jej Focusa na każde żądanie... Pędzę Cię usprawiedliwić przed krwiożerczymi feministkami.

Mojej stopiątki nie pożyczam nikomu. Bo nikomu źle nie życzę.
        • krakus.mp Re: krakus.mp 20.03.03, 19:19
          Spoko,Gościu.Pisząc zabieram miałem na myśli pożyczam.Nigdy bym swojej kochanej
          małżonce niczego nie zabrał.Ona posiada prawo jazdy od 2 lat i jeździ nawet
          dobrze,ale niezbyt często.Jak mam iść po swoje auto do garażu oddalonego 2 km
          od bloku,to wolę pożyczyć autko od żony.Przy okazji sprawdzić jak jeździ i czy
          ma paliwo w zbiorniku (tankuję ja).Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka