Gość: Dziadek w Skodzie IP: *.no / 192.168.0.* 18.03.03, 23:37 Masz za swoje, grabieżco www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=4982085&a=4982085&v=2&strona=0 Link Zgłoś Obserwuj wątek
krakus.mp Re: krakus.mp 19.03.03, 18:07 Przepraszam Cię dziadku,ale co Tobie do tego! Posiadam dwa samochody.Jeden duży,drugi mały.Ten mały (Seicento) jest typowo miejskim autkiem i jako takie je traktujemy ( ja i żona).Ten duży,pełni funkcję samochodu wekendowego na wypady za miasto i w razie potrzeby transportu czegoś większego (kombi).Podczas gdy duży stoi w garażu ( 2km od bloku).Ponieważ żona boi się jeździć tym dużym,mały stoi pod blokiem i służy do załatwiania codziennych spraw.Zapewniam Cię że żona oddaje mi kluczyki od SC dobrowolnie, w przeciwieństwie do mnie.Ja Focusa nie daję na każde jej rządanie.Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Dziadek w Skodzie Re: krakus.mp IP: *.no / 192.168.0.* 19.03.03, 22:04 Po prostu zbulwersowało mnie Twoje oświadczenie, o zabieraniu auta żonie. Ale skoro dajesz Jej Focusa na każde żądanie... Pędzę Cię usprawiedliwić przed krwiożerczymi feministkami. Mojej stopiątki nie pożyczam nikomu. Bo nikomu źle nie życzę. Link Zgłoś
krakus.mp Re: krakus.mp 20.03.03, 19:19 Spoko,Gościu.Pisząc zabieram miałem na myśli pożyczam.Nigdy bym swojej kochanej małżonce niczego nie zabrał.Ona posiada prawo jazdy od 2 lat i jeździ nawet dobrze,ale niezbyt często.Jak mam iść po swoje auto do garażu oddalonego 2 km od bloku,to wolę pożyczyć autko od żony.Przy okazji sprawdzić jak jeździ i czy ma paliwo w zbiorniku (tankuję ja).Pozdrawiam. Link Zgłoś