Dodaj do ulubionych

Inwalidzi swiete krowy

11.05.03, 22:21
Pojechalismy dzisiaj z kumplami do centrum handlowego w wawie no i nie bylo
za bardzo miejsca zeby zaparkowac. No to postawilem swojego Golfa na miejscu
dla inwalidow. Wysiadamy, a tu nagle podbiega do mnie jakis koles z laska i
drze morde ze to jego miejsce. A co on, zajal je sobie pytam sie, a on ze to
miejsce dla inwalidow. A ja na to ze ja tu rzadnego inwalidy nie widze, a
zreszta ze inwalidzi to siedza w domu, ewentualnie jezdza na wozkach, a wozka
to nie trzeba parkowac. Cos tam jeszcze wzeszczal ale olalem goscia i
poszlismy. Wracam, a tu za szybom mandat za nieprawidlowe parkowanie. Chyba
na leb upadli jesli mysla ze zaplace. Podarlem toto i wywalilem w holere. Nie
bedom mnie tu zadni inwalidzi teroryzowac. Bede stawal tam gdzie jest wolne
miejsce, a jak sie nie podoba kulasom, to niech siedzom w domu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojnar Re: Inwalidzi swiete krowy IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 11.05.03, 23:54
      wiesiek.walasek napisał:

> Pojechalismy dzisiaj z kumplami do centrum handlowego w wawie no i nie bylo
      > za bardzo miejsca zeby zaparkowac. No to postawilem swojego Golfa na miejscu
      > dla inwalidow. Wysiadamy, a tu nagle podbiega do mnie jakis koles z laska i
      > drze morde ze to jego miejsce. A co on, zajal je sobie pytam sie, a on ze to
      > miejsce dla inwalidow. A ja na to ze ja tu rzadnego inwalidy nie widze, a
      > zreszta ze inwalidzi to siedza w domu, ewentualnie jezdza na wozkach, a
      wozka
      > to nie trzeba parkowac. Cos tam jeszcze wzeszczal ale olalem goscia i
      > poszlismy. Wracam, a tu za szybom mandat za nieprawidlowe parkowanie. Chyba
      > na leb upadli jesli mysla ze zaplace. Podarlem toto i wywalilem w holere.
      Nie
      > bedom mnie tu zadni inwalidzi teroryzowac. Bede stawal tam gdzie jest wolne
      > miejsce, a jak sie nie podoba kulasom, to niech siedzom w domu.

Nikomou tego nie zycze - ale uwazaj w zyciu - bedziesz szalal swoim autkiem
      czy cos - a jutro ktos Tobie miejsce pod hipermarketem zajmie.... i to Ty
      bedziesz sie domagal miejsca ...
      • devote Re: Inwalidzi swiete krowy 11.05.03, 23:58
        zaparkowales na miejscu dla inwalidow i dostales mandat
        prawidlowo
    • Gość: VALID chamstwo!!!!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 01:58
      tak wiesiek, ten inwalida nie miał prawa tak cię traktować, stanąłeś na miejscu
      dla inwalidów czyli tam gdzie twoje miejsce, musisz tylko popracować nad
      wyeksponowaniem swojej głupoty i nie będziesz więcej narażony na takie
      nieprzyjemności...biedactwo:(
      (nie)pozdrawiam
    • Gość: mateo Re: Inwalidzi swiete krowy IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 07:06
      Czy dyskleksa jaka prezentuje Autor tego watku podpada pod inwalidztwo? Bo
      jesli tak to powinien sie zglosci do orzecznika ZUS.
    • Gość: Henry Re: Inwalidzi swiete krowy IP: *.telia.com 12.05.03, 09:04
      wiesiek.walasek napisał:

> Pojechalismy dzisiaj z kumplami do centrum handlowego w wawie no i nie bylo
      > za bardzo miejsca zeby zaparkowac. No to postawilem swojego Golfa na miejscu
      > dla inwalidow. Wysiadamy, a tu nagle podbiega do mnie jakis koles z laska i
      > drze morde ze to jego miejsce. A co on, zajal je sobie pytam sie, a on ze to
      > miejsce dla inwalidow. A ja na to ze ja tu rzadnego inwalidy nie widze, a
      > zreszta ze inwalidzi to siedza w domu, ewentualnie jezdza na wozkach, a wozka
      > to nie trzeba parkowac. Cos tam jeszcze wzeszczal ale olalem goscia i
      > poszlismy. Wracam, a tu za szybom mandat za nieprawidlowe parkowanie. Chyba
      > na leb upadli jesli mysla ze zaplace. Podarlem toto i wywalilem w holere. Nie
      > bedom mnie tu zadni inwalidzi teroryzowac. Bede stawal tam gdzie jest wolne
      > miejsce, a jak sie nie podoba kulasom, to niech siedzom w domu.

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Ciesz sie ze tylko mandat dostales ,w moim kraju inwalida nie "zapomnial" by
      lakieru ci poobdzierac swoim wozkiem inwalidzkim .
      Prawo jest po to by go przestrzegac .
      Kiedys ,moze nawet w bardzo bliskiej przyszlosci i Ty bedziesz
      inwalida ,bedziesz chcial wylacznie w domu siedziec ?,izolowac sie ? .
      Przypuszczam ze jestes czlowiekiem mlodym wiec nie jest za puzno Boga o rozum
      poprosic . Pzdr. HH

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
    • Gość: piotrek Re: Inwalidzi swiete krowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 09:10
      Ludzie niepełnosprawni mają trudności z poruszaniem się, dlatego miejsca dla
      nich są zlokalizowane blisko wejść. Uszanuj to - nie musisz im pomagać ale nie
      przeszkadzaj. A tak w ogóle to Twój stosunek do tych osób ociera się o bardzo
      niechlubną ideologię.
      • Gość: Henry Re: Inwalidzi swiete krowy IP: *.telia.com 12.05.03, 09:13
        Gość portalu: piotrek napisał(a):

> Ludzie niepełnosprawni mają trudności z poruszaniem się, dlatego miejsca dla
        > nich są zlokalizowane blisko wejść. Uszanuj to - nie musisz im pomagać ale
        nie
        > przeszkadzaj. A tak w ogóle to Twój stosunek do tych osób ociera się o bardzo
        > niechlubną ideologię.

________________________________________________________________________________

Tak , za czasow NSDAP inwalidow poddawano eutanazji ,Wiesiek pasowal by na
        selekcjonera .
        ________________________________________________________________________________
    • Gość: Miki Wiesiek.walas to pajac IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 11:01
      i tyle.
    • Gość: radioaktywny Re: Inwalidzi swiete krowy IP: *.toya.net.pl 12.05.03, 13:37
      Wiesku...gratuluje, swietnie sobie zakpiles...zbierz te kawalki na 1 kwietnia
      bo towarzystwo nie kuma :-) Pozdrawiam :-)
    • bisnesmen Re: Inwalidzi swiete krowy 12.05.03, 13:45
      ;-)
      Wieśku! Wieśku! Opanuj się, Twoje wybryki są skandaliczne
      - kradzieże aut, parkowane na miejscach dla inwalidów,
      skończ z tym, zaklinam Cię, bo nigdy nie zostaniesz
      BISNESMENEM.
    • kat.ia Re: wiesiek.walasek to święta krowa 12.05.03, 15:18
      w golfie.
    • kat.ia Re: Inwalidzi swiete krowy 12.05.03, 15:20
      Aha, jak taki wiesiek.walasek jeździ Golfem (albo w golfie), to ja chyba
      swojego sprzedam, bo tobciach.
    • kat.ia Re: Inwalidzi swiete krowy 12.05.03, 15:24
      a teraz poważnie: wiesiek.walasek to świetny prowokator. to było naprawdę
      śmieszne.
    • Gość: A Re: Inwalidzi swiete krowy IP: *.k.mcnet.pl 12.05.03, 15:34
      Urząd Skarbowy na pewno Ciebie dopadnie za niezapłacony mandat (na szczęście).
      Następnym razem inwalida zaparkuje w Twoim ogródku, bo przecież nie będzie miał
      gdzie (co za głupota? nie ma miejsca to parkuję gdzie się da a zaparkować
      trochę dalej i przejśc kilkaset metrów to już nie można? Nóżki się utrudzą?).
      Inwalida dodatkowo powinien przejechać zdrowo laską po Twoim samochodzie.

nie pozdrawiam
      A
      • fabia5 Re: Inwalidzi swiete krowy 12.05.03, 20:53
        Gość napisał że podjechał pod market Golfem, a to już daje wiele do myślenia.

Kilka dni temu musiałem coś kupić w Office Depot. Jest tam dość spory parking,
        a przy wejściu miejsca dla inwalidów. Jako że należę do osób uważających się
        za pełnosprawnych (na umyśle również) pojechałem jakieś 40 metrów dalej i
        odstawiłem bryczkę na zwykłym miejscu.

Idąc do sklepu zauważyłem że na miejsce dla inwalidy podjeżdża stary Golf II,
        na oko 20 letni, z jakimś użelowanym palantem za kółkiem, obok drugi podobny,
        zaś z tyłu siedziały jakieś dwie drętwe laski (takie z dyskoteki z Pcimia).

Towarzystwo zostawiło tą swoją wypolerowaną padlinę na miejscu wyraźnie
        oznakowanym i otabliczkowanym i jakgdyby nigtdy nic polazło do sklepu.

Aha, koleś w Golfie miał jakieś podtrójmiejskie tablice rejestracyjne, widać
        że był z prowincji (dres,żel, Golf).

Nie wiem jak Wy, ale ja widzę że szerzy się ostatnio plaga młodych buraków
        jeżdżących starymi Golfami i innymi sprowadzonymi w kawałkach złomami, widać
        że 98 % tych ludzi poprzednio jeździła maluchami lub komunikacją zbiorową, a
        teraz myślą że są kimś lepszym:(, siedzą przed kopmem i dyrdymały w3 stylu
        autora tej prowokacji piszą.

Ostatnio widziaółem takiego kolesia (stary Golf II, żel, adidas i drętwa
        panienka) na odcinku 1.5 km o mału włos 3 razy zmieniając pas (chyba nie
        używając lusterek) omal nie spowodował kilku wypadków i kolizji, ale jak
        spojrzałem na mordę to się tylko uśmiechnąłem.

Ech.. szkoda pisać......
        • kat.ia Re: Inwalidzi swiete krowy 13.05.03, 17:03
          jakie nerwowe te ludzie, a te co jeżdżą fabią (?) to jakieś niedowartościowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka