GoĹÄ: Róża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:08 SEX Z INSTRUKTOREM !?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elka46 Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 22.02.05, 12:48 Co druga będzie zakładała topic o sexie. Jak jesteś taka spragniona to umów sie z instruktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:54 Nie wiem po co idziecie na prawo jazdy: uczyć się jeździć, czy uczyć się czegoś innego????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kkkkkkk Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.chello.pl 22.02.05, 14:04 panny myslą że jak instruktor je bajeruje to je chce przelecieć gó.. prawda po prostu bajeruje bo ma z takiej panienki kase Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kursant Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:26 bardzo chętnie jeżeli instruktorka jest młoda i sexi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lola Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.priw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:35 z jakim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lll Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.05, 23:49 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
sonja.rykiel Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 22.02.05, 15:42 Tylko po co? Instruktor prawa jazdy Ci nie da, więc już lepiej z egzaminatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Emm Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:47 dobra uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nieznajoma Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:09 Mnie mój instruktor wkurza, ciagle by gadał o seksie i tych sprawach, mam już go dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: 193.111.166.* 23.02.05, 13:23 moj byl mlody i przystojny i NIC mnie nie nauczyl.Stary dziad(2-gi instruktor z jazd doszkalajacych) lapal sie za glowe, jak zobaczyl moje nawyki wyniesione od 1-go instruktora. Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 13.04.05, 12:53 Mój młody instruktor tez mnie niewiele nauczył,a na jazdach doszkalających stary inny instruktor uczył inaczej i wychodziło co potrafię i nadal się motam z prawkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:31 A ja miałam młodego instruktora, który był SUPER!!i zdałam za pierwszym razem!! To jak Cię uczą nie zależy od wieku instruktora tylko od jego umiejętnośći. Mi się trafił super instruktor który mimo tego, że był super przystojny, młody i mnie cały czs bajerował. Mimo tego zdałam za pierwszym razem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 11:51 Taki temat, a ile wywołuje kontrowersji.Zwasze tak bedzie, że będą kusantki które idą na kurs prawa jazdy aby przeżyć przygodę. Ja już mam wszystko za sobą, nan prawko od roku :),ale z moim instruktorem (teraz już chłopakiem) zaczęłam spotykać się po skończonym kursie !!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Julia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:28 a mój był młody, bardzo przystojny i zdałam za pierwszym razem. Więc to nie jest zasada, że jak młody to beznadziejny... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 26.02.05, 23:24 Do Nieznajomej i Agnieszki: bardzo proszę o nazwę szkoły i/lub inicjały tych instruktorów, bo nie chcę na nich trafić.Zależy mi na tym, by dobrze nauczyć się jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mistrzyni Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 16:50 Mój instruktor jest przystojnym, aczkolwiek nie młodym facetem a w dodatku żonatym i dzieciatym. Zarywał do mnie bardzo często i to mnie zastanowiło, ale postanowiłam, że mu na to pozwolę, niech sobie pomarzy...;-) Nigdy nie posunęliśmy do czegoś więcej. Gdy czułam, że idzie za daleko zmieniałam swój stosunek do niego o 180 stopni i to pomagało. Podobało mi się opowiadanie erotycznych dowcipów, głaskanie po rękach...ale wszystko z umiarem. Zrozumiał bardzo szybko, że czasami przesadza. Gdy jego ręka szła za daleko potrafiłam to przystopować, ale delikatnie, tak żeby nie popsuć dobrych stosunków między nami. Jestem wolna, ale nigdy nie pozwoliłabym sobie na romans z żonatym facetem, w dodatku instruktorem. Co wy dziewczyny chcecie osiągnąć sypiając z instruktorami? Nie mam nic przeciwko bajerowaniu, bo przecież nikomu krzywda się nie dzieje z tego powodu, a po powrocie do domu ci faceci potrafią zachować się jak przystało na męża i ojca. Takie zaloty w trakcie nauki jazdy potrafią rozładować napięcie, zaprzyjaźnić się, tzn. poznać bliżej w pozytywnym tego słowa znaczeniu, pod warunkiem, że nie dochodzi do niczego więcej, ale to już decyzja każdej z was. Najważniejsze są miłe wspomnienia z tych 30 godzin jazdy :-) Pozdrawiam i życzę powodzenia na egzaminach! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 00:17 Kto to taki?Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mistrzyni Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 14:54 A tego Ci nie zdradzę...ochrona danych osobowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: instruktor Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:02 widzę że udział w tej dyskusji biorą tylko kobiety a moim zdaniem zasada jest taka: jak suka nie da to pies nie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 00:19 I moje wielkie brawa za to, że nie pozwalasz sobie na romans z żonatym facetem! Niestety w dzisiejszych czasach jest tylko garstka takich kobiet, które mają swoje zasady, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 21.07.05, 17:48 wielkie brawa za to, że pozwoliła się "tylko" macać? to widocznie ja należę do zupełnie innej garstki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaqwer [...] 01.04.05, 17:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:17 Gorzej jak instruktor jest stary i obleśny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cutler_saab Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: 81.210.119.* 25.02.05, 04:27 nie jetem instruktorem... ale sex jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inst Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:39 Gdzie tu jest o sexie ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:41 :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka81 Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 27.02.05, 00:48 Jak masz ochotę to czemu nie. Owszem egzaminator "bardziej się opłaca" ale nie wiadomo czy będziesz miała ochotę zrobić to z nim. Ja miałam fajnego młodego instruktora i uprawiałam z nim sex i to nie raz. Z resztą z egzaminatorem też co zaowocowało tym, że praktycznie nie jeździłam po mieście na egzaminie tylko się pie.... z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WIOLETTA Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 09:38 Jak dla mnie to ty jesteś KU... I nie wiem czym sie tu chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:52 Imola. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 27.02.05, 18:31 Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ki-k Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:40 Ja też poznałam fajnego instruktora chciałabym się z nim umówić ale nie chce sie nażucać bo oni pewnie mają dużo takich propozycji,ipewnie każdą z nas bajerują a ja nie szukam przygody poprostu mnie zaintrygował. Odpowiedz Link Zgłoś
magdziocha24 Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 28.02.05, 18:33 Kurde, co maja powiedziec w tym momencie zony, dziewczyny instruktorow?! Nie wiem, bac sie czy co?? Bo jak taka napalona kursantka przychodzi dla instruktora a nie dla nauki, to ja nie wiem... :/ To ze instruktor jest uprzejmy to nie znaczy od razu ze wyrywa i liczy na sex !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: 193.111.166.* 01.03.05, 13:54 taaaaaa, a afere w Łodzi to prasa sobie wymyslila...I ci panowie na peeeeewno zon i dziewczyn nie mieli.I zdajace same im sie do rosporkow dobieraly, bo wszystkie to k...byly!Yhmmm.Jedzie mi tu czolg? Moj pierwszy instruktor caly czas mnie zapraszal na kawke po zajeciach, jak dzwonilam i pytalam czy mamy np.jutro jazdy, to odpowiadal"spotkanie mamy, a czy jazdy to sie zobaczy..."Non stop slyszalam takie teksty.Az w koncu cos mnie tknelo i zapytalam wprost , czy ma dziewczyne.tak , od 4 lat, ale , cytuje"ona jest dla mnie jak siostra..".No sorry...Jazdy doszkalajace mialam juz ze starym dziadem. Nie zwalaj winy wylacznie na kursantki, bo instruktorzy swieci nie sa.ja osobiscie nigdy bym nie chciala miec chlopaka instruktora. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leo Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.mci.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:58 od jakiego wieku to już jest "stary dziad"? Odpowiedz Link Zgłoś
magdziocha24 Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 01.03.05, 19:35 A ja tak sie sklada, znam wielu instruktorow, mam meza instruktora i sama jestem instruktorem. Tylko wkurza mnie wymyslona opinia ze instruktor zawsze na sex wywiezie! Kurde, instruktor nie znaczy napalony kolekcjoner panienek! A tak mysli duzo kursantek, oczywiscie te ktore szukaja przygod... Zdziwilabys sie jakie dziewczyny potrafia byc bezposrednie w swoich propozycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:28 Zgodzę się z Madzią, ponieważ mam chłopaka instruktora( jeszcze nie męża ).Ma 25 lat jest młody przystojny i dziewczyny(nie wszystkie, ponieważ te które mają swoja dumę i kulturęto nie proponują takich rzeczy )lecą na niego. Opinia jest jedna, że każdy instruktor chce od kursantki tylko jednego,jednak większoś dziewczyn jest natarczywych i idąc na jazdę myslą tylko o tym jak tu sie zabawić a nie nauczyć jeździć.Dziewczyny zastanówcie się nad swoim postępowaniem. Taki instruktor może mieć dziewczyne a co gorsz żonęi możecie być przyczyną rozbicia rodziny!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:36 zawsze istnieja dwie strony medalu.Kursantki moze i nie sa swiete, ale same sie tez nie nakrecaja. Moze i wasi mezczyzni sa akurat wyjatkowi i swieci, ale jak to sie mowi-wyjatek potwierdza regule. A moze to Twoj chlopak proponowal mi kawke po jazdach? Akurat ja w mojej relacji instruktor-kursantka powiedzialam , zeby sie odwalil, bo mi zawsze zal jest tych biednych, zdradzanych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anusia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:01 SUPER!!!!!!!!!!!!( szczególnie gdy to mój chłopak ) !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANIa Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.swidnica.us 26.04.05, 10:35 Kasiu ja robiłam w opolu prawa jazdy i uwież że to nie my jesteśmy winne jesteście z facetami ku..ażami i ty sobie dobrze zdajesz z tego sprawe. My jestesmy wolne a wasi faceci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mistrzyni Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.ec.pl 10.05.05, 19:17 A wiecie co instruktorzy myślą o takich pannach jak niektóre z was? Nie domyślacie się jeszcze?........? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANIa Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.swidnica.us 26.04.05, 10:20 Ja robiłam kurs w opolu i wcale nie szłam z myślą że wyrwe faceta. Chciałam mieć to za sobą bo wyjeżdzałam do pracy za granice.Gdy zobaczyłam go pierwszy raz wydał mi sie antypatyczny,mały,łysiejący.Ale ja wiedziałam że bede go unikać i starać się nie jęzdzić z nim ,los chciał inaczej dziwne zbiegi okoliczności sprawiły że pod koniec trafiłam do niego.Okazało sie że jest bardzo poukładanym facetem jak na 28 lat. Poruszaliśmy bardzo różne tematy zazwyczaj doświadczenia życiowe.Ja nie miałam zamiaru z nim coś zaczynać,ale zrozumciemy kursantki po cześci wpadamy w ich sieci.Zaczynają z nami rozmowy intrygujące ja wiedziałam że on ma dziewczyne od roku która robiła u niego kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANIa Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.swidnica.us 26.04.05, 10:30 Zdałam za drugim razem,po tym wszystkim zadzwoniłam aby zaprosić go na kawe on stwierdził że nie ma czasu i mam zadzwonić za tydzień gdy ja zadzwoniłam w poniedziałek powiedział żebym przyszła do biura bo on niema czasu.Mugł to zakończyć dawno ,ale pomomi tego flirtował za mną.Uwieżcie gdyby wasi faceci byli święci to na flirt by sobie nie pozwalali ja jestem osobą która odpuści ale znajdą sie takie co namieszają im w życiu.A ty jak chodzisz z chłopakiem który cie uczył jeżdzić to wiesz doskonale jak oni to potrafią. UWAŻUJCIE JA WŁAŚNIE SIE LECZE Z TAKIEGO ZAUROCZENIA JEST NAS WIECEJ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arek Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:11 Sam jestem instruktorem z pięcioletnim stażem i wydaje mi się że zarówno my instruktorzy jesteśmy winni i kursantki.Bo po co wam te króciutkie sukieneczki i duże dekoldy na jazdach.My jesteśmy tylko facetami i ciężko się oprzeć.Zresztą czy to takie złe poznać bliżej swoją kursantke? Nie odrazu do łóżka ale na spacerek,kawusie czemu nie.Sam często umawiam się na różnego rodzaju imprezki z kursantkami i często bywa miło.Potem naprawde lepiej się prowadzi szkolenie,bo to przecież najważniejsze w całej tej sprawie.Pamiętajcie że my instruktorzy odpowiadamy moralnie za wasze dalsze jeżdzenie a bezpieczeństwo jest priorytetem.W końcu super jest spotkać swoją byłą kursantke już na drodze w swoim samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.05, 15:29 jeżeli rzeczywiście jestes instruktorem i to co tu napisałes jest prawdą --dla mnie jesteś zwykłym palantem !!!!!!!!!!!jestes jeszcze niedojrzałym gnojkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: 193.111.166.* 02.03.05, 15:42 Arek, a dziewczyne masz??:)) A powaznie-ja uwazam, ze nie nalezy sie spoufalac z instruktorem, bo z tego nic dobrego nie wyjdzie. Jestem jak nabardziej za relacja nauczyciel-uczen, a nie kolega-kolezanka.Bylam w obu relacjach i druga mi bokiem wyszla. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dude Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.05, 16:08 pewnie ma , i biedna dziewczyna, zona , narzeczona nie jest świadoma jaki On jest !!!!!!!!!! jest dupkiem i tyle. oby go jeszzce zycie doświadczyło w tej materii, ale odwrotnie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gienius_ Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:34 "pewnie ma" - przypuszczenie i odrazu ocena człowieka. Ograniczcie sie do własnych poglądów. Pozatym ilu ludzi tyle róznych osobowości i to ze Tobie coś "bokiem wyszło" to nie znaczy ze kursantki tego gościa były niezadowolone. Ogólnie sie z nim zgadzam, ze nalezy dobrze poznac kursanta no ale nad tymi randkami to bym sie zastanawiał. Poza tym te miniówy to też niebezpieczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:26 sam jestem młodym instruktorem(lat23)i mogę powiedzieć, że w większości instruktorom zależy na dobrym kontakcie z kursantką(kursantem),poznaniem tej osoby bliżej-wtedy skuteczniej się szkoli.I w związku z tym jest to czasami opacznie rozumiane przez kobietki.a niestety wtedy faceci to wykorzystują. Dlatego nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić w imieniu kolegów- instruktorów wszyskie dziewczyny które sie zawiodły,a gronu instruktorów nauki jazdy przypomnieć o niepisanej ETYCE ZAWODOWEJ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANIa Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.swidnica.us 26.04.05, 10:40 Marcin gdzieś sie uchował ja właśnie się lecze po taki instruktorze,i jest mi przykro ze poszłam do tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ???? Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:35 SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczególnie z młodym przystojnym instruktorem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 22:39 Nie podszywaj się pod mojego nicka! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: @ Uwaga IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 22:53 Powiem tylko jedno: Dziewczyny, a zwłaszcza Żony instruktorów - uważajcie na swoich chłopaków/mężów!Sądziłam, że podobne opowieści są przesadzone, dopóki sama nie poszłam na kurs.Trafiłam, jak mi się wydawało, na bardzo miłego człowieka i dobrze uczącego, żonatego.Moja opinia bardzo szybko się zmieniła, kiedy okazało się, że mnie podrywa.I robił się coraz bardziej śmiały.Podkreślam, że nie zachowywałam się ani nie ubierałam prowokacyjnie.Wkrótce zmieniłam instruktora, ale tamte lekcje u niego to były pieniądze wyrzucone w błoto, bo on nie był zainteresowany nauką mnie.I jeszcze bez żadnych skrupułów mówił: "To co, że mam żonę?Przecież ona się nie dowie".Niedobrze mi się robiło. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANIa Re: Uwaga IP: *.swidnica.us 26.04.05, 10:43 Ja słyszała teksty typy swojego czasu byłem z trzema to co że teraz mam dziewczyne od roku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kahna Re: Uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:36 Ja mam chłopaka który jest instruktorem,nie byłam zadowolona,że robi kurs na instruktora ale co miałam zrobić , jesteśmy już 3 lata. I mam nadzieje,że nic ani nikt tego nie zepsuje, chociaż teraz już nie jestem taka tego pewna,ponieważ od kiedy zostal tym instruktorem to trochę suę zmieniło!!: (((Sama robiłam prawo jazdy u młodego i nie powiem przystojnego instruktora, i wiem jak to jest!!Nawet najlepszy chłopak może zmięknoć !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaaaaaaa Re: Uwaga IP: *.chello.pl 20.12.05, 21:38 wszedzie moze sie tak zdarzyc niewazne czy instruktor pracownik banku nie tylko instruktorzy głupi temat naprawde na kazdego faceta trzeba uwazac jejuuu głupoty straszne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała27 Re: Uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:26 mojemu instruktorowi również nie przeszkadzał fakt, że zdradza swoją żonę. mówił o niej nawet po seksie ze mną. a na początku wyglądał tak niewinnie.:( Odpowiedz Link Zgłoś
g.a.r.c.i.a Re: Uwaga 06.01.06, 14:43 No taa......... Z tego co zaobserwowalam, to jesli w wypowiedziach zonatego faceta pojawia sie jego zona, to jest to znak nieomylny, ze taki facet raczej jej nie zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mia Re: Uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:53 mala27 z jakiego miasta jestes? jesli oczywiscie mozesz napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: < Magda > Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:33 Hmmmmmmmmmmmmmm????????????? Super ale jeśli instruktorem jest własny chłopak :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cutler_saab_bezel Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: 81.210.119.* 10.03.05, 04:30 eeetam... dobra laseczka i lizanko a najlepiej 69 przed jazdą dla relaxu nie zaszkodzi... konkretnie... po co robić zamęt? Jak dwoje ludzi przeciwnej płci znajduje się w ciaśniutkiej corseczce i nagle nabierają ochoty,żeby się trochę zrelaxować, to czego im zabraniać?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ;P Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.bloknet.org / *.org 10.03.05, 22:14 Szpital Psychiatryczny by ci sie przydal i moze jak by Ci odcieli co nie co to bys sobie lizal sam :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: 195.205.97.* 16.03.05, 15:23 CO TU GADAC PIE..C SIE TRZEBA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: <<Kasia>>> Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:31 Ja wolę mojego chłopaka, niż jakiegos przypadkowego goscia ktory uczy mnie tylko jezdzic samochodem!!!!Chodzę na kurs prawo jazdy po to aby się nauczyc jezdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:06 Ale jestescie głupie instruktor ma pełno takich napanlonych dziewczyn, ktorym nie chodzi o ty by się nauczyc jezdzic!!!!!!!Moj brat jest instruktorem, i słysze z opowiadan jakie dziewczyny oczywiscie nie wszystkie sa nachalne!!!! Więc troche więcej się szanujcie dziewczęta!!!!:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anita Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.ipee.pwr.wroc.pl 23.03.05, 13:48 Moj instruktor juz na drugiej jezdzie powiedzial ze jestem wyjatkowa i ze sie zakochal we mnie.. ze ma zone ale jej nie kocha, ale i nie chce rozwodu, bo mu wygodnie. Powiedzialam o tym mezowi i instruktor dostal po pysku. Ma szczescie , ze maz sie rozmyslil i nie podal sprawy do prokuratury ze wzgledu na blagania tego palanta. A wiecie jak sie tlumaczyl: Wiecie panstwo to taka specyfika pracy, koledzy tak robia to chcialem sprobowac. To wtedy dostal po pysku ode mnie. Probowania mu sie zachcialo, a co by bylo ze mna jakbym byla wolna i mu uwierzyla. FUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 00:25 Świetnie zrobiłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andzia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 16:57 Zgadzam się! Mój instruktor opowiadał mi nie raz jak to dostaje od napalonych kursantek smsy typu "gdy kocham się z moim chłopakiem i myślę o Panu to mam niesamowity orgazm..." To obrzydliwe. Czy te dziewczyny nie mają szacunku do własnej osoby? Że już nie wspomnę co pomyśli sobie ten instruktor. A najgorsze jest to, że przez takie laski wszystkie inne kursantki są postrzegane bardzo podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lady Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 00:25 Jesteś pewna, że Twój Brat też nie podrywa swoich kursantek? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaxxyy Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:34 Chciałby! do tej pory do mnie dzwoni chociaz zdałam już egzamin!!! Uwazajcie! Nie umawiajcie sie na kawę, z grzeczności ja tak robiłam i teraz on mysli ze moze liczyć na coś więcej!!! Ale ogólnie miło wspominam kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:05 Ja jakoś przeszłam kurs z instruktorem,którego można określić mianem "gadacza"- ciagle tylko gadał o seksie i wspominał swoje kursantki. A czego tam nie było w tych opowiadaniach...Ciągle wracał pamięcią do tej,którą zostawił na chwilę na placu samą w samochodzie i gdy po powrocie ją zobaczył nagą na tylnym siedzeniu w samochodzie...Ach ciągle rozpływał się jaka to ona była piekna hihihi.Ale oczywiście nie skorzystał,bo powiedział,że jest dla niego za młoda...Ciągle mi mówił jakie to ma powodzenie u młodych dziewczyn i dziwił się,że ja na niego nie lecę.Brrr to bylo okropne. Cały kurs jakoś wytrzymałam(żal mi było tej kasy żeby zrezygnować w trakcie kursu)ale na jazdy dodatkowe umówiłam się już z innym instruktorem,po prostu SUPER facetem.Sympatyczny,miły i rozmawialiśmy na różne tematy(bo trochę tych godzin wykupiłam dodatkowych)i nie było żadnej wzmianki o seksie.Egzamin już zdałam i tylko żałuję że całego kursu nie przeszłam z instruktorem nr2.Niestety nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Ale poleciłam juz go mojej koleżance i także jest bardzo zadowolona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kobieta Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 00:29 Hmmm...zupełnie jakbym czytała o moim dawnym instruktorze...Opis pasuje jak ulał.Napisz proszę, kto to taki?Jestem ciekawa, czy mówimy o tej samej osobie?I ja zrobiłam tak samo, jak Ty - zmieniłam go na innego instruktora, który nareszcie zachowywał się normalnie.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Słoneczko Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:35 SUPER :)))))))))))))HIHIHIHI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Słoneczko Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:36 REWELACJA :))))))HIHIHIHIHI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radek Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:41 Bawi mnie to wszystko co tu wyczytałem , właśnie niedługo sam będę instruktorem i nie wyobrażam sobie jak można wykożystywać seksualnie swoje upośledzone kursantki. Co to są za kobiety? ( o ile w ogóle to są kobiety )Przecież ten instruktor co najwyżej jest przystojny bo tak naprawdę nic o nim nie wiedzą. Czy już niestać tych ludzi zapoznać się w normalny sposób ??? Wina leży po środku , sam jestem przystojny ale ja tego urządzenia na śmietniku nie znalazłem a tak poniżać bym się nie potrafił stać mnie na coś lepszego , a pozatym miałem okazje zobaczyć jak nażucają się kursantki i głowa mnie rozbolała. Natomiast instruktor powinien być stanowczy i nie dopuścić do takiej sytuacji a jak go już bardzo swędzi to są przecież agencje towarzyski. Pozdrawiam wszystkich normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JAN Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:13 ZOBACZYMY ZA PARE LAT HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JAN Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:13 ZOBACZYMY ZA PARE LAT HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
vsn Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 05.04.05, 16:12 nic tylko zostac instruktorem.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gonzo Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:09 z tego co slyszalem to najwieksze orgie maja miejsce w prywatnych gabinetach lekarskich i na korepetycjach. a co do nauki jazdy to mam znajomego instruktora, mowil jak na kursie ma 10 kobiet to okolo 5 zawsze jest takich co zanim im cipki nie wylizesz to nie pojada, serio Odpowiedz Link Zgłoś
vsn Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? 05.04.05, 21:28 Gość portalu: gonzo napisał(a): > z tego co slyszalem to najwieksze orgie maja miejsce w prywatnych gabinetach > lekarskich i na korepetycjach. a co do nauki jazdy to mam znajomego > instruktora, mowil jak na kursie ma 10 kobiet to okolo 5 zawsze jest takich co > zanim im cipki nie wylizesz to nie pojada, serio na lekarza to juz za pozno by nim zostac.. Ale korepetycje..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:28 Mój były chłopak jest instruktorem.Zanim został instruktorem było wszystko ok, ale od czasu gdy nim zotsał wszystko sie zmieniło ciągłe telefony od dziewczyn które dzwoniły pod byle pretekstem, cały czas tylko praca i praca i co najgorsze te wszystkie natrętne i strasznie nachalne dziewczyny doprowadziły do tego,że już nie jestesmy razem.Stwierdziłam, że prędzej czy później i tak była ty jakaś inna dziewczyna albo już była i to zapewne nie jedna.Nie rozumiem takich dziewczyn które idą na prawo jazdy tylko i wyłącznie aby przeżyć przygodę ale ci cali instruktorzy też są winni!!!!!!!Udawają wolnych by tylko skorzystać z okazji!!!!Właśnie jednym a tego pokroju ludzi okazał się mój były chłopak, a myślałam,że nigdy mnie coś takiego nie spotka!!!:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: @ Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 23:11 Właśnie o tym samym, niestety, napisałam w swojej wypowiedzi powyżej. Naprawdę trzeba mieć mocne nerwy i wielkie zaufanie, by być dziewczyną czy żoną instruktora. Oczywiście nie można uogólniać, są też uczciwi fachowcy w tym zawodzie, ale chyba została ich już tylko garstka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mb Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:17 UWAZAM,ZE CZY TO JEST INSTRUKTOR ,PIEKARZ,LEKARZ -WSZYSCY JESTESMY LUDZMI.KAZDY Z NAS MA MOZG I MYSLI NAD TYM CO ROBI.FAKTEM JEST TO ,ZE DZIEWUCHY SA OKROPNE,NIE SZANUJA ANI SIEBIE ANI INNYCH,NIE MYSLA O MILOSCI TYLKO JAK ZWIERZACZKI O INSTYNKCIE ZACHOWAWCZYM.A ZE FACECI NA TO LECA,MAJAC ZONY,BEDAC W STALYCH ZWIAZKACH SWIADCZY O TYM ,ZE SA NIC NIE WARCI.TO ,ZE JEST SIE INSTRUKTOREM NIE ZNACZY ,ZE TRZEBA"PRZELECIEC"KURSANTKI I TO ,ZE SIE JEST KURSANYKA NIE ZNACZY "PRZESPAC SIE "Z INSTRUKTOREM.NIE NA TYM POLEGA ZYCIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:44 Wszyscy instruktorzy są tacy sami, bajerują swoje kursantki, jednak samochód to jest mała przestrzeń i chcąc czy nie chcąc podczas jazdy w takiej małej przestrzeni dochodzi do różnych zdarzeń z instruktorem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.bloknet.org / *.org 12.04.05, 22:58 prosze nie uogólniać dobrze? Nie wszyscy to raz, a po drugie są też rzetelni nauczyciele! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alaaaa Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.chello.pl 13.04.05, 00:17 gadanie bez sensu czy instruktor czy pracujący w biurze czy w każdym innym miejscumoże zdradzić tak samo jak i baba a bardziej mi sie wydaje że zdradzić można w stałym mejscu pracy gdzie ma sie dużo dłuższy kontakt niż na jazdach choć oczywiście nie zaprzeczam ale wszędzie może4 sie to zdażyć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ina Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:56 Hmmmmm , ciekawy temat!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hania Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:58 Skok w bok z instruktorem hmmmmmm, moze warto skorxystać jesli jest młody i przystojny hmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nina Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.pool8248.interbusiness.it 22.04.05, 00:34 moj instruktor nie chcial;a egzaminator nie mogl[impotent?]za 5 razem zdalam.ale zero seksu' Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: weronika Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:34 A może jest jakiś fajny instruktor z AUTOJAR z Ursynowa?? Może któraś z Was miała z jakimś przystojniakiem do czynienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tojo Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:40 LOK też szkoli i jak stare przysłowie mówi "chcesz mieć babę szerszą w kroku? Poślij Ją na kurs do LOKu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:45 Do wszystkich dziewczyn, ktore byly obracane przez instruktorow. Dlaczego nie wyjdziecie na ulice i nie postoicie, napewno znajdzie sie kilku przystojniaczkow z samochodem, z ktorymi tez mozecie pojezdzic tu i owdzie, nawet lepszymi pojazdami niz punto, lanos, czy corsa. Wiekszosc dziewczyn "tego typu" jest niestety zakompleksiona i ma zbyt niska samoocene, stad te porywy na kazdego mezczyzne, z ktorym spedza sie wiecej niz kilka godzin. Najgorsze, ze gdy ten zaakceptuje towarzystwo takiej "Damy" :) (nie ma innego wyjscia, wkoncu za to mu placa) i powie cos milego, odrazu moze liczyc na milosc...ah, eh, yyy , ten tego... Niestety, ale uwazam, ze kobieta stabilna i wierna, to kobieta spelniona i glowa faceta w tym zeby tak bylo. Reszta nie wie kim chce byc w zyciu lub juz wie ze jest nikim i nikim nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:51 jesteś instruktorem czy zdradzną przez męża -instruktora żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aśka Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.aster.pl 28.04.05, 18:03 Dobremu i rzetelnemu instruktorowi nie sex w głowie podczas jazd!!Myślący w tych kategoriach instruktorzy to zwykłe patafiany.Albo uczą porządnie jeździć albo niech idą na bazar podrywać sprzedawczynie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karola Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:31 Super!!!! hihihihihi :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzia Re: SEX Z INSTRUKTOREM ?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:41 z jakiej miejscowości jesteś?może też skorzystam ;) Odpowiedz Link Zgłoś