conti 04.11.03, 10:02 Witam, wiem, wiem ten temat pewnie juz był. Ale ja jestem kompletnie nie zorientowana i dlatego prosze o pomoc. Jakie opony ziomowe polecacie do Punto1 ? pozdrawiam, conti Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ptica Re: Opony zimowe do Punto 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 12:26 Po sprzedaży mojego Punto zostały mi zimówki DUNLOP WINTERSPORT M2 z 1999 roku, kupione w 2000 w rozmiarze 165/65 R13. Na tyle dobrze mi się na nich jeździło, że DUNLOPY polecam wszystkim. Zostaw jakiś kontakt, jeśli byłabyś zaintesowana odkupieniem ich w Warszawie za 100 zł - mają około 5 mm bieżnika. Link Zgłoś
greenblack Re: Opony zimowe do Punto 1 04.11.03, 17:58 Chyba żartujesz z tymi 4-letnimi sucharami? 100 zł za wszystkie czy od sztuki? Link Zgłoś
Gość: ptica Re: Opony zimowe do Punto 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:31 Greenblack, może Ty się przyznasz, po jakim czasie i po jakim przebiegu wymieniasz opony na nowe? Ciekaw jestem również, jaki limit czasowy wyznaczyłbyś swoim oponom, gdyby pokonywane przez Ciebie odległości były mniejsze? Moim zdaniem 4 lata nie są aż tak strasznym wiekiem w przypadku opon markowych, dobrej klasy, tym bardziej, że ich stan jest całkiem niezły. Gdybym nadal mógł je wykorzystać w moich pojazdach, to przez kolejne dwa lata nie czułbym potrzeby ponoszenia zbędnych inwestycji. Cena również wydaje mi się niewygórowana (1/8 ceny kompletu Dębicy, 1/10 ceny nowych Dunlopów, 1/13 ceny, którą kiedyś zapłaciłem). P.S. Niestety straciłeś okazję. Twój Mercedes nie pojeździ sobie na moich oponkach. Komuś bardziej liczącemu się z groszem moja oferta nie wydała się aż tak śmieszna, jak Tobie. Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Opony zimowe do Punto 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 17:48 Continentale , po 5 czy 7 tys km do sprzedania na Śląsku , za 250 komplet. pzdr Link Zgłoś
Gość: Dunlop Re: Opony zimowe do Punto 1 IP: 213.155.167.* 05.11.03, 13:29 opony mające więcej jak 5 lat nadają się na wysypisko!!! Link Zgłoś