Gość: Bartek_ IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.12.03, 09:16 ... jest szybszy od nie jednego, które już dosiadałem. Szkoda, że jest ciasny i nie wygodny jak cholera. Po dłuższej jeździe czuję zmęczenie... Ma na imię PEUGEOT :-) Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: okidoki Re: Mam nowego partnera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 12:55 poznaliscie sie na imieninach wspólnego kolegi:)? Link Zgłoś
Gość: Bartek_ Re: Mam nowego partnera... IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.12.03, 13:10 ... tak sądziłem, poczucie humoru na tym forum nie istnieje. Ale i tak jestem pod wieklim wrażeniem, że nie używacie mocnniejszych określeń. Pozdrawiam i ja mój nowy PARTNER :-) Link Zgłoś
betty-bt Re: Mam nowego partnera... 29.12.03, 13:22 Gość portalu: Bartek_ napisał(a): > ... tak sądziłem, poczucie humoru na tym forum nie istnieje. istnieje, istnieje... oni sie smieja wewnetrznie, to twardziele ;-) Ale i tak jestem > pod wieklim wrażeniem, że nie używacie mocnniejszych określeń. nic straconego. poczekaj az przyjdzie henio. > Pozdrawiam i ja mój nowy PARTNER :-) pozdrawiam partnera. Link Zgłoś
Gość: Bartek_ Re: Mam nowego partnera... IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.12.03, 13:44 PARTNER dziękuje za pozdrowienia od betty-bt :-) Link Zgłoś