maria3412 13.12.05, 14:58 prosze o pomoc kogos kto zna dobrego ginekologa w miastach pila,zlotow,czluchow lub chojnice ktory pokieruje nami co dalej i pomoze nam to juz 3 swieta ktore spedzimy sami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
56at Re: prosze o pomoc 13.12.05, 17:04 A wejdx w niepłodność kliniki może znajdziesz cos blisko swojego miejsca zamieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
maria3412 Re: prosze o pomoc 14.12.05, 12:45 najblizej to poznań ale to juz kliniki sa opisane Odpowiedz Link Zgłoś
darek19702 Re: prosze o pomoc 13.12.05, 20:39 jeśli się już u kogoś leczycie to radze wam nie zmieniać lekarza bo to nic nie pomaga a tylko stracicie kupe forsy. Każdy lekarz chce świerze badania i za karzdym razem kiedy zmienicie ginekologa wrucicie do punktu wyjscia.Wiem co mówie bo robiłem ten sam błąd karzda diagnoza nie po naszej myśli kończyła się zmianą ginekologa aż przeleciało 10 lat po 12latach doczekaliśmy się córeczki.lepiej puźno jak wcale.Życze zdrowia i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maria3412 Re: prosze o pomoc 14.12.05, 12:50 lekarz prawdopodobnie dobry jes ten co do niego chodze ale mojemu mezowi wyniku nie chce zrobić a od tego powinien zacząć pierwsza poszłam ja u mnie ok.to kwestia czasu tak twierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
bacardi2003 Re: prosze o pomoc 14.12.05, 13:52 nie każdy gin zajmuje się leczeniem niepłodności dlatego też proponuję skierować kroki bezpośrednio do kliniki i nie tracić już więcej czasu, wybór nie jest łatwy i nie zawsze pada na klinikę koło miejsca zamieszkania... polecam strony bociana no i oczywiście forum dziecka natomiast co do badania nasienia to można iś ćdo lab bez skierowania, i tak jest to badanie odpłatne pozdrawiam i powodzenia życzę --- starania od 09.2003, na wiosnę kierunek Białystok... Odpowiedz Link Zgłoś
maria3412 Re: prosze o pomoc 14.12.05, 19:10 my tez sie steramy od 07.2003 do tego co chodziłam pracował kiedyś w klinice w poznakiu ale go wylali tak się ogłasza w gazeci że niby taki dobry a poctawowego wyniku niechciał zrobic mojemu M a czas leci i niewiem co dalej czytałam juz o klinikach w internecie myślałam nad białystokiem mamy rodzine niedaleko ale to jest odnas600km a poznań niema zaciekawych opini Odpowiedz Link Zgłoś
darek19702 Re: prosze o pomoc 14.12.05, 13:52 To niech sobie zrobi badanie nasienia bo prędzej czy puźniej i tak będzie musiał zrobić i z tym wnikiem do ginekologa on powie co dalej.Niestety czasami jest tak że lekarze specjalnie przedłużają leczenie szczególnie jeśli się leczysz prywatnie bo każda wizyta to dla nich kasa musisz o tym pamiętać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maria3412 Re: prosze o pomoc 14.12.05, 19:18 moj lekasz za wizyte 1 wzioł 100zł bywało mniej ale za to ze popatrzał na moje cycki i stwierdził że sa nierówne 50zl az niechce mi sie do niego chodzić i dałam sobie spokuj niby słuchał jak przepisał mi tabletki i bolała mnie ponich głowa stwierdził że to niemozliwe przez miesiąc brałam przeciw bólowa i to co on mi przepisał stwierdził ze kręce Odpowiedz Link Zgłoś
bacardi2003 Re: prosze o pomoc 14.12.05, 22:01 no to faktycznie zmień go i już, szkoda Twojego czasu i zdrowia, a co do Białegostoku...ja jestem ze Szczecina więc też daleko, ale te km to akurat moim zdaniem najmniejszy pikuś...zróbcie podstawowe badania, wybierzcie klinikę i do dzieła!! ja jestem na etapie umawiania wizyty, jeśli chciałabyś coś więcej wiedzieć pytaj śmiało, z wielką przyjemnością podzielę się wiedzą jaką zdobywam sama od wspaniałych forumowiczek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś