ewcia1515 03.02.10, 19:43 Moje miłe kolezanki ,usmiecham sie o schemat do tego Goldenka www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=product_info&products_id=2991 , proszę na adres ewcia.matysiak@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omadede Re: GOLDEN kITE 04.02.10, 00:25 Miła koleżanko, a czy mogłabyś odpowiedzieć, czy docierają do Ciebie wysyłane przez nas schematy? Myślę,że nie sprawi Ci to dużego kopotu. Odpowiedz Link
fle.rynka GOLDEN kITE-prosba 09.04.10, 12:18 witam szanowne hafaciareczki i od razu przystepuja do pytania, czy w zbiorach GK sa jakies obrazy, ktorych schemat osiaga mniejsza ilosc oczek niz 400x 500? interesowalby mnie chociaz jeden mniejszych rozmiarow,tymbardziej,ze w goldenach wyszywa sie lacznie z tlem. jeden mam za soba i byl to 180 na 220 # o ile dobrze pamietam. reszta z nich jest rozmiarowo duza. pozdrawiam Fler Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: GOLDEN kITE-prosba 10.04.10, 17:02 te w wersji small,są mniejsze. fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
fle.rynka Re: GOLDEN kITE-prosba 12.04.10, 13:34 bardzo dziekuję za odp.,ale czy mozesz mi napisac ile dla przykladu "mlodzi-para" posiadaja oczek? marzy mi sie wyszycie jeszcze jednego,ale nie tak obszernego,bo to wymaga duzego poswiecenia czasu. Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: GOLDEN kITE-prosba 13.04.10, 19:34 210x346,ok.110 kolorów fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
fle.rynka Re: GOLDEN kITE-prosba 14.04.10, 11:05 ojej naprawde? a czy moglabym poprosic o schemat takiego malego? prosze moze byc na gazetowa @ z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link
fle.rynka Re: GOLDEN kITE-prosba 14.04.10, 11:08 z tej radosci zapomnailam dopisac,ktory obraz,bo mam na mysli zatytulowany w Twoim folderze jako "młodzi-kolor" czy ten mialas na mysli? bo z tej kolekcji w zalaczonym linku wlasnie ten jest GK i ten mi sie akurat bardzo podoba Odpowiedz Link