Dodaj do ulubionych

Golden Kite

20.09.10, 11:43
Poszukuję schematu do Golden Kite o numerze K 1659. Jak ktoś mógłby się ze mną podzielić to byłabym bardzo wdzięczna
mój adres m-miry@o2.pl
Obserwuj wątek
    • fantastic-krzemik Re: Golden Kite 27.09.10, 18:54
      niestety widocznie za świeży .Ja też szukam GK1617,ale narazie bez skutku.Pozdrawiam Irena.

fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html
    • norito1 Re: Golden Kite 06.10.10, 17:55
      Przyłączam sie do prośby, również szukam tego schematu-GK 1659 -nawet chciałam go kupić, ale przekracza moje możliwości finansowe.
      • joasiamulinka2 Re: Golden Kite 07.10.10, 09:55
        Witam. To i ja ustawiam się w kolejce po ten schemat. Wszystkie GK są niezwykłe ,ale ten poszukiwany 1659 to rzeczywiście rarytas. Dziękuję z góry i pozdrawiam . Mój adres joasia691@gmail.com
        • lacrima_2 Re: Golden Kite 07.10.10, 20:26
          To piękny schemat i chyba długo poczekamy na niego w necie. Także ustawiam się w kolejce, ze swojej strony obiecuję że podzielę się nim gdy tylko go zdobędę. Pozdrawiam Kajka
          • norito1 Re: Golden Kite 07.10.10, 21:53
            Słuchajcie, jak nas tyle jest to może wspólnie byśmy go kupiły, a może jeszcze ktoś do nas się przyłączy wtedy koszt zakupu byłby całkiem znośny. Co myślicie wspólnym zakupie tego schematu?
            • omadede Re: Golden Kite 08.10.10, 01:43
              Chętnie przyłączę się do zakupu tego schematu.
              • joasiamulinka2 Re: Golden Kite 08.10.10, 09:27
                Również dołożę się do zakupu. Czemu wcześniej na to żadna z nas nie wpadła. Im nas będzie więcej ,tym wyjdzie taniej . Czekam na szczegóły naszej wspólnej transakcji.
                • norito1 Re: Golden Kite 08.10.10, 10:12
                  Bo cały czas miałam nadzieję, ze uda mi się go zdobyć, a choćby i na chińskim forum. Tyle, ze mimo dwukrotnego wstawienia postu z prośbą nie ma odzewu-czyli, pozostaje go tylko kupić. i rzeczywiście im nas będzie więcej tym będzie taniej. Na razie jesteśmy we trzy, ale myślę, ze jeszcze trochę zaczekamy-może jeszcze ktoś się odezwie. A wyobrażam sobie to sobie w ten sposób, że po zadeklarowaniu się ile nas będzie, jedna z nas go kupi, potem poda zainteresowanym swój numer konta, i po przesłaniu na konto kwoty dostanie mailem schemat. Myślę, ze jest to najprostsze. Schemat kosztuje 53.99$. Przy czterech osobach wychodzi 13,50$, przy pięciu 11$ i tak dalej. Jaka będzie dokładna kwota w złotówkach wyjdzie dopiero po zapłaceniu.
                  • joasiamulinka2 Re: Golden Kite 08.10.10, 11:44
                    Ja w pełni akceptuję Twoją propozycję, ale nie kupowałam jeszcze nic w zagranicznych sklepach, więc raczej wolę przekazać odpowiednią kwotę którejś z Was. A tak swoją drogą to przypomniała mi się książka Cheryl Jarvis pt: "Naszyjnik". Tam 13 kobiet wspólnie kupiło brylantowy naszyjnik za ....bagatela 15 tys. dolarów. Może i o nas ktoś napisze kiedyś książkę ha ha ha.
                    • norito1 Re: Golden Kite 08.10.10, 23:31
                      Joasiu, mam nadzieje, ze nam ta transakcja wyjdzie. Zaczekamy jeszcze trochę, zobaczymy ile osób się zgłosi i zdecydujemy kupować, czy nie. A książki to pewnie o nas nikt nie napisze, schemat to nie to samo co naszyjnik brylantowy. A swoją drogą kupowanie za granicą bywa korzystne. Swój ostatni taki korzystny zakup zrobiłam przez angielski ebay na którym kupiłam DMC z Filipin, po policzeniu wszystkich kosztów wyszło mi, ze za pasemko zapłaciłam 1.10 zł. Fakt, ze kupiłam 100 sztuk. W Polsce nigdzie tak tanio nie kupię.
                      • omadede Re: Golden Kite 09.10.10, 00:23
                        Przez internet nigdy nie kupowałam, datego akceptuję wszystko co w danym temacie postanowisz. Poczekać można, może jeszcze ktoś do nas dołączy.
                        • enigma402 Re: Golden Kite 09.10.10, 18:12
                          Bardzo chętnie i ja się przyłączę do wspólnego zakupu.
                          • norito1 Re: Golden Kite 09.10.10, 23:21
                            No to w takim razie jesteśmy w czwórkę. Jeśli nikt więcej się do nas nie przyłączy to będziemy płaciły po 13.50 $. Dziewczyny napiszcie, czy taka cena jest do zaakceptowania, czy lepiej jeszcze trochę poczekać. A ponieważ dostęp do banku i tak jest dopiero w poniedziałek, to jeden dzień różnicy wielkiej nie sprawi. W każdym razie bardzo się cieszę, ze kupię ten schemat z Wami, bowiem szukam go od momentu odkąd Marcus ( właściciel GK) wystawił go w shopie na sprzedaż
                            • omadede Re: Golden Kite 11.10.10, 00:02
                              Jeśli nikt więcej do nas nie dołączy, to ja zgadzam się na tę cenę.
                              Pozdrawiam
                              • joasiamulinka2 Re: Golden Kite 11.10.10, 11:25
                                Przepraszam, że dopiero dziś ,ale nie miałam wczoraj dostępu do internetu. Również zgadzam się na tę cenę i czekam na szczegóły.
                                • norito1 Re: Golden Kite 11.10.10, 11:40
                                  Kupiłam. Dziewczyny które zgłosiły chęć udziału w zakupie, podajcie mi wasze adresy mailowe, prześle Wam dane i i kwotę, jak przypada na osobę. Zaraz potem prześlę Wam na maila schemat.
                                  • omadede Re: Golden Kite 11.10.10, 13:41
                                    Dla mnie na gazetowy
                                    • enigma402 Re: Golden Kite 11.10.10, 17:58
                                      Ja proszę na enigma401@tlen.pl
                                      • joasiamulinka2 Re: Golden Kite 12.10.10, 11:48
                                        Mój adres : joasia691@gmail.com
                                        • genia1912 Re: Golden Kite 24.11.10, 23:38
                                          Jak ktoś dalej szuka to jest u mnie w chomiku.

chomikuj.pl/gienlob
                                          • soreks Re: Golden Kite 12.02.11, 18:43
                                            Witam. Czy jest mniejsza wersja niż ta 400x480?Na aidzie 16 wychodzi olbrzym ok 62x73.5cm. Będę wdzięczna za odpowiedź.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka