Dodaj do ulubionych

Beata Kowalczyk Golden Lion

09.11.23, 23:10
Proszę uważać na kontakt z Beatą Kowalczyk , która pomaga w sprzedaży zadłużonych mieszkań . Do niedawna reprezentowała firmę Andrzej Kowalczyk Golden Lion z siedzibą w Warszawie przy ul. Jana Pawła II 27 . Biuro znajdowało się na al . Solidarności . Można znaleźć już zadłużenia. A giełdach wierzytelności . Moze działać za pośrednictwem innych osób .
Obserwuj wątek
    • andrzej19591959 Re: Beata Kowalczyk Golden Lion 09.10.24, 16:15
      Podbijam
    • andrzej19591959 Re: Beata Kowalczyk Golden Lion 28.10.25, 11:12
      Czarna lista firm które walą w chuja ·
      Oleg Myśliwiec
      ·
      29 stycznia 2024
      ·
      !!!KU PRZESTRODZE WARSZAWA!!!
      Proszę uważać na współpracę z pośrednikiem p. Beatą Kowalczyk, która jest pełnomocnikiem swojego męża p. Andrzeja Kowalczyka, prowadzącego działalność gospodarczą pod nazwą „Golden Lion Andrzej Kowalczyk” (obecnie zawieszoną). Niestety wspomniana osoba nie wywiązała się ze swoich zobowiązań, wynikających z umowy współpracy oraz podpisanej w formie aktu notarialnego ugody. Obecnie sprawa została zgłoszona komornikowi oraz trwa postępowanie w prokuraturze. Niestety nie jestem jedyną osobą poszkodowaną... PS. Może działać pod różnymi innymi spółkami, fundacjami, wciągnęła w ten biznes znajomych, rodzinę. Szuka mieszkań zadłużonych, przed licytacją, rozrzuca ulotki, współpracowała z spółdzielniami (nie wiem jak teraz to wygląda bo mój komornik porozsyłał wszędzie pisma w tej sprawie). Niestety co raz więcej słyszę ostatnio o podobnych sprawach... 😞
      Wszystkie reakcje:
      13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka