matizz1 20.08.05, 20:08 ktore wam sie lepiej podobaja?mnie osobiscie brunetki,sa bardziej sexy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biegly Re: brunetki czy blondynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:12 eee tam , mnie blondynki, ja tak przynajmniej mam ze jak idzie np. 5 dziewczyn i w tym 4 brunetki i jedna blondynka to najpierw lookam blondynke, a jak idzie np 4 blondynki i jedna brunetka to najpierw blondynki po kolei a na koncu brunetke chociaz wlasnie ta brunetka moze okazac sie najladniejsza, wedlug mnie blondynki bardziej przyciagaja wzrok :DD, a tak na zakonzcenie to dodam ze jak ladna dziewczyna to kolor wlosow niewazny,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiana krótki czy długie,grube czy chude,białe czy czarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:18 nie no śmieszny jest ten post .....ale mysle że czas na wpisywanie sie do złotych myśli już minał z i pytania typu " twój ulubiony kolor" no ale widocznie nie wszystkim........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegly Re: krótki czy długie,grube czy chude,białe czy c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:22 eee tam smieszny, "cos w tym jest" jak to mawial moj nauczyciel informatyki Odpowiedz Link Zgłoś
bartoshh Re: brunetki czy blondynki? 20.08.05, 20:25 no bo Tiana pewnie jest ruda...Dla mnie brunetki sa najlepsze,najseksowniejsze,najpiekniejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: brunetki czy blondynki? IP: *.21.pl / *.21.pl 20.08.05, 21:49 Mnie się jakoś bardziej podobają i rzucają w oczy blondynki :) Ale jak mówię, nieraz ładna brunetka nie jest zła, może konkurować z niejedną blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ade Re: brunetki czy blondynki? IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 20.08.05, 22:07 wczesniej brunetki a teraz bezapelacyjnie blondynki. moze to wynika z tego czego sie oczekuje od kobiety. Z zasady blondynki kojarza nam sie (co nie oznacza ze tak faktycznie jest w kazdym przypadku) z czyms jasnym, pogodnym ,slonecznym - dzien . Natomiast brunetki utozsamiaja tajemnice cos mrocznego, nieodgadnionego - noc. he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: brunetki czy blondynki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 02:32 Blondyny z wielkim "uchem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: brunetki czy blondynki? IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:21 Oczywiście , że blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: brunetki czy blondynki? IP: *.trustnet.pl 21.08.05, 13:43 Mam nadzieje ze mowicie o naturalnych wlosach,a niejakichs tam farbowanych.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: brunetki czy blondynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:33 Nie ma to jak kruczo-czarne wlosy proste u szczuplej dziewczyny....mmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: brunetki czy blondynki - wszystkie sa piekne IP: *.du.simnet.is 21.08.05, 19:05 miodzio tylko gryz jak swiezy boczek mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrzezyno252 Re: brunetki czy blondynki - wszystkie sa piekne IP: *.prenet.pl 21.08.05, 20:03 Zdecydowanie BLONDYNKI zwłaszcza taka jedna gwiazdeczka.:) Odpowiedz Link Zgłoś