Dodaj do ulubionych

Gallery ru. - duże zmiany

20.10.10, 00:07
Właśnie odebrałam email od znajomej.
Może już wiecie,może nie.
Podaję dla tych,którzy mają konto na gallery ru.

gallery.ru/news/article.php?group_id=1&article_id=162

translate.google.com/translate?hl=pl&sl=ru&tl=pl&u=http://gallery.ru/news/article.php%3Fgroup_id%3D1%26article_id%3D162&rurl=translate.google.com&twu=1

mosca.gallery.ru/watch?ph=p1E-cEJZe

translate.google.com/translate?hl=pl&sl=ru&tl=pl&u=http://mosca.gallery.ru/watch%3Fph%3Dp1E-cEJZe&rurl=translate.google.com&twu=1
Obserwuj wątek
    • okruszek444 Re: Gallery ru. - duże zmiany 20.10.10, 12:41
      Dla mnie to fatalne wiesci sad((. Mialam mase wzorow w fotosiku ale tam tez sie zpesulo, zostalam wiec na gallery ru a tu taka niemila niespodianka! Nie dosc, ze nie mam gdzie ladowac wzory to jeszcze nie bedzie skad je brac, w sumie bardzow wiele skorzystalam dzieki dziewczynom z gallery i od nich zobywalam wzory. Teraz klapa sad(
      • dona2000 Re: Gallery ru. - duże zmiany 20.10.10, 16:01
        Zgadza się,to fatalne wieścisad tu można było zdobyć masę wspaniałych schematów,poznać wspaniałych ludzi-bo rosjanki są niezwykle sympatyczne i uczynne- i nawet przy już ograniczonym limicie mogłam sobie zakamuflować wiele wzorków. Jak same czytałyście w postach wyżej wiele osób jest zawiedzionych postępowaniem adminów ,bo wszak nie o opłaty idzie- to w sumie psie pieniądze - ale o sam fakt powiadomienia uczestników forum o nowej formie działania gallery.ru.sad Szkoda,bo to nie pierwsze forum,które tak postępuje,zdaje się,że Fotosik i Picasa też mają swoje wady.
        • zelfi Re: Gallery ru. - duże zmiany 23.10.10, 18:17
          A ja bym chetnie tam została. Opłaty są małe tylko problem w tym jak to zapłacić.
          Nie mam karty kredytowej a opcji zapałty sms-em nie moge znależć.
          Nawet nie wiem czy dla Polski jest ona mozliwa?
          Wiecie coś moze więcej na ten temat?

• ewikowa Re: Gallery ru. - duże zmiany 23.10.10, 18:27
            jeszcze nie ma podanych mozliwosci zaplaty.
            Ja zdecydowalam, ze narazie zaplace i zobacze jak to bedzie pozniej. zalozylam sobie profil na facebook (nie moj prywatny) i tam juz mam kilka z moich 'przyjaciolek' z gallery. Zawsze moge w jakis album tylko dla znajomych tam wlepiac zdjecia tego co mam do wymiany i dzielic sie mailowo jesli bedzie taka potrzeba.
            • okruszek444 Re: Gallery ru. - duże zmiany 23.10.10, 19:04
              ewikowa, zalozylam konto za faceobok polskim czy tym rosyjskim??
              Jesli bedziecie wiedzialy cos w jaki sposob zaplacic i ile to kosztuje to prosze, dajcie znak mi tez, prawdopodobnie i ja bym tam zostala.
              • ewikowa Re: Gallery ru. - duże zmiany 23.10.10, 20:24
                tzn ja zrobilam tak. Ja mam na facebook swoj prywatny profil ale zalozylam drugi na taki nick jaki mam na gallery (a konto tez sobie zalozylam na gmail, zeby trzymac osobno narazie - pozatym tak to moge miec dwa picassawink)) Chce sie dzielic ale nie do konca chce sie dzielic wszystkim...aha a z tego nowego konta zrobilam przekierowanie na moje stale prywatne konto wiec widze co przychodzi i jak cos to moge z tego konta tez odpisywac (w gmail mozna zmieniac 'nadawce' miedzy kontami.
                Jakos to narazie dziala. Nie chce na rosyjskie sie zalogowac bo to juz troche duzo sprawdzania - ale kto wie, zbieram wszystkie te info od znajomych i jak ich bedzie duzo to moze sie skusze, ale wolalabym zostac na gallerysmile jak tylko cos bede wiedziala to dam znac.
                • okruszek444 Re: Gallery ru. - oplaty 23.10.10, 23:41

Niestety, nie mozemy placic sms, tylko karta kredytowa albo pre-paid ... na dodatek nie wiem ile i nie wiem jak
                  • szmatka-gratka Re: Gallery ru. - oplaty 25.10.10, 13:06
                    Na stronie pisze:
                    "International Użytkownicy mogą również płacić za pomocą wiadomości SMS (w niektórych krajach)."

Może warto napisać do Adminów strony,aby i Polskę wzieli pod uwagę przy platnościach sms (o ile już tego nie zrobili)?

Opcje płatności będą dopiero dostepne,możliwe że nie będzie tak"czarno" jak to teraz wygląda.

• okruszek444 Re: Gallery ru. - oplaty 25.10.10, 16:36
                      Gdyby opcja sms-owa byla dla nas dostepna, najprawdopodobniej bym z niej skorzystala. Dziwie sie ze do tej pory brak opcji platnosci skoro lada dzien gallery bedzie platne.
                      • ewikowa Re: Gallery ru. - oplaty 26.10.10, 23:42
                        Pokazal sie link do 'zaplaty' - w gornym prawym rogu kolo 'nicka'. Jest kilka opcji do wyboru
                        • okruszek444 Re: Gallery ru. - oplaty 27.10.10, 07:18
                          Niestety, nie posiadam karty, nie wiem wiec w jaki sposob moge zaplacic jak nie wiedzialam do tej pory sad(( . Czy ktoras z Was ma taka mozliwosc? Chetnie wyslalabym pieniadze poczta lub przelewem bankowym, do kogos, kto ma mozliwosc zaplacic za mnie ...
      • renbac46 Re: Gallery ru. - duże zmiany 16.12.14, 18:08
        okruszek proszę o kontakt na renbac@interia.pl.
      • renbac46 Re: Gallery ru. - duże zmiany 16.12.14, 18:14
        okruszek proszony o kontakt z renbac@interia.pl
    • totte62 Re: Gallery ru. - duże zmiany 19.11.10, 08:32
      Bardzo potrzebuje pomocy w jaki sposob mozna zlikwidowac konto na Gallery.ru.
      Dokonywalam wszelkich prob poczawszy od usuniecia wszystkich albumow, nakrecenia w moim profilu az po mozliwosc wyslania wiadomosci do administracji. Bezskutecznie.
      Albumy usuniete a ja dalej wisze i w dodatku na maila przychodza informacje m.in., ze okradziono mnie na 1.000,- rubli i inne bzdety.
      Czy znajdzie sie dobra duszyczka i podpowie mi, jesli nie tu to chociaz na poczte gazetowa. Bardzo prosze.
      • okruszek444 Re: Gallery ru. - duże zmiany 19.11.10, 14:04
        Moze dlatego sie nie udaje zlikwidowac bo nie masz zaplacone? Nie masz, prawda?? A od poczatku listopada kto nie zaplacil nie moze dysponowac kontem , o ile dobrze to wszystko zrozumialam. moge sie mylic, ale konto mozna bylo zlikwidowac do konca pazdzirnika, obecnie niby jest Twoje ale juz nie do konca, bo jest platne , a nie zaplacone. Po 2 miesiacach ma nastapic likwidacja takich nieplaconych kont.
        To co napisalam to tylko moje wnioski i domysly, czy tak jest faktycznie- pewnosci nie mam.
        • totte62 Re: Gallery ru. - duże zmiany 19.11.10, 16:32
          Dziekuje Okruszku chociaz za te slowa pocieszenia. Staralam sie dostac do administracji juz po otrzymaniu zawiadomiena o nadchodzacych zmianach ale nie udalo mi sie. Dlatego liczylam, ze zostane automatycznie usunieta. Oczywiscie, ze nie oplacilam i nie mam zamiaru placic, stad moj tak wielki niepokoj.
          Mam nadzieje, ze Twoje przypuszczenia sprawdza sie i zostane usunieta.
          Oby...
          • bernadetta6921 Re: Gallery ru. - duże zmiany 17.12.14, 17:48
            Nie reagowałam na informacje administratora i po jakimś czasie moje konto zniknęło i zawiadomienia również
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka