111nika 18.03.11, 09:38 gallery.ru/watch?ph=WQt-c08Tz#feature=topscroll tej kobiety. Czy kto ja haftowal? I czy posiadacie jakis link do kobiet z tej serii? czy to sie haftuje tlo? Chcialabym zobaczyc jak to wyglada. Bardzo prosze o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia7755 Re: HAE-poszukuje 18.03.11, 12:43 Ja wyhaftowałam tego anioła . Możesz zobaczyć tu : chomikuj pl/malgosia7755 - moje prace . Mój schemat nie był orginalny , znalazłam go w internecie , jest na moim chomiku : moje hobbi - haft / wzory / postacie / anioły i elfy / elfy - tważe. Ja nie wyszywałam tła i zamieniłam muline na ariadne , tego drugiega aniała z tej seri też juz skończyłam robić ( haftowałam muliną DMC) - tylko dać je do oprawy . W linku który podałaś były też inne anioły np. ( z niebieską różą we włosach - ostatni ) - może masz schemat , chętnie przygarnę . jeśli mogę w czymś pomóc daj znać. Pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link
111nika Re: HAE-poszukuje 18.03.11, 13:19 No pieknie wyszla ta kobieta. Nie mam zadnych schematow niestety, dzisiaj siedzialam i szukalam na milion sposobow ale nie znalazla, dlatego wstawilam posta na forum. No chyba sie zdecyduje na haftowanie. Kawa jest biala czy kremowa? Odpowiedz Link
halina19536 Re: HAE-poszukuje 18.03.11, 13:05 chomikuj.pl/halina53/ROB*c3*93TKI++R*c4*98CZNE/HAFT++XXX/jeden+kolor/XXXXX/elfy Ja mam takie. Odpowiedz Link
111nika Re: HAE-poszukuje 18.03.11, 13:25 Czy to jest schemat oryginalny? bo juz gdzies widzialam tego typu ale oryginalne sa chyba w pdfie. Odpowiedz Link
dona2000 Re: HAE-poszukuje 18.03.11, 17:25 U okruszka jest kilka wzorów mizia.gallery.ru/watch?a=D3J-bVdy Odpowiedz Link