malgorzata.basinska 03.02.06, 19:11 Strasznie cieszę się ,że nadszedł weekend- bo zaraz zabieram się za wyszywanie. Czy tylko ja mam takiego fioła na punkcie wyszywania ? Czasem wydaje mi się ,że chciałabym tyle ..... wyszyć a życia mi nie starczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silje_1982 Re: weekend 03.02.06, 19:17 Witaj w klubie weekendowych hafciarek Najgorsze, co może mnie spotkać to tak ciężki tydzień, że nie mam siły lub czasu na krzyżyki w sobotę i/lub niedzielę. Trzymaj się ciepło i 'igłuj' do poniedziałku za mnie i za Siebie Pozdrawiam, Kasia po ciężkim tygodniu Odpowiedz Link
atk55 Re: weekend 04.02.06, 00:04 Małgosiu, no to mamy ten sam problem. Ja własnie podganiam to co marzę że w ten weekend dokończę. Najgorsze też te weekendy kiedy człowiek zaplanuje masę podgonienia a tu nagle coś wypadnie. Ale poki co cieszmy sie weekendem. No to podganiamy obie Odpowiedz Link
onika27 Re: weekend 04.02.06, 01:11 Witam w klubie z tym ze ja robie na "akord" do soboty musze wyszyć kartke .Problem jest w tym ze to moje drugie dzieło xxx.No i zaczynam ja tą kartke drugi raz ale zapre sie i przehaftuje całe dwa dni.No i jeszcze szkoda czasu na spanie az mnie raczki swierzbia .....nie nie ide spać )) Odpowiedz Link