Dodaj do ulubionych

klucz do schematów lanarte

03.04.06, 09:00
Witam z wiosennego poranka!
Jak mam opisac kolory mulin wysyłając schemat lanarte? Z obrazka kolorowego
nie da się chyba ich dostatecznie dokładnie rozróznić. Jak Wy to robicie?
Obserwuj wątek
    • zuzaczek1 Re: klucz do schematów lanarte 03.04.06, 14:23
      Hej.... nie macie jakiegos sposobu?? Prooooszę.....
      • 2222-2e Re: klucz do schematów lanarte 03.04.06, 15:02
        Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi?przeciez przy kazdym wzorze jest klucz
        kolorów , kazdy symbol na obrazie odpowiada podanemu obok symbolu numerowi.Ewa
        • zuzaczek1 Re: klucz do schematów lanarte 03.04.06, 15:57
          Doskonale wiem, ale we wzorach lanarte, (przynajmniej tych co ja mam) jest
          numeracja odpowiadająca ilosci urzytych kolorów - czyli - np. 30 kolorów -
          numery od 1 do 30. I nijak się maja do jakichkolwiek tabel numerycznych mulin
          kupowanych luzem. No i nie wiem jak mam kolezance opisac te kolory, zeby kupiła
          własciwe. niuanse odcieni przekraczaja moje zdolnosci słowotwórcze.
          • 2222-2e Re: klucz do schematów lanarte 03.04.06, 17:26
            To co ty masz za wzory?????Nigdy nie mialam problemu z kupieniem muliny wedlug
            podanych w kluczu kolorów, w tym momencie wyszywam "The Gift"Lenarte i nic
            takiego sie nie dzieje.Problemy owszem s a kiedy chce przelozyc na polska
            Ariadne bo nie ma zamienników ale wlasnie wracam z pasmanteri gdzie kupowalam
            muline wedlug klucza i dostalam wszystkie kolory.Moze pokaz obrazek , moze ty
            pomylilas DMC z ANCHOR i dlatego uwazasz ze nie ma takiej muliny?Ewa
          • 2222-2e Re: klucz do schematów lanarte 03.04.06, 17:28
            Jeszcze raz spojrzalam na twój post i juz wiem!Ty nie masz pelnego klucza tylko
            oznaczenia ponumerowane a brakuje ci prawdziwych numerów!Pokaz obraz ja mam
            duzo lenarte spróbuje ci znalezc pelny klucz.Ewa
            • zuzaczek1 Re: klucz do schematów lanarte 03.04.06, 18:43
              No wlasnie....Sorki za brak precyzji ale tak jak pisałam,dopiero zaczynam
              wyszywac i nie znam wszystkim terminów. Kliknij na moja stronke, tam est
              dzidziuś wyszyty własnie z lanarte. i mam tez taka sama dziewuszę z kotkiem. I
              do tego potrzebuję pełnego klucza. Z góry dziękuje.
              • 2222-2e Re: klucz do schematów lanarte 04.04.06, 06:42
                Niestety do tego nie mam .Daj post na forum moze któras z dziewczyn ma.Sory Ewa
                • zuzaczek1 Re: klucz do schematów lanarte 04.04.06, 08:30
                  yto jak mam zatutuowac ten post? Myslalam, że to ten...sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka