dzidaa 29.05.07, 15:01 czy jest różnica w wersji polskiej i angielskiej? ja mam pol i ni jak nie wiem jak z tego korzystac, jak i czy wogle można ściągnąc cały album a nie pojedyncze zdjęcie, help dziewczynki, bom otępiała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dydusia69 Re: program Picasa 29.05.07, 23:21 Witaj! Ja mam wersję polską, ale od niedawna. Jeszcze nie zdążyłam zapoznać się z tym programem. Ale ściągałam całe albumy. Trzeba wejść na stronkę wybrać album i kliknąć na nim. Wchodzimy wtedy "do środka". Wyświetla się zawartość albumu. Jak jest możliwe ściąganie to po lewej stronie jest napis "Pobierz album". Klikasz tam i uruchamia się program. Odpowiedz Link
dzidaa Re: program Picasa 30.05.07, 07:26 Tak tez robię ale tam nie ma informacji "pobierz album" a jedynie "pobierz program", wchodziłam do kilku albumów i wszedzie mam tak samo, a to link do przykładowego: img58.imageshack.us/my.php?image=beztytuurx0.png Odpowiedz Link
dzidaa Re: program Picasa 30.05.07, 07:44 chciałam tez zapisac jakis album do siebie, na zasadzie "Fan", zakładek, etc...i tez nie wiem jak... Odpowiedz Link
lantas5 Re: program Picasa 30.05.07, 09:07 Nigdy z tego programu nie korzystałam powiedzcie mi do czego jest ten program pozdrowienia Jolka Odpowiedz Link
baabcia Re: program Picasa 30.05.07, 18:40 picasaweb.google.com.br/zilda.mperli/Dentes Na tej stronce jest album o zabkach i po lewej pod obrazkiem masz Baixar álbum to znaczy ???? ściągaj album i juz jest o'key oczywiście wczesniej masz picasa sciągniętego i zinstalowanego uwaga on sobie tworzy album z obrazków na Twoim kompie to trochę trwa za p razem; pierwszym razem! Jasne, ze nie wiem jak to działa ale działa - próbuj najwyżej coś dopiszę; picasaweb.google.com.br/zilda.mperli a tu jest link o stopień wyżej niz ząbek; klikasz na obrazek z ząbkiem i ... Odpowiedz Link
rajkaa Re: program Picasa 30.05.07, 21:53 przepraszam, ale ja jakaś nie kumata jestem czy coś... Zrozumiałam, że program picasa służy do kopiowania albumów, czyli dużo szybciej niż pojedyńcze zdjęcia Albo coś pokręciłam albo po prostu nie umiem ... pozdrawiam Odpowiedz Link
anja01 Re: program Picasa 04.06.07, 11:23 Wyjątkowo głupi program. Zainstalowałam go sobie a potem chciałam zciągnąć album ze stronki. A ten durny program zdublował mi wszystkie zdjęcia jakie mialam na dysku C; nie tylko krzyżyki ale też takie z imprez. A albumu picassa nie zćiągnął Odpowiedz Link