czarna_carmen 25.10.07, 15:35 e-stitch.mylivepage.ru/file weszłam na tę stronę i rzeczywiście piękne są tu rzeczy, ale jak ja mam to ściągać? bo tak jak pisałyście przez wchodzenie w ten nawias to nie działa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dikka Re: jak ściągnąć? 25.10.07, 16:19 mam dziwne przeczucie że trzeba się zarejestrować Odpowiedz Link
dikka Re: jak ściągnąć? 25.10.07, 16:39 nie to nie wina rejestracji zależy... mi coś wyskakuje że jest limit pobierania Odpowiedz Link
agagalas2 Re: jak ściągnąć? 25.10.07, 18:13 Ale tu są piękne wzorki. Mi tez sie nie chcą ściągać. No nic może komuś się uda i coś podpowie. Odpowiedz Link
adriana45 Re: jak ściągnąć? 25.10.07, 18:24 ta strona ma limit wejsc i jes juz dzis przekroczony trzeba jutro sprobowac czym wczesniej tym lepiej pozdrawiam Adriana Odpowiedz Link
baabcia Re: jak ściągnąć? 25.10.07, 20:00 wybierasz nad obrazkiem (Скачать файл i jesli jest wszystko w porządku lecą czerwone cyferki od 30 do 0 i masz cywilizowana tabelkę wybierasz zapisza i za pierwszym razem podajesz katalog do jakiego na swoim dysku zapisujesz - oprócz tego zapisz obrazek do którego masz sch. jeśli limit się wyczerpał masz komunikat: Лимит сайта исчерпан kilka dni temu nie było tam tłoku - pewnie to forum spowodowało koreczek - to się odetka Odpowiedz Link
czarna_carmen Re: jak ściągnąć? 25.10.07, 20:44 dzięki dziewczyny już myślałam że coś pochrzaniłam bo po rosyjsku ani be ani me ale mnie uspokoiłyście także czekam do jutra i spróbuję jutro Odpowiedz Link