forumowicz_pospolity 15.05.08, 12:37 śledź marki Lisner po hawajsku bomba:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuwzyciuminiewyszlo Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:38 znaczy sledz z ananasem? Bozesz ty moj! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:39 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > znaczy sledz z ananasem? Bozesz ty moj! no ananasa wprawdzie śladowe ilosci ale ogólnie delikatnosc i nuta zapachowo-smakowa doobra z plusem:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:41 odwazny z Ciebie smakosz, nie kupilabym czegos takiego :-) raz kupilam hinduski przysmak babuni: babany, musztarda, kokos i chilli. i tak sobie stoi od tygodni w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:43 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > odwazny z Ciebie smakosz, nie kupilabym czegos takiego :-) > > raz kupilam hinduski przysmak babuni: babany, musztarda, kokos i chilli. i tak > sobie stoi od tygodni w szafie... to ja poproszę :} Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:43 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > odwazny z Ciebie smakosz, nie kupilabym czegos takiego :-) > > raz kupilam hinduski przysmak babuni: babany, musztarda, kokos i chilli. i tak > sobie stoi od tygodni w szafie... to ja poproszę :} Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:44 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > odwazny z Ciebie smakosz, nie kupilabym czegos takiego :-) > > raz kupilam hinduski przysmak babuni: babany, musztarda, kokos i chilli. i tak > sobie stoi od tygodni w szafie... jakie babany? banany pewnie, no nawet bym spróbował, zestawienie egzotyczne ale potencjał smakowy chyba ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:45 oj no, pewno ze banany, sie czepiasz. kiedys jak mnie glod dopadnie a w domu nie bedzie czego innego - otorze puszke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:46 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > oj no, pewno ze banany, sie czepiasz. kiedys jak mnie glod dopadnie a w domu ni > e > bedzie czego innego - otorze puszke :-) nie czepiam sie,moze jakies babany w hinduskiej kuchni wystepuja, skad mam wiedziec:) pewnie ze otorz, ja bym otorzył;)) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:48 a ja nie wiem jak sie otiera, otworzyc to bym umiala, ale moze hinduska puszke sie otiera :-P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: uwaga spam! 15.05.08, 12:54 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > a ja nie wiem jak sie otiera, otworzyc to bym umiala, ale moze hinduska puszke > sie otiera :-P puszka sie nie otiera - otorz Lisnera;) kurde, chyba mi wiszą z tej firmy dobre hasło reklamowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: uwaga spam! 15.05.08, 13:00 popros o dozywotnie zaoptrzenie w hawajskiego sledzia spodniczkach hula ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: uwaga spam! 15.05.08, 13:40 Ach, mój drogi, jak Martusia zrobi śledzia po hawajsku to nie ma ch... na Mariolę :PPP Ale Lisnerowy tysz może być. Odpowiedz Link Zgłoś