renula30 24.01.08, 11:54 Mam pytanie odnośnie programu do przerabiania zdjęc na haft krzyżykowy.Weszłam na tą stronkę i rejestracja kosztuje 28 zl.a gdzieś czytałam,ze ten program jest darmowy.Może ktoś z Was ma ten program i wie coś na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_ep Re: Program HAFTIX 24.01.08, 12:59 > Mam pytanie odnośnie programu do przerabiania zdjęc na haft > krzyżykowy.Weszłam na tą stronkę i rejestracja kosztuje 28 zl.a > gdzieś czytałam,ze ten program jest darmowy. Program nigdy nie był darmowy. Jest wersja demo: możesz przerabiać, ale nie możesz wydrukować wzoru. Proponuję ściągnąć sobie tę wersję i sprawdzić, czy będzie odpowiadała. Sam program mam od paru lat i parę obrazków za jego pomocą powstało. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
wanbor5 Re: Program HAFTIX 24.01.08, 19:27 witaj podawałam już adres stronki ale podam jeszcze raz jest to haft krzyzykowy.3.0 dla Windows lub Linuksa.w nim drukujesz i zapisujesz znajdź na forum bo opisywałam jak sie w nim obsługiwać.poz wanda dominiq.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?84322 Odpowiedz Link
renula30 Re: Program HAFTIX 25.01.08, 18:25 dziękuję za odpowiedzi....spróbuję i zobaczę jak to działa.Pozdrawiam Odpowiedz Link