doorota85 08.02.08, 07:34 poszukuję zamienników nici DMC na Ariadna. jesli ktoś ma byłabym bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanat.aga Re: zamienniki nici 08.02.08, 07:53 Wpisz proszę w wyszukiwarce "interaktywny przelicznik mulin", tam wpisujesz numerek i dajesz na jaki rodzaj nici. Powodzenia! Odpowiedz Link
lantas5 Re: zamienniki nici 08.02.08, 08:49 Nie jest to najlepsza metoda bo i tak kolory nie zawsze się zgadzają, ja jak potrzebowałam zamienników to szłam do zaprzyjaźnionej pasmanterii i dobierałam kolory a i tak 1/3 nici DMC nie dała się zastąpić.Na forum wpisz w wyszukiwarce zamienniki DMCna pewno coś znajdziesz a ja na gazetowy wysyłam Ci zamienmiki zrobione przez jedną z XXXX podaję adres alalunia1@gazeta.pl jest dobry pozdrawiam Jolka Odpowiedz Link
sylwiapop101 Re: zamienniki nici 09.02.08, 15:24 czy ja też mogę prosić na gazetowy zamianę mulin Odpowiedz Link
sylwia15a Re: zamienniki nici 08.02.08, 08:56 www.abakan.pl/index.php?Page=flossconverter Odpowiedz Link