ane.tas 05.03.08, 22:36 Jak w temacie poszykuję obrazków pór roku - lato i zima to dziewczynka a wiosna i jesień to chłopiec.Mam już wyszyte dwa z nich ale gdzieś mi resztę wcięło Jeśli któraś z Was może mi pomóc to bardzo proszę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bborowka Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 05.03.08, 22:55 mam, proszę picasaweb.google.com/bborowka/PoryRoku Odpowiedz Link
ane.tas Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 06.03.08, 09:09 Dziękuję bardzo za pomoc ale to niestety nie te obrazki Jeśli mogę podpowiedzieć to lato- dziewczynka w różowej sukieneczce i w różowym kapeluszu, zima- dziewczynka w pomarańczowym na łyżwach (te obrazki już mam)wiosna- chłopiec w niebieskim(?) i jesień - chłopiec w brązie (?)Pozdrawiam Odpowiedz Link
martaku1 Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 06.03.08, 09:40 znalazłam coś takiego choć to pewnie nie to ale może ktoś inny skorzysta picasaweb.google.pl/Bogrea/4VszakHLgyek4SeasonsLadies Odpowiedz Link
martaku1 Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 06.03.08, 10:02 i jeszcze coś takiego picasaweb.google.com/rsilvia01/CuadrosArtime Odpowiedz Link
gra.60 Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 08.03.08, 23:26 picasaweb.google.com/bborowka/PoryRoku Czy na tej stronie trzy pierwsze zdjęcia to nie metryczka właśnie. Odpowiedz Link
gra.60 Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 08.03.08, 23:47 Za szybko odpowiedziałam, a nie dopatrzyłam się, że to nie o metryczkę chodzi. Na dodatek w złym miejscu pokaże się mój post. Zastanawiam się tylko po co szukać "nie metryczki". Jeśli nawet schematy mają służyć do czegoś innego, to i tak nie ulegną zmianie. Odpowiedz Link
gra.60 Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 06.03.08, 09:57 Ja też znalazłam te co bborowka, ale na innym linku. Wkleję jednak, bo może tu ktoś inny skorzysta. katenokgaff.fastbb.ru/?1-2-0-00000005-000-0-0-1178875654 A te "pory roku" od martaku1 są piękne. Odpowiedz Link
ane.tas Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 06.03.08, 10:04 dziękuję Wam bardzo, wszystkie są piękne ale to wciąż nie to... dalej będę szykać Odpowiedz Link
bborowka Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 06.03.08, 10:31 już wiem o które chodzi photofile.name/users/gizela/2158671/?page=4 niestety tutaj są same obrazki a nie schematy Odpowiedz Link
bborowka Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 06.03.08, 10:43 jest dump.ru/search.php?filename=season+children Odpowiedz Link
ane.tas bborowka- dziękuję 06.03.08, 17:52 Dziękuję bardzo))Jesteś królową Tak to te schematy, pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa280266 Re: bborowka- dziękuję 07.03.08, 09:59 Czy ktoś mógłby mi przesłać te wzorki dzięcięcych pór roku ??? Bardzo proszę na mayla ewaj403@wp.pl Niestety nie umiem się posługiwać w tym programie dum rump . Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link
bborowka Re: bborowka- dziękuję 07.03.08, 11:24 wysłałam i zamieściłam też w picasa picasaweb.google.com/bborowka/PoryRoku Odpowiedz Link
ane.tas Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 08.03.08, 22:42 jeszcze jedna prośba- czy może któraś z Was ma te wzorki osobno? (tzn. nie w formie metryczki)Kiedyś ściągnęłam je sobie z jakiejś strony i nie mogę tego znaleźć. Pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc Odpowiedz Link
gra.60 Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 07.03.08, 15:07 photofile.name/users/gizela/2158671/?page=5 Nie mogę znaleść schematów do serii: PM Four Seasons 1 PM Four Seasons 2 PM Four Seasons 3 PM Four Seasons 4 Niestety nie umiem doszukać się tu tych schematów: dump.ru/search.php?filename=season+children Proszę o pomoc. Zaczęłam nawet nowy post w tej sprawie:"Jak wyszukać schematy z in. linku niż były obrazki" Odpowiedz Link
bborowka Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 07.03.08, 15:30 pod tym adresem sa inne schematy, nie te których poszukujesz możesz wisać po prawej u góry season, otrzymasz ponad 200 wyników, jeśli nie znasz dokładnej nazwy pliku trzeba ściągnąć wszystkie i sprawdzić je co i tak nie daje gwarancji na znalezienie niestety szukanie bywa żmudne, można szukać pomocy na forach hafciarskich powodzenia Odpowiedz Link
gra.60 Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 07.03.08, 16:21 Bardzo dziękuję za odpowiedź.Troszkę opadły mi skrzydła. Nie tracę jednak nadziei,że kiedyś się na te schematy natknę. Może ktoś inny będzie szybszy ode mnie, to mnie nimi poratuje. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
gra.60 Re: "dziecięce pory roku"- poszukuję 09.03.08, 00:34 Mam już też wzory dla chętnych do innych pór roku, z dziewczynkami: picasaweb.google.com/GoreteCerdeira/As4EstaEsPorPreciousMoments Odpowiedz Link