yo-ki 23.05.08, 12:30 Mam pytanie gdzie mozna zaopatrzyć sie w akcesoria do przechowywania muliny? igieł?jak Wy przechowujecie swoje muliny nożyczki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesasia Re: miłe Panie 23.05.08, 12:57 w takim pudełeczku.... www.wojtek.com.pl/wojtek/wojtek/show.php?a=towar&id=1028 a reszte..jak mam ich wiecej w duzej kosmetyczce w szafie te nierozpoczete oczywiscie Odpowiedz Link
el.a1 Re: miłe Panie 23.05.08, 15:11 jak zaczynałam haftować nici układałam też w takim pudełku jakie pokazała poprzednicza i dorobiłam się ich aż trzech,obecnie ze względu na lenistwo nici przechowuję w woreczkach strunowych 13,5 x 8 i numerycznie układam w wiklinowym koszyczku z zamknęciem ,koszyczek podzieliłam tekturowymi przegródkami na trzy części i mieści się w nim masę nici i wyniosło mnie to taniej niż te orginalne pudełeczka,no i nie trzeba nawijac nici. Odpowiedz Link
kathy.25 Re: miłe Panie 23.05.08, 15:44 W torbie-segregatorze DMC: www.herrschners.com/products/product.aspx?sku=326121&id=1539 Odpowiedz Link