dan.1 04.06.08, 14:35 Z jakiegoś powidu nie dotarły do mnie wzory na torbę na lato, które nam wysłałaś. Jeśli znajdziesz chwilkę czasu, to bardzo Cię proszę wyślij je ponownie na moją skrzynkę: dan.1@gazeta.pl Zgóry dziękuję Danka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan.1 Re: Prośba do Chica111 05.06.08, 07:42 Niestety nadal nic nie przyszło. Wczoraj dostawałam inną pocztę, więc skrzynka działa. Nie wiem dlaczego nie chce przepuścić tych wzorków.Spróbuję trochę wyczyścić skrzynkę,może to coś da. Dziękuję za fatygę. Danka Odpowiedz Link
chica111 Re: Prośba do Chica111 05.06.08, 11:09 Witaj !!! Jak do tej pory wszystkie dziewczyny które mnie prosiły o wzorki otrzymały maila wraz z zawartością. Może coś faktycznie nie działa na Twojej skrzynce. Jak nic nie podziała czyszczenie to napisz i prześlę Ci nie spakowane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dan.1 Re: Prośba do Chica111 05.06.08, 12:00 Czyszczenie niestety nie pomogło.Wydaje mi się, że przyczyna nie tkwi w wilkości przesyłki, bo w gazecie jest tak wielka skrzynka, że można przesłać słonia w opakowaniu. Spróbuj przesłać na adres bel874@gazeta.pl. To jest adres mojej przyjaciółki. Odpowiedz Link
dan.1 Re: Prośba do Chica111 06.06.08, 13:59 Witam Wzorki dotarły - bardzo dziękuję Danka Odpowiedz Link