cateyy 12.11.08, 15:14 www.allegro.pl/item476373524_wzory_graficzne_na_cd_hafty_polskie_i_wiele_inny.html Bez kometarza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanja3 Re: Bez komentarza. 12.11.08, 16:00 strona usunięta a co to było bez komentarza ???? Odpowiedz Link
cateyy Re: Bez komentarza. 12.11.08, 22:59 Na usunietej juz na szczescie aukcji dziewczyna wystawiala plyty CD z wzorami graficznymi do haftu krzyzykowego. Wzory czysto "zerzniete" ze stron z naszego forum i nie tylko. Za jedna taka plytke zyczyla sobie 38 zl. w ciagu 2 dni sprzedala ponad 10 szt na kilku takich aukcjach. Piractwo na potege...I jaka kasa .. Odpowiedz Link
sanja3 Re: Bez komentarza. 13.11.08, 07:13 ta to ma łeb do interesów nie ma co ale że się znaleźli chetni????? Odpowiedz Link
dona2000 Re: Bez komentarza. 13.11.08, 10:44 Naiwnych nie brakuje,a przede wszystkim tu na Allegro.Dziwne,jak ludzie są łatwowierni i wręcz bezmyślni.Allegro to tani lep na takich. Odpowiedz Link
asta6265 Re: Bez komentarza. 13.11.08, 10:47 No i takim redakcje typu Kram z robótkami powinny dobierać się do tyłka, a nie czepiać się wymianą wzorów na forum i straszyć niewiadomo czym!!! Odpowiedz Link
dona2000 Re: Bez komentarza. 13.11.08, 13:24 asta6265 napisała: > No i takim redakcje typu Kram z robótkami powinny dobierać się do > tyłka, a nie czepiać się wymianą wzorów na forum i straszyć > niewiadomo czym!!! A nie wiesz słoneczko,że pod latarnią najciemniej?Zawsze czepiają się małych ,a dużym uchodzi na sucho. Odpowiedz Link
monfor74 Re: Bez komentarza. 13.11.08, 11:01 .... oczywiście, ze naiwnych nie brakuje... sama do nich należę... kiedyś na Allegro pewna Pani sprzedawała wykonaną przez siebie pracę.. był to Kubuś Puchatek... a ja byłam na początku swojej przygody z xxx i wzory czerpałam jedynie z kupowanych gazet.... poprosiłam tą Panią czy jakoś mogła by mi przesłaś taki wzór a ona mi zaproponowała wiele wzorów z Disneya i misia TT i parę innych za 1 zł. od sztuki... cieszyłam się jak głupia i kupiłam tego 30 sztuk... kilka dni później znalazłam to forum....hehe... do interesów trzeba mieć głowę.... ) Odpowiedz Link
bebezet Re: Bez komentarza. 13.11.08, 14:12 ja tez kiedyś kupiłam na allegro dwie płyty ze wzorami...nie pamiętam już za ile...ale były beznadziejne..tzn nie w moim stylu - nadal je mam, może umieszczę je na chomiku, może ktoś skorzysta... Poza tym...po co kupować jak w necie jest tego tyle że starczy na haftowanie 24 na dobę do końca życia i jeszcze dla dzieci i wnucząt i prawnucząt zostanie... Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: Bez komentarza. 15.11.08, 16:50 Zobaczcie znowu wystawione. allegro.pl/item482478498_wzory_graficzne_na_cd.html Odpowiedz Link
kinioslawa Re: Bez komentarza. 15.11.08, 18:59 no to nic, tylko zgłosić naruszenie zasad - w zasadzie już to zrobiłam Odpowiedz Link
cateyy Re: Bez komentarza. 15.11.08, 20:02 Raz juz usuneli aukcje.. Nie pomogly ostrzezenia. Moze zawiesza konto... Odpowiedz Link