zzdorka 08.06.04, 18:13 Jakie najbardziej lubicie serjale? Bo to takje rzyciowe poobzerwewofac tak mondre i ciekafe żeczy co to mogom mi siem pszydac w moim rzyciu. Prafda? No, hyba, rze serjale som nie teges ten tego tera... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 19:03 oj ja to koham Dynastje, bo aleksis jest taka wypasiona i kristel ma spoko hałópe. poza tym koham "dziedzictwo niewinności" i "pogarde". kórde idem coź obejżeć, bo mi smaka narobiłaś! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 19:55 Ja to obglondam non-stop kolor Mode na sóxes i tam miedafno był 2222 obcinek hyba. Pozdro for ol kozmos i piona i cmoxy dla trędziastych kozmogerlzów. Odpowiedz Link
bzdura24 Re: Top njus serjaluf 10.06.04, 10:04 ja to oglondam fszystkie serjale co majom ponat 1000 otcinkuf. a chitem mojim jest W I P hyba siem zgodzicie rze to bardzo rzyciowy filym. Odpowiedz Link
eirenne Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 20:15 Ja oglondam: "Cód miłości" bo tam jezd Choze Antonjo "Bjały welon" bo jezd tytół romantik bardzo i jezt Chorhe "Słotka trócisna" bo tó jezd taki podnjecajoncy tytół i jezd Waldomiro A posatym oglondam VIPa ze słotkom Pamelom A. bo wszyscy muwiom, rze mogłabym bydź jej siostrom)) Odpowiedz Link
conena Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 21:14 borzesztymuj a ja mam tera doła bo mi klana na wakacje ściongli z tiwi i sie na bara pżeżóciłam, ale to jórz desperka totalna jezd. hce klana. Odpowiedz Link
zupa_zaslona Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 21:49 A ja to z pazjom oglondam sloneczny patrol bo tam takie chlopy majom koszule mniamusne i tak bohaterujom i gerlsy ani grama selulita nie majom i tak im biuzdy pourastaly, rze ja mysle, rze to tylko tam takie urosnońć mogom ... eh.. Odpowiedz Link
nat.ka Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 22:41 weś daj spokój zasiadłam se pżed telewizorem, jurz se zrobiłam cherbate i wzinam najdrorzszom szokolade i se siadłam tak, a tó, za pszeproszeniem, QWA klana ni ma! Odpowiedz Link
zzdorka Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 22:08 Nie! No ja Bara oglondam namjentnie, bo tam pszeciesz takie strasznie rzyciowe problema majom i takje som prafdziwosci pokazywane, rze reszta siem howa. Odpowiedz Link
sugarhoney Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 23:29 Eirenne normalnie wyliszyuas fszyściuśkie moje łulubione serjale! no mosze jeszcze "Miłoś i njenawiś" aa noi "pszyjaciułki i rywalki" oczywiście z boskim Roberto!!! a czy ty wjesz, z e "Biauy welon" siem jusz niedługo kończy???? Odpowiedz Link
eirenne Re: Top njus serjaluf 08.06.04, 23:57 łoj matkotymoja!... to tera mósze sledzidź wszyskie otcinki, bo na końcó zafsze sie dzieje rze chej! Odpowiedz Link
dzika_mumia_z_bagien Re: Top njus serjaluf 09.06.04, 00:27 Jak na moje de best of serial na polisz tiwi czanel jezd "moda na sukces". Ło Jezu, ile tam jezd wontkuf: Ricz koha Bruk a ona go nie, boi kocha jego ojca ale ze stryjecznym wujkiem brata siostry matki Ricza ma nieslubne dziecko. Z resztom wszyscy wszystkich tam pukajom i majom nieslubne dzieci, co owocuje licznymi dygresjami i fszczynaniem slowotokuf obelzywych. Ja tam lubie zawile akcje, ale we 875632 otcinku nie zalapalam dlaczego Tajlor powiedziala: "Da ju fakin kristans eni mor" do Ricza, ktory jakies 56743 otcinki temu byl jej menzem. Odpowiedz Link
nonstop Re: Top njus serjaluf 09.06.04, 12:21 ojesoo te tytóły to som serjale? a ja myślauem rze to to jest jeben film, tylko tómacz zmienia tytóły Odpowiedz Link
myszka_211 Re: Top njus serjaluf 09.06.04, 15:46 moja bapcia oglonda mode na suxces - i karzdy odcinek mi opowiata na bieżonco jezdem a pozatym nieoglondam serjalóf Odpowiedz Link
eirenne Re: Top njus serjaluf 11.06.04, 23:41 Ratónkóóóóóóó! Bjały welon sje skończył!!!! Nje widzjałam ostatnjego łodcinka!!! Njeh mi ktoź go opowje!!! Odpowiedz Link
bzdura24 Re: Top njus serjaluf 12.06.04, 01:08 Akcyja byla wardka. Fernando spojżał na Kamaczo jeżcze głembszym wzrokiem. rzałój zr nie widzialaź! Odpowiedz Link
eirenne Re: Top njus serjaluf 12.06.04, 02:08 Łomatko jedyna... rze tesz tego nje widzjałam... bede mjała sny o tym spojżenió pszes tydzjeń, albo dórzej... Odpowiedz Link
fassolka Re: Top njus serjaluf 15.06.04, 21:26 A jato ostanio mmam othył jakiź czy jak bomnei wzielo na taki hamerykański serjal ale on żatko łokropecnie jezd w tiwi hyba ze jeden raz w tygodniu tam jezd taki kolo jeden ze ewbijaj ale hyba ksiendzem nie jezd chociarz jakoź go wołajom duhowny czycuś i on z takom rudom babkom co to niby doktorka jest czyjakos ale onjej hyba nietenteges tylko tak udaje a mi tonie pszeżkadza wogule no i tam oni goniom kozmitow i insze łokropienstwa psyholicznych mordercuf tam jezd taki drestrzyg emocii rze arz mi włoski nakolanah wstajom no i jórz czekanna nazdepny otcineg a gdzie som te no pszecinki i kropki na klawiatóże bo mi gdzieź fcieło Odpowiedz Link
eirenne Re: Top njus serjaluf 15.06.04, 21:28 maż włoski na kolanah od tego filma?? nie bojisz sie?? Odpowiedz Link
nat.ka Re: Top njus serjaluf 15.06.04, 21:30 ale hodzi o włoski dla poczontkójoncych???? Odpowiedz Link
fassolka Re: Top njus serjaluf 15.06.04, 22:06 wuoski dla chmchm coźmisie stym kojaży hyba som takie puatki śniadańowe no nie? Ajato sie poprosdu sdradziłam rze sie boije debilacji na nogah buchuuu Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Top njus serjaluf 15.06.04, 22:09 A ja myźlaóem rze włozki, rze makarom włozki... Nie lóbie maraomu, kartowle wole... Odpowiedz Link