Dodaj do ulubionych

Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka?

28.07.04, 12:24
Piecyg pytal Was o ulóbjony kolor, to ja siem zapytowywuje o piosenke. Morze
byc romatyczna albo nieromantyczna. Warzne, rzeby byla stajli. Moja ulubjona
to taka, nie pamientam tytuu, ale spjewa jom czech takich gosciuf na
samolocie. Leci tak: "Wlej se wlej, juma, juma, gej". Nie rzebym ja mniala
cos pszeciw chomozegzualistą, ale te czy kolesie , to sie majom ku sobie. I
chyba z tond to ostatnie slowo we piosnce. Eniłej. Fpisujcie sfoje typy.
Aj law ju oll. Łi ar de best.
Obserwuj wątek
    • fritzek Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 28.07.04, 12:58
      mómio!
      ta pjosenka 'wlej se wlej' to jezd nomalnie trędi w te wagacje!
      i jeżdże fajna jezd 'dla mnie masz stajla'.
      no i muwiom rze mandaryna wiźniezka tera na vivie leci i podopno jest superazka!
      i teledysk to majom podopno taki bajerandzgi rze szok.
      morze ktoź ma w kompóteże i mi da?no bo ja jeżdże nie wiciałam.
      cmoxy!
      • jkkkk Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 08.08.04, 21:54
        oztatnio som takie pjosenki co w nich spiewajom niby po wrancuzku, ja nie wjem
        czy to jeden artyzta jezd czy wjelu. W jednej to ledzi rewren niby tak: tututtu
        turuttu turuttutututu .

Ale pod wsględem taneczności to oczywiźdie jezt "wlej se wlej juma juma jej".
        Teraz jezd trędi rzeby zezpoły były s rósznych krajoof takich jag Rumunia abo
        Ukraina abo Łodwa.
        Mnie mardwi sze Polska to nie mosze wymyźlidź takiego szlagra jak ten rumuńgsgi
        a tyle mamy artyztów wylanzowanych przes Idola, straszny zascianeg.
    • e_katt eh piosenki.. 28.07.04, 13:16
      słóhajdzie, ze dwa latka temu to było, kjak z rańca włonczam sobje TeVał4 a tam
      leciały mózyczne lizty i taka fajowska piosenka: tytółó nie pamientam ale tam
      hułopak spiewał tak: "dobże robie, dobże robie sobie tak" Oni hyba kórka DiBomb
      siem nazywają (ale mam pamieńć do fajny kapel, co nje??)
      ale to był czat!!
    • anna_geras Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 28.07.04, 19:12
      Moja ólóbjona pjosenka to ta co Britnyj Spirs umiera w kompieli. Ja tak siem
      wzruszam jak to emtewi pokazywuje... muj misiaczeg to nawet pszełoncza mi na co
      inne bo potem to ja siem nie mogie pozbierac i ryczem calom noc.Koham Brytnyj i
      myslem ze moklaby nagrac cos inne bardziej do potanczenia.
      • dzika_mumia_z_bagien Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 28.07.04, 19:24
        Jeszcze jedna piosnka mnie siem pszypomniala. Tesz jest debesciacka jak "juma,
        juma, gej", ale spiewajom jom dziefczyny. Znaczy sie dwie siostry ksero. Takie
        ze Rumunij. I szlo to tak: "łi ar de cziki gerls, łi ar de cziki gerls, ju ar
        de cziki boj, ju ar de cziki boj, cziki, cziki, cziki!!!!" A jaki fspanialy
        teledysk do tego songa byl. Ja co prawda nigdy nie odrurzniam blizniaczych
        blizniont, zafsze mam problemy jak oglondam "M jak miloźć", ale te laski mialy
        chyba na bluskach imiona sfoje. Jak kiedys znajde mojom mumie blizniaczom, to
        wykozystam ten patent ze imjonami na tiszercie.
    • myszka_211 Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 28.07.04, 19:32
      ja tam barco lóbjem tako pjonenke co to śpjewajo huopaki takje ale niepamjentam
      jak oni śem nazywajo, może wam saśpjefam to mi pomoszeće bo ja jósz wytszymać
      nie mogem rze ih niepamjentam
      a pjosenka leći tak 3....4 ,,:
      ajm blu dabu diba da blu dabudiba diba

jurz niepamjentam suf dalej
    • nonstop Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 30.07.04, 08:26
      pytadź o ólóbjone piosenki, to jak pytadź o sęs rzycia
      ha ha
      no
      a pozatem to lóbie: "Robbie l'eau de l'amour"
      no i żecz jasna "Nights in White Satin"
      hehe
      • gran_ulka do Mumjii!!!! 03.08.04, 13:29
        Mumja, pszyjaciułko, to chodzi ci o ozonowo piosenke?? bardzo trędi jezd! widać
        rze fajna zciebie kosmo gerl.
        • dzika_mumia_z_bagien Granólka! 03.08.04, 18:47
          aj dont noł jag ten zespul sie zwie, ale pjosenka tredi, stajli i glamur jezd
          bez tszech zdan!!! Tylko te tszy oszołomy gargamelskie takie jakies lewe
          troche, te co po skszydlach lufthanzy chodzom. Ale pszebuj tyh holidej to
          niewatpliwie.
          • gran_ulka Mumja! 03.08.04, 22:15
            Tak! Ten zespuł to Ozon. Fajna piosenka, co nie?
            Nawed znalazłam słowa w necie wiesz? i tam fcale nie ma "wlej se wlej juma juma
            gej" wiesz? tylko inaczej jest. jak znajde to tu wżóce.
    • antyczerwony_sok_pomidorowy Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 08.08.04, 21:44
      Mnie tesz ta piosęka "Wlej se wlej" siem bardzo podoba. I jeżcze ta piosęka
      naszej ukohanej Dody co siem nazyfa "Drzaga". I taka bardzo stara Modern
      Toking "Szeri szeri lejdi". Pamientacie dziefczyny ten zespuł? Oni byli tacy
      ślidżni. I jag siem trędi óbierali. A ten s czarnymi włosami mjał sóper trędi
      złoty naszyjnig z napisem Nora. Tygryzek pszyniuzł mi płyte s lad 80 i tam są
      same kul i trędi piosęki. Na pszykłat "Bojz,bojz,bojz"i"Flejms of laf".
      A s polzkih "Daj mnie tem noc" i "Mydęko fa".
    • nat.ka Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 08.08.04, 21:50
      a wienc ja barzo ówielbiam Franka Kimono co tag śpiewa:"nie rycz mała nie rycz
      nie ze mno te nómery Tfe łzy lecom mi na koszóle z napisem king brus li karate
      miszcz", on jezd besbłentny!!!! ja go lowe.
      oczywiździe koledzy z bratniego narodó rómóńskiego działajom na mnie terz, arz
      sie boje muwidź, ale ja terz bardzo lubiem murzyńskie ballady, np taki
      czekoladek śpiewajoncy "aj dont łona noł..." on terz jezd gites!!!!
      ajlowejualll!
    • avarja Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 11.08.04, 16:09
      Wy jezdesicie wrzystkie gópie,bo tylgo ja snam text pjosnki "dragosta din tei"
      a wy tó niepowarznie, rze to niby coś tam "wlej"... Jesteś igrio... ingro...
      ignoriandki! I wy hcecie byci stajli a nje wiedzie jag to siem pirze! Wstyt!
      • czarnajagoda Re: Jaka jezd Wasza ulóbijona piosenka? 11.08.04, 16:41
        a ja lóbiem, mimo rze jósz nie nova, pjosenkę boskiego Enrike: Ajmnodinlow.
        Jest taka słiiit. Ale to rómóńskje tesz lóbje, ale nie tak bardzo jak Enrike

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka