myszka_211 19.10.04, 13:06 i sakuatam fontek dotyczoncy komplementuf tla fszystkih s foróma tó kaszty kaszteko optaszydź morze kąplemętem sacznę pjerfsza jezdeźće fszyscy najfsapnialśi na śfjeće lof Was Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrent9 Re: Posastrośćiuam Ejręce 19.10.04, 18:26 dzieffczyny jezdeście debeściary a huopaki wy jezdeście czaderscy! (morze bydź?..) Odpowiedz Link
bei Fszyscy macie COŚ w sobah:) 20.10.04, 14:42 takjego pszyciongajoncego- jag maknes- a ja mam cionrzowe niedoroby- niedobory maknesó- - dlatego mnie tó tag ciongnie do WAS Odpowiedz Link
myszka_211 Re: Posastrośćiuam Ejręce 21.10.04, 09:46 A ja se szczele kilkó osopom kąplemęta aco! Ęjręka - Ty to kól bapka jezdeź i masz stajli kórdeczke, posadym to jezdeź mojom Śozdro i przyjaćułko Nat.ka - o madko zauorzyćelko, fajofe marz opizy na gadógadó Pjecyg - mój Góró Okrend - ufjelpjam Tfoje chizdorje o tragtorach Beja - najmondzejsze marz sposzczerzenia Mómja - Ty to coś ciho jezdeź, ale kól & spox z Ćepje kozmolazka Agapjed - sfom montroźćom mńe pofalasz łomadko Fszyzdkih nie pamjętą Odpowiedz Link