trzcina Re: macie zapce? 20.05.06, 14:34 mamy ale siarzą słabo zarzygałka może być? a sprawdź czy zapał nie słomiany bo kto Cię potem w popiele znajdzie hejczci Odpowiedz Link
trzcina AAAAA 20.05.06, 21:24 znowu zapomniałam i muszę dobić 7 przykazań propoż PAMIĘTAJ Jak już to Płonąć należy ogniem zrównoważonym mocnym i zdecydowanym żadne nieśmialunie pitu pitu po korzonkach od selera i mięty żadne wątłe smyr smyr między kretami tylko wierzchołkiem lasu tak by dym smalił chmurom cholewki nawet jak Cię huśnie i przydusi trzymaj rytm pożar bez rytmu jak zapałka bez dziewczynki najlepiej zgodnie z ruchem zegara tzn. palisz zawsze za sobą (na wroga za plecami jak znalazł) nigdy przed bo to głupie jak nie wiem się usmażysz na frytę we własnym ogniu i sosie jak Ci zamkną drzwi wal przez szpary więcej nie pamietam mejbi póki co niech Ci iskrzy i trzaska czci Odpowiedz Link
procesor Re: macie zapce? 27.05.06, 22:00 zarzygałka to ja mogę służyć rzyga dalej niż widzi.. pewnie będzie w sam raz ale nie wiem ile jeszcze będzie na chodzie.. Odpowiedz Link
wredna2 stan stanowi nierówny 30.05.06, 04:09 a gdyby się już wdał...to wojenny zapalny letargiczny iluzji permanentnej prawny oskarżenia rzeczy Tymiński i kazdy byle_jaki_ś więc co wtedy? Odpowiedz Link
r.richelieu Re: stan stanowi nierówny 30.05.06, 15:12 Wtedy wstanie, w stanie wzdęcia w stanie od nadmiaru, będzie trudne. Odpowiedz Link
trzcina Wstanie w stanie 05.06.06, 19:41 wskazującym podobno bywa trudne. Podobno czasem niemożliwe. To taki stan nie do wstania, taki bardziej do wlegania i wsiadania się w siebie. W kogoś to już raczej nie. Acz nie jest to przecież stan ważkości, nawet wręcz przeciwnie. Mowią w mieście, że są ciecze, w stanie jak najbardziej ciekłym, ktore, wlane w ciało stałe, płynnie i swobodnie zmienią onże stan stały ciała stalego, choć, bywa, że w ruchu, w stan bardziej chwiejny, nieobojętnie wrażliwy na ruchomość świata. Ot, inny stan. W dodatku, mówią, też i na wsi, że stan ten łączy wszytkie stany. W co akurat sobie wątpię. czci_na którą stanie w stanie niezależnie od stanu wygina Odpowiedz Link
alka_xx tu już zapce nie pomogą! 29.09.06, 15:41 raczej mogiła, bo on Ci był zdechł totalnie;) fnoll napisał: > po mi zapał zgasiło > Odpowiedz Link
trzcina Re: tu już zapce nie pomogą! 30.09.06, 11:58 alka_xx napisała: > raczej mogiła, bo on Ci był zdechł totalnie;) > Raczej spalona ziemia, bo straż przyjechała popiół powąchać. Ten po zapale. t.:) Odpowiedz Link
alka_xx dajcie te zapce 11.06.07, 18:35 niech spłonie kolekcja...razem z pająkiem...;( Odpowiedz Link
trzcina ALKO_Iksów2MatkoiOpiekunko 11.06.07, 19:01 którą Oną za przyjazną naturze istotę do czas tych miałam że pająk Ci be to Ty mu ogień pod d i auto da fe? wrrrr (zapożyczone) Odpowiedz Link
trzcina I to z kolekcją 11.06.07, 19:07 wraz która jedyną rzeczą jest jaką pająk ów posiada na tym padole no może jeszcze czasem mucha jakaś nieboga, zaplątana w kolekcji na kolację Odpowiedz Link
alka_xx Ja?!MatkoiOpiekunko pająków?;) 11.06.07, 21:49 Nigdy! jeszcze im wszystkie kosmate nóżki z d /odwłoka/ powyrywam... brrrr/tyż nie moje/ Odpowiedz Link
trzcina OMatkoInkwizycjiNieświętej 11.06.07, 22:04 pająk tkacz snucz nizacz motacz wyplatacz nawijacz prządka podsufitowa architekt podniebny strateg partyzancki pułapka cicha na bzzz A Ty mu? Ty mu ręką zbrodniczą do niewinnego odwłoka? Odpowiedz Link