Dodaj do ulubionych

POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.07.05, 06:52
No co jest? Śniadanie podane, a tu przy stole nikogo... Sama jeść będę?...
buuuu... wink

Dobrego dnia smile))))))
Obserwuj wątek
    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 09:43
      Ojojoj, kawę please. Dopóki nie doprowadzę się do stanu używalności mam
      szczękościsk.
    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 09:43
      To my mamy stół???
      • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 09:53
        Siedzimy przy wspólnym blacie... okrągłym...
        • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 10:17
          To krzesła też mamy? Czy tak na... , to znaczy czy tak po prostu sobie siedzimy?
          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 12:15
            Pewnie, że mamy krzesła. Jamnicze nogi mają. Stół też.
            Na blacie (celem wyjaśnienia): obrus.
            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 12:36
              Wspaniale nas wyposażyłaś. Dzięki smile
              • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 12:57
                Ale kielonków i karafki niet...
    • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 10:28
      Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
      Jajco po wiedeńsku wystygło, bo nikogo... sad

wink
    • diastema Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 10:47
      No ja jestem smile Dzien dobry smile
      • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 22:14
        Witaj smile
        • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 22:41
          Hmmmmmmmmmmmm...
    • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 06:14
      Dobrego dnia smile
      • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 09:27
        Cafe bez milk poproszę...
    • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 12:47
      sniadanie o tej porze? matko, nawet w urlop sie nie daja wyspac.
      • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 13:01
        Matko Buzka... 12ta z groszami a Ty w łózku? Wstyd... Somsiad, po prostu wstyd...

wink))))
        • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 13:05
          no co?
          po urlopie trzeba odpoczac chyba, bo sil mnie tu brakuje do wszystkiego, nawet
          napic mi sie jakos nie chce, pewnie to ten slynny smog wawelski tak mnie
          rozleniwia, oj zeby to choc smoczyca byla
          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 13:06
            smoczyca...
            A tyś dziewic, że smoczyca ...
            • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 13:14
              jakem chlop z krwi i kosci to se poudawac moge, albo i dziewica lubo tez
              barana big_grin
              no z tym drugim to nawet latwiej by poszlo, bo udawania by malo bylo albo tez i
              wcale.
              • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 13:17
                Wypchany jezdeś? Czym? o ile niedyskretnie zapytać mogę?
    • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.08.05, 09:28
      up up up up up up !!!!
      • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.08.05, 09:39
        Biję w tarabany - pobuuuudka!
        • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.08.05, 10:54
          W tarabany? Łoj... a ja myślałam, że to ...
    • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.08.05, 08:56
      Ej, no... na mleku kożuchy się robią ...
      • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.08.05, 09:17
        Kożuchy proszę położyć obok kwiatka na parapecie a do mleka dodać malibu.
        Dziędobry smile
        • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.08.05, 09:34
          Dlaczego koło kwiatka?
          Może bawarkę jednak zrobię? wink
          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/P.S. 03.08.05, 09:35
            Znaczy dlaczego na parapecie a nie w szafie?
            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/P.S 03.08.05, 09:39
              Na wypadek, gdyby ktoś się na nie zdecydował...Poza tym my nie mamy szafy...
              • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/P.S 03.08.05, 10:22
                no tom sie pobudzil, czy tam obudzil
                a tak przy okazji to byl tu nabor na dyzurnego/na pobudzaczka/ke ???
                • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/P.S 03.08.05, 10:43
                  Nie było naboru, sami ochotnicy czynią dobro
                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/P.S 03.08.05, 10:44
                    no to sie wzruszylem
                    takie to piekne, ze sa jeszcze ochotnicy na tym swiecie
              • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/P.S 03.08.05, 10:52
                Skoro szafy nie mamy, to co ten ćmol tu robi?
                • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/P.S 03.08.05, 10:53
                  cmol jest moj i prosze z nim delikatnie
    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 08:42
      Dziędobry smile)))))
      • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 08:46
        No pewnie, że dobrysmile))) A jakiś inny był w pogodynce?
      • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 08:54
        straszny krzyk mnię wyrwał z głębokiego snu...... crying
        • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:11
          to nie krzyk, to błagalne jęki... kawy, kawy....
          • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:17
            proszę uprzejmie-już wiem czarna,bez cukru..../chyba bez cukru?/
          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:33
            Dla Mniłościwie nam tu panującej:
            Kawa po cesarsku

• 1 żółtko
            • 1 łyżka miodu
            • 2 łyżki koniaku
            • 2 łyżki słodkiej śmietanki

Wszystko zmiksować i zalać mocną, goracą kawą.
            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:41
              Ciekawe o kim mowa, tu same królewny
              • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:43
                A jakiś księciunio na siwym koniQ się pojawi czy to gatunek wymarły?
                • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:45
                  jak koń mu osiwiał,to niech lepiej obaj przy piecu siedzą....
                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:50
                    tera ksieciunie sie na kare koniki przesiedli i w zaleznosci od sposobu dojscia
                    do tych kuniow wyznaja rasy bmw lubo tyz mesio, wiec na siwku ich sie nie
                    uswiadczy
                    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:50
                      uderz w stół...
                      smile)))
                      • wadera3 nie uderzaj.... 04.08.05, 09:52
                        łapkę sobie uszkodzisz....
                        • mary.austin Re: nie uderzaj.... 04.08.05, 09:52
                          Etam, mam drugą...
                    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:51
                      Boguś, a kunia masz?
                      • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:53
                        Marysiu!
                        pytanie Twe wyjatkowo dwuznacznie zabrzmialo i nie wiem tera czy wstydzac sie
                        mam czy nie
                        • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:54
                          Dwuznaczne jest Twe zawstydzenie... Masz czy nie?
                          • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:55
                            nooooo kilka mechanicznych bym znalazl w stajni mojej
                            • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:56
                              tylko??? to masz się czego wstydzić ;DDD
                            • mary.austin To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:00
                              bogulo napisał:

> nooooo kilka mechanicznych bym znalazl w stajni mojej
                              >
                              • bogulo Re: To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:07
                                kochana, ale moje siedza pod granatowa sierscia, to odpadam w przedbiegach sad
                              • to.ya Re: To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:08
                                A niech do płota podejdzie, to obadam i dam znać.
                                • bogulo Re: To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:16
                                  a podendem jesli i Ty podendziesz
                                  • mary.austin Re: To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:17
                                    Zdejm czapkie...
                                  • to.ya Re: To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:20
                                    Uwaga, idem.
                                    • bogulo Re: To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:34
                                      czekaj, czapkie muszem znajsc, cobym zdjac mogl
                                      • to.ya Re: To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:36
                                        Księciunio we w czapce???????????????? A mówili, że koronę co najmniej nosi...
                                        • bogulo Re: To.ya, nadaje się na księcia??? 04.08.05, 10:40
                                          korone to krol, albo ten co mu sie zeby wyniszczaja (wtedy nawet kilka malych)
                                          a ksieciunio to w zaleznosci od mody i ustroju nawet w beretkie moze byc
                                          przyodzian
      • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.05, 09:07
        optymistka z Ciebie
        poprzestalbym na "dzien"
    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 08:44
      Ja tu trąbie pół godziny... Po gimnastyce zapraszam na kawę.
      • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 09:37
        Marysiu, nastepna raza cichutko zaspiewaj, a nie trab mnie tu, to efekt
        uzyskasz lepsiejszy
        • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.05, 08:48
          Siem ma smile
          Cichutko zapytam: gdzie nasz dyżurny skowronek???
          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.05, 05:10
            Nie no... co jest? Wstawać, wstawać smile !!
            Albo może i nie... W końcu łykęd wink
            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.05, 12:45
              Dziędobry smile
              Toyka, tyś skowronek czy sowa, która jeszcze nie ułożyła się do snu?
              • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.05, 14:58
                bez wzgledu na ptasi stan To.Yki krzyki o swicie sa niewskazana, no i dzien
                dobry, lyk end owo
                tylko qwa dlaczego pada?!
            • vitalia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.05, 15:26
              to.ya napisała:

> Nie no... co jest? Wstawać, wstawać smile !!
              > Albo może i nie... W końcu łykęd wink
              >

Jak już wszystkich pobudziła to mówi że łykęd ,,no.
    • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.05, 21:27
      wstawac spiochy, sloneczko zaraz wzejdzie, a wy spicie!!!
      wstyd za piatke
      • to.ya ciiiiiii... 14.08.05, 06:25
        Znowu śpicie... Ale to dobrze, bo sen spokój przynosi...
        • kanuk Re: ciiiiiii... 14.08.05, 08:24
          z jakich pobudek Ona ? smile
          • to.ya Re: ciiiiiii... 14.08.05, 08:27
            Pobudki poranne po-nocnych pogaduchach wink
            • kanuk Re: ciiiiiii... 14.08.05, 08:43
              gadugaduchy pod poduchy Ciiiiii..
              • to.ya Re: ciiiiiii... 14.08.05, 08:45
                ...lub do psich uszek...
                • mary.austin Zieeeew.... 14.08.05, 08:48
                  dziędobry
                  • kanuk Re: Zieeeew.... 14.08.05, 08:52
                    to upojne jest ? czy na paluszkach takie ?
                    • mary.austin Re: Zieeeew.... 14.08.05, 09:09
                      Ryczące, mimo, że półprzytomne...
                      • to.ya Re: Zieeeew.... 14.08.05, 09:12
                        <kawa> <kawa> <wiadro z kawą> <wanna z kawą> <cysterna z kawą>

i stado krów do tego...
                        Czego i sobie życzę.
                        • kanuk Re: Zieeeew.... 14.08.05, 09:14
                          jak krowy to tilko w Warsiawie.
                        • mary.austin Re: Zieeeew.... 14.08.05, 09:14
                          Dziękuję, jesteś wspaniałomyślna smile
                          • to.ya Re: Zieeeew.... 14.08.05, 09:24
                            Zaraz tam wspaniałomyślna. Gościnna <zawstydzona>.
                            Cukier biały czy brązowy? a może mniodek?

Why Was nie ma tam, co ja wiem, a Wy rozumiecie? Stało się coś? sad
                            • vitalia Re: Zieeeew.... 14.08.05, 10:03
                              Cześć śpioszki ,,kawusia zaliczona ? śniedanko spożyte??..Kochane dzieci
                              jesteście..
                              • kanuk Re: Zieeeew.... 14.08.05, 12:41
                                aa,cafe au lait byla z miseczki,bo kubki i filizanki wyszly. do kawy byl
                                croissant z migdalami.
                                • bogulo poranne papu.... 14.08.05, 13:32
                                  to one i oni juz jedli?!
                                  no to chyba i na mnie pora, zycze smacznego sniadanka big_grin
                                  • kanuk Re: poranne papu.... 14.08.05, 13:38
                                    sobie zyczysz,skoro one i oni jedli? nawza jem.
                                    poyodlowac warto ,yodl jest trzustce poczebnyny.
                                    • mary.austin Re: poranne papu.... 14.08.05, 13:39
                                      Yodlem to celuj do tarczy cy.
                                      • kanuk Re: poranne papu.... 14.08.05, 13:43
                                        pal cel. po mapie.
    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.05, 08:57
      Dziędobry smile
      • vitalia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.05, 09:00
        A dziędobry pani,dziędobry..Co tak wcześnie dzisiaj? spać nie możemy??
        • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.05, 09:06
          Chcemy, ale nie możemy... budzik cuś dzisiaj marudny...
          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 06:41
            wzięły i pojechały, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu crying
            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 08:30
              Dziędobry smile
              • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 08:53
                Dzięęęęęęęęęęęęędooooooooooooobry. Szczęka z zawiasów mi zaraz wypadnie albo co.
                • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 09:25
                  Albo ze szklanki, czy tak?
                • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 09:26
                  Groha rozdaje mordoklejki, powinno pomóc.
                  • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 09:28
                    Mordoklejki powiadasz? No nie wiem, trudno się komunikować z takowąż w
                    paszczęce. No chyba, że cuzamen wrzucone do szklanki, ale coś wyjść poza te
                    zawiasy nie chce ta moja szczęka.
                    • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 10:37
                      dzionek qwa nastal kolejnu, brrrrrrrrrrrrrrrrrr
                      nie powiem bry i juz sad
                      • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 10:53
                        Bogusiu, czy jakieś złe coś każe Ci mieć fochy?
                      • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 10:55
                        Bogoosiu, nie kompinuj, łykęd masz za pasem. Chyba, że broń tam masz, to sorry I
                        am...
                        • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.05, 11:07
                          lyk to ja mam w brzuszku, a nawet czesciowo w krwioobiegiu i nie powiem mu end!
                          • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 08:34
                            Wstawać śpiochy !!!!!!
                            Długo jeszcze mam trąbić ???
                            • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 08:54
                              spałabym jeszcze-ale jakaś trąba mnie obudziła crying
                              • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 09:08
                                Jak wytrąbisz słuszną ilość kawy życie stanie się piękniejsze.
                                • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 09:39
                                  pierwsze pół litra wytrąbione wink
                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 10:11
                                    dobrze mowi!
                                    dac Jej wodki!
                            • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 08:00
                              to moze dzisiaj potrab troszke?
                              • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 09:06
                                Dziędobry. Nie mam odwagi. Koniec trąbienia i wszelkiej samowoli. Quarantina
                                wróciła i zaprowadzi tu porządek.
                                • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 12:19
                                  ty sie Quarantina nie zaslaniaj
                                  lenisz sie i juz
                                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 12:20
                                    Nio. Lenię się bardzo. Nawet trąbić w próżne mi sie nie chce.
                                    • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 12:25
                                      teraz to juz trabic nie trzeba, teraz to pora na wytrabienie czegos, Marys
                                      podrzuc szlaucha, sprawdzimy czy Quarantina rzeczywiscie sie na horyzoncie
                                      ukazala
                                      • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 07:36
                                        Bry!
                                        • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 08:22
                                          ave
                                          morituri te salutam
                                          (julka zjadlo, to nie wiem kogo pozdrawiac)
                                          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 08:23
                                            Możesz mnie wink
                                            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 08:29
                                              Sie ma smile
                                              • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 08:41
                                                Zdawstwujtie Riebiata. How R U 2day?
                                                • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 08:50
                                                  Priwiet. Czas wytrąbić, jak mawia Boguś.
                                                  • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 09:02
                                                    a co masz do wytrąbienia?
                                                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 09:05
                                                    Wybór należy do Ciebie- kawa czy szlauch?
                                                  • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 09:10
                                                    kawa-teraz i na zawsze!
                                                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 09:15
                                                    Wyrzekasz sie szlaucha???
                                                  • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 09:31
                                                    chwilowo wolę kawę smile
                                                  • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 09:36
                                                    Cysterna z kawą podstawiona, a Was nie ma crying
                                                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 09:45
                                                    Cześć smile
                                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 09:48
                                                    witam miodnie big_grin
                                                    wlasnie siem raczem cud bimberkiem i wiecie co...
                                                    cholera smaczna jest big_grin
                                                  • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 10:15
                                                    Bimberek w arbajcie? Pracujesz jako degustator?
                                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 10:18
                                                    nie nie degustator ani inszy kaper, ino pijak ze mnie i pije jak jest co (byle
                                                    smaczne bylo)
                                                  • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 10:34
                                                    Ładnie pachnące też? Podobno woda brzozowa ...
                                                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 11:04
                                                    Smaczny bimber ??? Bleeee, juz na samą myśl rura mnie pali
                                                  • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 11:09
                                                    Rura wydechowa?
                                                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 11:13
                                                    Wszystkie rury
                                                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 11:13
                                                    Ale przy dezynfekcji to chyba normalne wink prawda, Boguś?
                                                  • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 09:30
                                                    Kogoś w trąbę chcesz zrobić? Nie poznaję Koleżanki...
                                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 14:52
                                                    no i ukonstytuowala sie forumowa sekcja deta
                                                    z lewej rury, a z prawej traby prosze, a posrodku cos sie wykombinuje
                                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.05, 07:07
                                                    wstawac spioszki i ku chwale biznesu prywatnego i innego zasuwac, kto ma prace
                                                    do pracy, kto jej nie ma do konsumpcji i juuuuz!!
                                                    no i nie zapomnijcie o bani na sniadanie, podobno podnosi wydajnosc smile
                                                  • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.05, 08:42
                                                    <kawa się nadawa> ...
              • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:10
                Dziędobry . Jedzcie, pijcie, lulki palcie, wstańcie z nowym dniem.
                • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:11
                  Dzyń dobry smile
                  • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:12
                    kawa? gdzie?
                    • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:22
                      W kubeczku z owieczką kawa jest. Na zakąskę czekolada mleczna. Oj ciężko dziś
                      będzie, oj ciężko.
                      • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:24
                        znaczy zaśpiewasz?????????????
                        • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:27
                          Skoro prosisz wink

Otwórz oczka

Już pora, obudź się
                          Nie można ciągle czaszki upajać snem
                          Hej facet, nie ciesz się
                          Różowe okulary wnet stłuką się.

Refr. Otwórz oczka

Znów ktoś ożenił kit
                          Przed szarą prawdą oczka zasłonił Ci
                          Wciąż humor dobry masz
                          Aż pysk Twój przypomina satyra twarz

Cóż, nic nie załamie Cię
                          Takim menelom dobrze zawsze już jest
                          Frajerze, powiedz mi
                          Gdzie w czaszkę młotkiem ... Ci, by tak zgłupieć fest.
                          • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:30
                            szczypta optymizmu, z potłuczonych na proszek różowych okularów,
                            to to, czego mi z rana trzeba , na drugi raz uprzedzaj jednak....
                            • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:35
                              W zasadzie nie miałam w planach, ale widać chęci do porannego wycia się we mnie
                              obudziły po spożyciu kawy i świadomość, że dzień się właśnie rozpoczął spadła
                              na mnie jak grom z jasnego nieba.
                              • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:38
                                uwazaj na gromy-bo to w łeb może walnąc, potem człowiek zaczyna śpiewać
                                znienacka....
                                • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 07:28
                                  Szeroki ziew. Czy ktoś ma już gotową kawę? Potrzebna na gwałt...
    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.05, 10:20
      Dziędobry
      • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.05, 10:32
        Marysiu, zachowujesz sie niepatriotycznie wstawajac o tej porze
    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.05, 10:03
      Zieeeew... Dziędobry
      • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.05, 10:33
        zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew ... dzńdbr ...

ale o so chozi ?
        • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.05, 14:03
          Nie wiem o so, wszyscy śpią.
          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.05, 14:50
            Albo odsypiają wink
            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.05, 09:28
              Witam smile
              • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.05, 11:11
                Ellllllloooouuuuuuuuuuułłł wink
                • bogulo Re: pobudka 29.08.05, 07:53
                  witam mglisto (nie chodzi tu o moj stan swiadomosci)
                  • mary.austin Re: pobudka 29.08.05, 09:22
                    Witam, jeszcze niezbyt świadomie.
                    • wadera3 Re: pobudka 29.08.05, 09:35
                      świadom proszę sobie powagę sytuacji....
                      • to.ya Re: pobudka 29.08.05, 10:02
                        ieoy smile
                        • to.ya Bezsenność 30.08.05, 05:22
                          w Krakowie sad crying
                          • bogulo Re: Bezsenność 30.08.05, 06:48
                            czesc skarby ukochane big_grin
                            otrzasnijcie sie z resztek snu, chwytajcie kubaski, filizanki, szklaneczki i
                            inne pojemniki wypelnione po brzegi aromatyczna, czarna, mocna kawusia, stancie
                            przed lusterkami, przywitajcie sie ze soba szczerzac kly, powiedzcie sobie
                            kilka komplementow i z nowymi silami stancie naprzeciw dnia dzisiejszego
                            • mary.austin Re: Bezsenność 30.08.05, 08:46
                              Cześć. Boguś, mam wrażenie, że stęskniłeś sie odrobinkę wink
                              • bogulo Re: Bezsenność 30.08.05, 11:01
                                nio tak ociupinke, moze nawet wiecej, ale chwilowo czuje sie jak eryk z
                                reklamy sad
                                praca, zyc nie daja
                            • to.ya Re: Bezsenność 30.08.05, 11:26
                              bogulo napisał:

> czesc skarby ukochane big_grin
                              > otrzasnijcie sie z resztek snu, chwytajcie kubaski, filizanki, szklaneczki i
                              > inne pojemniki wypelnione po brzegi aromatyczna, czarna, mocna kawusia,

Kawusia do łóżka? Nooooo, jak miło... A mleko jest? A chrupiące bułeczki będą?
                              wink))))))))
                              • wadera3 Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 09:07
                                kawę i inne rzeczy-ale szybko proszę się zgłaszać,
                                bo czasu nie mam i kawa stygnie.....
                                • kolczatka Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 09:09
                                  Kaaaaawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
                                  • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 09:19
                                    pij dziecko-nie jęcz....
                                    • mary.austin Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 09:31
                                      Nie chcesz dmuchać? Toz to zamach na ma bużkę ;/
                                      • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 09:33
                                        jak to-nie chcę?-a to fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, to co było?
                                        dmuchanie....przecież-u nasz na wsi tak się dmucha...
                                        • mary.austin Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 12:14
                                          wadera3 napisała:

> jak to-nie chcę?-a to fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, to co było?
                                          > dmuchanie....przecież-u nasz na wsi tak się dmucha...

Waderka, spokojnie, to tylko kubek, nie alkomat...
                                          • to.ya Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 01.09.05, 01:59
                                            Wydmuchać? Nas? Tak przy ludziach?! A feeeeeeeeeee... wink
                                            • kolczatka Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 01.09.05, 07:32
                                              Wake up! It's a beautiful morning! Feel the sun shining for your eyes.
                                              Kawa na stole, nie każcie mi już dłużej śpiewać wink
                                              • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 01.09.05, 08:06
                                                Faktycznie-nie każemy...
                                              • mary.austin Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 01.09.05, 09:09
                                                Dziędobry. Kolczatka, nie myslałaś o recytacji?
                                                • kolczatka Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 01.09.05, 09:14
                                                  Za bardzo radosna to piosenka, duuużo by straciła przerobiona na recytację.
                                                  Chyba wink
                                              • to.ya Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 01.09.05, 09:59
                                                O matko... wink
                                                Dzień. Dobry. Ma być. Radio podało. big_grin
                                                • mary.austin Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 01.09.05, 10:10
                                                  To nie radio, to Kolczatka śpiewa smile
                                                  • kolczatka Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 07:48
                                                    Wstawać lenie. Piątek dzisiaj. Im szybciej wstaniecie tym wcześniej będzie
                                                    sobota!
                                                  • bogulo Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 07:50
                                                    to ja baranim glosem sie przywitam:
                                                    - beeeee beeeee
                                                  • mary.austin Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 09:14
                                                    Na co komu piątek... Dziędobry.
                                                  • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 10:19
                                                    nigdy nie wiadomo,może si do czegoś przyda...
                                                  • to.ya Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 10:23
                                                    Dżem dobry. JAkieś poranne wyc.. śpiewy znaczy mnie obudziły. To radio?
                                                  • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 10:24
                                                    Kolczatka...
                                                  • kolczatka Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 12:10
                                                    A co sobie będę żałowała. Ekonomiczniejsza jestem niż radio i nie zanudzam
                                                    serwisami informacyjnymi tongue_out
                                                  • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 12:11
                                                    poprosze jakiegoś hiciora,tylko glośno , bo wychodzę.....
                                                  • kolczatka Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 12:13
                                                    NIE PŁACZ KIEDY ODJADĘ wink))
                                                  • to.ya Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 03.09.05, 08:49
                                                    Zapach świeżych i chrupiących bułeczek i świeżo zrobionej kawy Was nie obudził?
                                                    Zatrąbić mam czy jak?

wink
                                                  • mary.austin Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 03.09.05, 09:24
                                                    Sie ma :o) Natenczas zatrąb, my wytrąbimy kawę.
                                                  • to.ya Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 03.09.05, 09:41
                                                    Yoł,
                                                    We w trąbie napój mam i trąbić nie nada.
                                                    Mogę gwizdnąć. Może być?
                                                  • mary.austin Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 03.09.05, 09:47
                                                    Możesz, ale co? Niczego wartościowego, poza szlauchem, tu nie mamy.
                                                  • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 03.09.05, 10:02
                                                    a wy od rana o szlauchowaniu.....
                                                  • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 02.09.05, 10:19
                                                    ale śpiewać nie będziesz?
                                • mary.austin Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 09:12
                                  Podmuchaj, proszę, pijam ostudzoną. Niewyparzoną gębę mam i niech tak zostanie.
                                  • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 09:19
                                    dmucham.......fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                • to.ya Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 11:45
                                  wadera3 napisała:

> kawę i inne rzeczy-ale szybko proszę się zgłaszać,

To ya dzisiaj te inne rzeczy poproszę. smile
                                  • wadera3 Re: Dzisiaj ja zapodaję .... 31.08.05, 12:12
                                    coś zwlekałaś ze wstaniem, ale masz inne rzeczy.....
    • wadera3 Kawa podana! 04.09.05, 09:53
      zbieram zamówienia...
      • mary.austin Re: Kawa podana! 04.09.05, 09:55
        Telepatia czy cóś... Cześć smile
        • wadera3 Re: Kawa podana! 04.09.05, 10:42
          cóś-cześć
          • to.ya Kawa podana! ... 05.09.05, 06:06
            ... i życzenia dobrego dnia też w karcie smile
            • kolczatka Re: Kawa podana! ... 05.09.05, 08:01
              Brrrrrrrrrrryyyyyyyy. Dlaczego poniedziałek tak szybko nadchodzi i potem wlecze
              się niemiłosiernie?
              • mary.austin Re: Kawa podana! ... 05.09.05, 08:53
                Czołem. Poniedziałek jest najdłuższym dniem tygodnia. Taki dwunastoliterowy
                dzień musi się wlec, nie ma bata.
                • bogulo Re: Kawa podana! ... 05.09.05, 09:36
                  czyli szewcy maja przerabane, bo u nich jest "szewski poniedzialek", jeszcze
                  dluzszy niz u innych
      • wadera3 Re: Kawa podana! 29.11.05, 10:15
        mam dzis kaprys...
        • to.ya Re: Kawa podana! 30.11.05, 08:32
          wadera3 napisała:

> mam dzis kaprys...

Fajnie mieć takiego Gościa ...
          • to.ya Re: Kawa podana! 05.12.05, 09:35
            Coffee- time? wink
            • wadera3 Re: Kawa podana! 05.12.05, 09:45
              owszem
              • to.ya Re: Kawa podana! 05.12.05, 09:54
                Pani jaką życzy?
                • wadera3 Re: Kawa podana! 05.12.05, 10:41
                  smacznąsmile
                  • to.ya Re: Kawa podana! 07.12.05, 07:59
                    smOczna kawa raz wink

Bry Państwu? Bo w Krakowie zimno jakby ... smile
                    • mary.christmas Re: Kawa podana! 07.12.05, 10:42
                      Dziędobry smile
                      • to.ya Re: Kawa podana! 08.12.05, 06:16
                        Łeeeeeeee.... nooooooo... mrożoną lubicie? Zrobiłam i wystygła, bo nikogo nie
                        ma, bu... crying

big_grinDDDD
        • wadera3 Kawa podana! ostatnia w tym roku 31.12.05, 09:12
          siorbnijcie choć trochę ze mną...
          • mary.austin Re: Kawa podana! ostatnia w tym roku 31.12.05, 10:59
            siorbię smile
    • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 08:11
      co prawda o tej porze nie jadam, ale dla towarzystwa usiade
      • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 09:41
        Zieeeeeeeeeeeeew... Bry.
        • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 09:55
          Marysiu, jak na przedstawicielke ludu pracujaco-sprzatajacego wstajesz
          zdecydowanie za pozno
          • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 10:02
            Do północy polerowałam srebra jaśnie pani, miejże litość i zrozumienie.
            • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 10:18
              prawdziwy czlowiek pracy niewyspania sie nie boi, a litosc jest burzuazyjna
              oznaka slabosci!
              • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 10:38
                no ,srebra przejaśniały-a kawa to dzie?!
                • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.09.05, 07:23
                  Kawa bulgocze w ekspresie. Pobudka była jednak z gatunku "O żesz!!!!!!" czyli
                  zaraz będzie kawa ze specjalnym dodatkiem adrenaliny. Miłego dnia.
                  • wadera3 adrenalina 08.09.05, 08:40
                    do kawy-to dobry pomysl...
                    • mary.austin Re: adrenalina 08.09.05, 08:52
                      Dziędobry. Do kuchni to ja się nie godziłam, do mopa ino...
                      • wadera3 Re: adrenalina 08.09.05, 09:00
                        więc siorbnij kafki, i do ściery....proszę...
                        • wadera3 Re: adrenalina 09.09.05, 07:52
                          wstajemy...ja już piję kawę, nalać komuś?
                          • mary.austin Re: adrenalina 09.09.05, 08:51
                            Bry. Nalać, nalać. A za co?
                            • to.ya Re: adrenalina 09.09.05, 09:11
                              Dbrysmile Nalać. Polać. Oblać też smile
                              • kolczatka KAWYYYYYY!!! 09.09.05, 09:41
                                Po bezsennej nocy proszę mi zalać i wlać. Mocnej, aromatycznej plissss.
                              • wadera3 Re: adrenalina 09.09.05, 10:02
                                Hurtem nalewam....
                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.05, 08:40
                    Zieeeeeeeeeew.... Bry.
                    • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.05, 10:48
                      Kawusi?
                      • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.05, 06:17
                        hp hooop!!! jest tu ktooooooooo?
                        • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.05, 07:44
                          Nie lubię poniedziałków crying. Kawy...
                          • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.05, 08:43
                            i ja się napiję, ma ktoś tu kawę?
                            • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.05, 07:40
                              <kawa> raz smile
                              I jeszcze raz i mnoga mnoga mnoga wink
                              • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.05, 08:01
                                Kawa, kawa i jeszcze raz kawa, i jeszcze mało kawy w tej kawie...
                                • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.05, 08:45
                                  A ilość curu w cukrze odpowiednia? Jeśli nie , Marysia skoczy po cukier.
                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.05, 09:22
                                    Niech sobie Marysia glowy nie zaprzata cukrem, speeda trza doniesc skoro mnogo
                                    kawy nie stawia na nogi
                                    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.05, 09:23
                                      Juz dostałam speeda, tak się cieszę, że znów jesteś smile Boguś, działasz
                                      podejrzanie pobudzająco...
                                      • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.05, 05:45
                                        *`^`*-.,_,.-*`^`*-.,_,.-N@*`^`*-.,_,.-F@Li*`^`*-.,_,.-*`^`*-.,_,.-

big_grin
                                        • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.05, 09:32
                                          rozumiem ,żę to oznaka dobrego samegopoczucia
                                          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 05:42
                                            D
                                            Z
                                            I
                                            E
                                            Ń

D
                                            O
                                            B
                                            R
                                            Y

!
                                            !
                                            !

wink
                                            • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 07:30
                                              Uprasza się o nie skandowanie żadnych haseł o tak nieprzyzwoitej porze. Kawa
                                              chociaż gotowa?
                                              • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 09:18
                                                chyba se same zrobimysad
                                                • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 12:26
                                                  juz po poludniu, a wacpanny nadal nierozbudzone?
                                                  • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 13:14
                                                    Kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!
                                                    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    PLS wink
                                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 14:51
                                                    aaa kawy, czyli o pobudzenie, nie rozbudzenie chodzi wink
                                                  • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 05:51
                                                    Pobudzenie, rozbudzenie, wybudzenie...
                                                    Dzień dobry:]
                                                  • facet.taki Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 08:21
                                                    Cześć, ale oszukujesz. Ty dopiero kładziesz się'
                                                    Buziakismile))
                                                  • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 09:23
                                                    W taką pogodę proszę mnie nie budzić.
                                                  • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 09:41
                                                    nie zaśpiewasz nam? sad
                                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 11:05
                                                    dzien, mial byc dobry, ale sie jego dobroc szybko skonczyla
                                                  • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 12:08
                                                    ile jej było?
                                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 13:37
                                                    tyle co laski panskiej na pstrym koniu, albo ciut mniej
                                                  • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 13:40
                                                    no, to nietęgo...sad
                                                  • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 13:52
                                                    ale ze pozwole sobie na mysl godna filozofa, a ch.. jej w d...
                                                    i chyba przestane sie tym przejmowac
    • wadera3 zaspali? 17.09.05, 09:45
      wszyscy? kawę sama musiałam sobie do łóżka podać ...
      • mary.austin Re: zaspali? 17.09.05, 11:10
        Proszę, podaję Ci koronę, która podczas podawania spadła smile Bry.
      • mary.austin Re: zaspali? 17.09.05, 11:11
        Samopodawanie uważam za najbezpieczniejszą formę podawania. Masz pewnosć, ze
        nie spożywasz plwocin tudzież innych obcych wydzielin.
        • wadera3 Re: zaspali? 17.09.05, 11:13
          dzięki za koronę, berło też podasz?
          • mary.austin Re: zaspali? 17.09.05, 11:16
            Podam, ale musisz odłożyć jeden z wibratorów
            • wadera3 Re: zaspali? 17.09.05, 11:40
              czy berło ma jakieś kHz? to odłożę...
              • to.ya Kawa 19.09.05, 06:26
                się nadawa. Już. Bo zrobiona. Każdemu jak lubi. Smocznego wink
                • bogulo Re: Kawa 19.09.05, 09:24
                  To.Ya, na czym Ty jedziesz? bo ja musze 4 godziny sypiac, a Ty jak widze spisz
                  ze 2 i juz.
                  • to.ya Re: Kawa 20.09.05, 06:25
                    Na otwartym oknie jadę wink

Dobrego dnia, kawa podana big_grin
                    www.stardrive.org/cartoon/coffee.swf

wink))))))))))))))))))
                    • kolczatka Re: Kawa 20.09.05, 08:23
                      Trzecia kawa, pobudka przespana crying
                      • bogulo Re: Kawa 20.09.05, 08:31
                        kaw prosze nie przesypiac, a od otwartych okien zgodnie z dr freudem trzymac
                        sie prosze z daleka
                        • to.ya Re: Kawa 20.09.05, 13:50
                          Jakoś nie pamiętam by mi okna Freud wymieniał wink Ale o so chozi?wink
                          • bogulo Re: Kawa 20.09.05, 13:52
                            o zasade, czyli zawsze o to gdy nie chodzi ani o sex ani o kaske
                            • to.ya Re: Kawa 21.09.05, 05:45
                              Sobesław Zasada? Znasz? Hmmmmmmm...

wink
                              • kolczatka Re: Kawa 21.09.05, 07:26
                                Kawy!!!!!!!!!!!!! Gorącej kawy z mlekiem i z cynamonem!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • bogulo Re: Kawa 21.09.05, 08:58
                                  znalazla sie ksiezniczka na ziarenku kawy wink
                                  • to.ya Re: Kawa 22.09.05, 05:58
                                    Tylko księciunio na młynku do mielenia kawy gdzieś się zapodział na moment. Kawę
                                    po irlandzku pewnie chłepcze w kąciku wink
                                    • kolczatka Re: Kawa 22.09.05, 07:20
                                      Kawę poproszę, ładnie proszę, bardzo proszę...
                                      • bogulo Re: Kawa 22.09.05, 09:47
                                        a ja whisky irlandzka, zeby to na prawde byla kawa po irlandzku, a nie
                                        zaklamana przez szkotow big_grin
                                        • kolczatka Re: Kawa 22.09.05, 10:03
                                          Żeby kawa była naprawdę po irlandzku to i specjalny gatunek kawy jest
                                          niezbędny, coby utrzymał ciężar bitej śmietany ;P
                                          • to.ya Jesień 23.09.05, 05:42
                                            przyszła, a gdzie Qmitent powitalny? dzieci z chorągiewkami? czerwone dywany?
                                            orkiestra dęta? (i dmuchana) przemówienia? oklaski?

No, gdzie???
                                            Śpiochy wink smile))) Dzieńdoberek wink
                                            • kolczatka Re: Jesień 23.09.05, 07:40
                                              Hm, jesień mówisz, hm. Znaczy się będzie gorzej. Ech ten mój optymizm wink
                                              • wadera3 Re: Jesień 23.09.05, 08:44
                                                no ,jesień bez szczęki smutna jest
    • wadera3 ładny dzinek... 24.09.05, 08:06
      sie porobił...
      • to.ya Re: ładny dzinek... 25.09.05, 09:44
        się zrobi (mam nadziejęwink ) jak mgłę wywiejesmile
      • to.ya Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 26.09.05, 05:22
        górale zapowiadali- wierzyć im? smile
        • wadera3 Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 26.09.05, 07:55
          a trzezwi byli?
          • kolczatka Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 26.09.05, 08:08
            Ładny to on będzie jak wyjdę z pracy... Bry.
            • kolczatka Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 27.09.05, 08:03
              Niewyspana, głodna i zła. Dobrze, że chociaż kawę mam pod ręką. Witam porannie
              i mało optymistycznie.
              • bogulo Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 28.09.05, 08:04
                cze rybeczki
                • facet.taki Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 28.09.05, 08:06
                  czesc bogus
                • wadera3 Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 28.09.05, 08:47
                  myślałam,że na grzyby poszedłeś...
                  • mary.austin Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 28.09.05, 09:05
                    Mam nadzieję, że znajdzie jakąś purchawkę. Dziędobry.
                    • bogulo Re: ładny dzionek... ładny tydzień.... 28.09.05, 13:09
                      co prawda sa amatorzy i amatorki purchawek, ale ja sie do nich nie zaliczam z 2
                      powodow:
                      1. purchawki mi nie smakuja
                      2. purchawki sa pod ochrona
                      • bogulo dzionek 29.09.05, 08:16
                        ehhh dzionek, zobaczymy co przyniesie procz kawy
                        • mary.austin Re: dzionek 29.09.05, 08:57
                          Pazerny, codziennie czekasz, aż przyniesie. Sam byś skoczył...
                          • kolczatka Re: dzionek 29.09.05, 09:06
                            Siem rozkręcam. Powoli, bardzo powoli...
                            • mary.austin Re: dzionek 29.09.05, 09:07
                              Rozkręcasz się, a potem szczęki szukasz...
                              • bogulo Re: dzionek 29.09.05, 10:06
                                czyli zgodnie z prawami Murphy'ego po ponownym skreceniu otrzymamy dwie
                                Kolczatki
                                big_grin
                                • kolczatka Re: dzionek 30.09.05, 07:44
                                  Zawsze chciałam mieć siostrę bliźniaczkę więc czemu nie wink. Witam porannie znad
                                  kawy i ptysi mini.
                                  • bogulo Re: dzionek 30.09.05, 09:25
                                    jedzenie o tak nieludzkiej porze?!
                                    brrrrr, kawa a i owszem
                                    • to.ya No co, dzień... 03.10.05, 05:04
                                      wstanie. Ja też.

Dzień dobry smile))))))))
                                      • kanuk Re: No co, dzień... 03.10.05, 05:33
                                        dzien dobry ! piszesz na lezaco ?
                                        • to.ya Re: No co, dzień... 03.10.05, 05:35
                                          Dzień dobry Kanuksmile Wczoraj tak pisałam, bo z PCta zrobiłam laptopa wink
                                          • kanuk Re: No co, dzień... 03.10.05, 06:16
                                            tzn teraz masz siniaki od monitora albo nie bo monitor na wscieklych krysztalach
                                            do wynajecia smile
                                          • mary.austin Re: No co, dzień... 03.10.05, 09:31
                                            Dziędobry.
                                            Toyka, co to za fanaberie, zostaw tego laptoka bo odleżyn dostaniesz.
    • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 08:39
      WSTAWAC LENIE!
      zycie czeka, razem z zyciem czeka las a tam ciagle nie ma nas, no to sruuuu i
      na nowy poczatek dnia, na druga nozke smile
      • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 08:51
        Boguś, tak z samego rana chcesz element bajkowy wprowadzać do krwioobiegu??
    • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 09:07
      Zieeeeeeew........ Bry.
      • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 09:15
        jak bedziesz kawe robić, to też poproszę-czy piwo?
        • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 09:20
          Marysia nie robić kawy, Marysia czekać na kawę... zieeeew...
          • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 10:02
            czy Marysia jeszcze czekać?
            bo zrobiłam nie mogąc się doprosić-prosze-czarna kawa bez cukru, może byc?
            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 10:03
              Tak, Marysia leżeć i czekać...
              • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 10:09
                i pachnieć pewnie...a ja zaraz nabędę nowego mopa, czy Marysia to rozumie?
                • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.05, 05:25
                  hop hop hop!!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama będę to wszystko po imprezie
                  sprzątać? Łeeeeeeeeee.... sad

<lol>
                  • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.05, 07:33
                    Ja lubię zmywać, łapki w ciepłej wodzie trzymać, pachnący płyn pieniący się na
                    dłoniach i szybka metamorfoza brudnych naczyć w czyściutkie, błyszczące
                    talerze, talerzyki, łyżeczki, widelczyki, kieliszki itp. itd. Taka pobudka może
                    być częściej.
                    • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.05, 08:51
                      Wstawać lenie, dziewiąta już prawie!!!
                      • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.05, 09:07
                        a wolno leniwie wstawac?
                        • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.05, 14:38
                          A można znów iść spać? wink
                          • marcotills Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.05, 23:09
                            to.ya napisała:

A można znów iść spać? wink
                            --
                            Można, Ewuś!, można! smile))
                            Czy Ty w ogóle śpisz??? uncertain
                            • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.05, 01:24
                              Czasami śpię wink
                            • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.05, 09:19
                              Już od pnad godziny na nogach a tu same Szuszły big_grinDDD smile
                              • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.05, 11:09
                                Dziędobry smile
                                • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.05, 13:07
                                  Dobre popołudnie smile

<zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewa> wink
    • marcotills Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.05, 11:50
      Dzień dobrysmile
    • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.10.05, 08:25
      oto trudna decyzja dnia dzisiejszego, wodka czy kawa?
      trzeba to przemyslec wink
      • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.10.05, 08:50
        A o napitku pod tytułem kałasznikow słyszałeś?
        • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.05, 05:43
          Kałasznikow? z granatem on podany?

Dzień dobry smile
          • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.05, 07:53
            Siem rozrywać nie mam zamiaru, tylko skupić. Na pracy oczywiście. Kawa
            niezbędna. Dzień dobry być może.
            • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.05, 14:07
              Łoj... Już wiem czego mi dzisiaj rano w pracy zabrakło...
            • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.05, 05:28
              dzyń dzyń dobrrrrrrrrrrry big_grin
              • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 07:39
                Proszę mi tu nie dzwonić jakimiś sztućamy o stół. Śniadanie będzie, ale dopiero
                jak się obudzę wink
                • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 07:41
                  a konkretniej?
                • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 07:41
                  a po co komu sniadanie?
                  jedzenie o tej porze niezdrowe jest
                  • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 09:00
                    No cze.
                  • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 10:23
                    jedzenie o ile jest smaczne-raczej niezdrowe jest o każdej porze smile
                    • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 14:47
                      a ja slyszalem, ze pory sa zdrowe, no tos mnie zmartwila sad
                      • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 16:29
                        Jeśli są zbyt obcisłe mogą zaszkodzić...
                        • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 16:34
                          chyba na serce, tym co sie gapia na te obcislosci big_grin
                          • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 15:06
                            to ja sobie sam bede kawe pil i juz tongue_out
                            • mary.austin Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 15:09
                              Ni ma kawy n pobudki, Toya zaspała była?
                              • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.05, 06:21
                                Oj, zaspała smile
                                • kolczatka Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.05, 07:46
                                  Ciemno, zimno i do domu daleko. Dobrze, że chociaż kawa gorąca.
                                  • wadera3 szybkie cześć 19.10.05, 08:28
                                    i spadam gnana nawałem obowiązków...
                                    apropos-czy można być gnanym nawałem? bez sensu chyba...
                                    • bogulo Re: szybkie cześć 19.10.05, 09:01
                                      chcesz "znalezc sens w bezsensie"? big_grin
                                      • kolczatka Re: szybkie cześć 20.10.05, 08:59
                                        Witam porannie i mglisto. Jakaś niewyraźna przez tę mgłę jestem wink
                                        • bogulo Re: szybkie cześć 20.10.05, 10:18
                                          na pobudke polecam wodke smile
                                          mgla przechodzi jak reka odjal (oczywiscie do pewnego stadium) big_grin
                                          • to.ya Hmmmmmm ;)))))))))))) 26.10.05, 06:23
                                            Państwo, proszę Państwa, to chyba jaja sobie robią, normalnie.
                                            Na miękko, na twardo, po wiedeńsku, omlet, jajecznicę, kogel-mogel, w
                                            koszulkach, na parze...
                                            Ja rozumię: śniadanie.
                                            Ale wstać najpierw trzeba!!!!!!!!!!!!!!
                                            POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            • bogulo Re: Hmmmmmm ;)))))))))))) 26.10.05, 09:01
                                              seteczka zamiast jaja i juz wstaje
                                              • kolczatka Re: Hmmmmmm ;)))))))))))) 26.10.05, 09:32
                                                Bez jaj proszę. Już jestem na nogach.
                                                • mary.austin Re: Hmmmmmm ;)))))))))))) 26.10.05, 10:06
                                                  dziędobry smile
                                                  • bogulo Re: Hmmmmmm ;)))))))))))) 27.10.05, 08:18
                                                    dzien taki sobie, kawe polecam ze szczegolnym uwzglednieniem duzej ilosci
                                                    alkoholu i kofeinki
                                                  • mary.austin Dziędobry Państwu :) 28.10.05, 12:51

• marcotills Re: Dziędobry Państwu :) 28.10.05, 13:08
                                                    Witaj Dorotkosmile))
                                                    wróciłem dzisiaj o czwartej rano, będę do czwartku
                                                    pozdravka dla Wszystkich!
                                                    ahoj!
                                                  • to.ya Re: Dziędobry Państwu :) 08.11.05, 08:19
                                                    I weź tu człowieku zamów budzenie na 5:55... Ech...
                                                    wink))))))
                                                  • marcotills Re: Dziędobry Państwu :) 08.11.05, 09:41
                                                    to.ya napisała:

wink))))))
                                                    --
                                                    LOT-em bliżej wink

• marcotills Re: Dziędobry Państwu :) 08.11.05, 10:23
                                                    marcotills napisał:

to.ya napisała:

wink))))))
                                                    --
                                                    LOT-em bliżej wink
                                                    --
                                                    HANS jest do LUFTU wink))
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                  • to.ya Re: Dziędobry Państwu :) 08.11.05, 11:43
                                                    Tjaaaaaaa....
                                                    duppolottem szybciej ... i ja mam w to uwierzyć? wink
    • marcotills Ewuś, czy ty znasz Wójtowicza ? 03.11.05, 14:03
      Erotyczne R

Niewinny fiołek
      Słodki aniołek
      Śliczny puszysty kiciołek
      To ja
      Facetów mnóstwo
      Patrzy jak w bóstwo
      Nie jest to żadne oszustwo
      A Ha!
      Ta babska tłuszcza
      Podle przypuszcza
      Że się Ewusia puszcza
      Klnę się na duszę
      Wcale nie muszę
      Bo każdy leci jak głuszec
      A Ha!

To erotycznie brzmiące R
      Straszliwy postrach męskich sfer
      Prawdziwy postrach męskich sfer
      To perwersyjne R
      To erotycznie brzmiące R
      Straceńców pcha na żądzy żer
      To perwersyjne R

Kto nie docenia
      Takiego brzmienia
      Łatwo się zmienia w jelenia
      A Ha!
      Choć się indyczy
      Złości i syczy
      Łazi jak węgorz na smyczy
      A Ha!
      Cuda nie cuda
      Zawsze się uda
      Taka już ze mnie paskuda
      Także na scenie
      Mam powodzenie
      Niepowtarzalne szalenie
      A Ha!

To erotycznie brzmiące R
      To perwersyjne R
      To erotycznie brzmiące R
      To perwersyjne R

Słowa: Leszek Wójtowicz
      Muzyka: Grzegorz Turnau
      --
      wink
      • to.ya Re: Ewuś, czy ty znasz Wójtowicza ? 08.11.05, 08:18
        Znam smile a dlaczego pytasz? wink Mam mu coś przekazać?
        • marcotills Re: Ewuś, czy ty znasz Wójtowicza ? 08.11.05, 09:40
          to.ya napisała:

Znam smile a dlaczego pytasz? wink Mam mu coś przekazać?
          --
          pozdrrrowienia wink

• to.ya Re: Ewuś, czy ty znasz Wójtowicza ? 08.11.05, 11:42
            Przyjedź i sam go pozdrów smile Pewnie się ucieszy, że ktoś Mu kolejkę postawi wink
            • marcotills Pozdrrrowienia dla Wójtowicza ;) 09.11.05, 20:35
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30061&w=26986309
              • to.ya Re: Pozdrrrowienia dla Wójtowicza ;) 10.11.05, 06:37
                Z tego co pamiętam, to on nie grrrrrrrraserrrrrrrrrrrrrrujewink
                Ale 19tego być może zajrzę na Kabaret i pozdrrrrrrrrrrrrowię big_grin
    • patchwork30 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 13.11.05, 10:00
      Dzien dobry
      O Boze, gdzie ja sie dzisiaj obudzilam ???
      • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 13.11.05, 10:17
        no? gdzie?
        • patchwork30 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 13.11.05, 11:07
          eeee eeeeh
          dajcie mi tylko jeszcze przetrzec oczy, to sie moze zorientuje
          • to.ya Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 15.11.05, 07:10
            Noooooooooooooooo.. co jest?? Wstawać!! Dzień już jest chociaż na niego nie
            wygląda wink
            Hopsa z łóżek wink
            • wadera3 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 15.11.05, 10:00
              łaaaaaaaaaaaaa.....ooo, dzień jest...smile
              • bogulo Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 15.11.05, 12:03
                kto poda wodki?
                • drzejms-buond POWÓDKA??????????? 08.12.05, 10:06
                  czyli co? rozwód czy też azaliż paręksęlans PO-PITKA?
                  • to.ya Re: POWÓDKA??????????? 08.12.05, 10:31
                    Hmmmmmmmmmm... Po-lewka? wink
                    • drzejms-buond Re: POWÓDKA??????????? 09.12.05, 13:02
                      jeśli nie pobudka, nie powódka, to MOŻE ...POKIOSK?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka