eirenne 15.04.05, 15:19 Załuwarzyłam po sfoih postah, rze ostatnio bardzo fcześnje fstaje!!!! Pszet dziesiontom!!! O rany... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: ranne fstawanje 15.04.05, 15:36 bo jezdeś ptarzkiem rannym ...... w głowe - cha cha cha ja nie lóbje barco wzdawadź rano, ale mósze, bo do pracy hodze na usmom Odpowiedz Link
eirenne Re: ranne fstawanje 15.04.05, 16:05 To hyba jeżcze ciemno ftedy jezd, nie? prawje nodz! Odpowiedz Link
ja22ek Re: ranne fstawanje 16.04.05, 11:21 Konenko, jagto dopracy? A corobi tfuj Miśaczk? Niepowińę nato po zwaladź! Odpowiedz Link
conena Re: ranne fstawanje 16.04.05, 15:05 muj antymisiadźek ma kare tera bo nie pszysłał mi esemeska pszez całe puł godziny i dodadkowo powiedział worek jeden rze mam sie wszczymać z solarom bo jemu sie to niepodoba wienc ma kare i hwilowo nie jezd moim menem wienc sam rozómierz rze mósze do pracy łazić jak taka ostatnia doopa no i niegadam z nim. Odpowiedz Link
drunner Usma? snendzajom śe nat Tobom! 16.04.05, 19:11 Na usmom??? o Boszsz oł Dżizes tosz to hyba ńechómanitarne ies i śe gfalifikóie pot uamańe praf czuowjega. Końeczńe musimy zaalarmowadź amnezdi inderneszynal a mosze tesz i grinpis ńe zawadzi pofjadomidź! Ia fstaie 3 razy ftygodńó na ćewjontom dopradzy i ufaszam to za rarzondze narószeńe praf pradzowniczyh tyko ćongle zapominam rzewowi odym bofjećeć Odpowiedz Link
aga_piet Re: ranne fstawanje 16.04.05, 00:12 Ranne w stawanie nietrędi jezt. Weście sie za siebje dziewczyny. Odpowiedz Link
eirenne Re: ranne fstawanje 18.04.05, 09:01 Coras gożej zemnom(( Paczcie o kturej pisze! Odpowiedz Link
okrent9 Re: ranne fstawanje 18.04.05, 09:32 fhsystzy nażekajom irz fstavańe po ranne jezd ńetrędi a nigd jakoź ńe zaówarzył irz tshasę czeba pratzowadź f notzy do rana, i to tesh ńe jezd kól. Ja bynajmńej mą vóaźńe taki pshypadeg i psheżyvą cienshkje kfile po ńevash kce mi sie jeźdź, kod mi hrapje f pokojó, a ve gufce mą zamńazd pratzy Elwisa.Morze povineną go podadź do sondó za ótródńańe vykonyvańa obovjonskuf sórzbovyh? Elwisa znatshy sie, ńe koda. Mukby mi dadź te bóty djamętove f otshkodovańó... Elwis, znatshy sie. Kod vbrew opińi póblitshnej ńe ma bótuf. Odpowiedz Link
nonstop Re: ranne fstawanje 19.04.05, 21:09 Kod njema butuff? Baiki kuamjo? ooo so by na do pofiedziu byu Better Hajm? pewfno sze sie kszyfdzi muode pokolenja Odpowiedz Link
nonstop Re: ranne fstawanje 19.04.05, 21:11 pi.es siem mie ódaje wstawadz o dzjewjontej albowjemboponiefasz Fyrma mie dala propozyszyn bess odzucenja szyli zalegle Urlauby wykoszystadz Odpowiedz Link