Dodaj do ulubionych

Do Mamby30

04.01.06, 09:20
Witaj.
Wczoraj w rozpoczętym przeze mnie wątku pn. "Miałem kiedyś znajomą", który -
choć nie pozbawiony pewnego rodzaju dystansu, z jakim podszedłem do tematu -
zawierał moje wyznania w jakiś sposób dla mnie żywe i znaczące, odnalazłem o
17.54 post niejakiego "widokzmarsa". Cytuję:

Autor: widokzmarsa
Data: 03.01.06, 17:54
------------------------------------------------------------------------------
--
dżisus, kurwa, ja pierdolę,
ale jaja, żebym wiedział, że on ma żone i dzieci to bym mu nie wysyłał tych
zdjęć.
------------------------------------------------------------------------------
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: Do Mamby30 04.01.06, 09:24
      hm... na tym forum, prywatnym zresztą, nie ma specjalen cenzury. Od początku
      ustalono, ze kto lubi, może wyrażac swoje emocje za pomocą wulgaryzmów. Panuje
      pełna dobrowolnośc w tym zakresie. Ja tego nie robię, ale nie przeszkadza mi,
      jak ktoś musi czy chce.
    • kobieta_na_pasach Nowy - za sztywny jestes. 04.01.06, 09:28
      jak zmiekniesz mozesz tu sobie popisywac.
    • mamba30 Re: Do Mamby30 04.01.06, 09:35
      Witaj,

rzeczywiście w wątku przyszpilonym na górze zamieszczona jest prośba o nie
      przeklinanie w tytułach wątków, natomiast jest zezwolenie na wyżycie się słowne
      w treści postu... To forum założyłam z myślą o tych wszystkich z nas, którzy
      byli wiecznie cenzurowani na forum kobieta i mężczyzna zarówno za niecenzuralne
      słowa, jak i poglądy, tematykę i co tak adminom przyszło do głowy. Na tym forum
      miała byc wolność słowa i padła deklaracja o jak najmniejszej cenzurze.
      Rozumiem, że poczułeś sie urażony wulgaryzmami, każdy z nas ma inne podejście
      do wielu spraw. W moim subiektywnym odczuciu słowa Widoka nie były bezpośrednio
      skierowane w Twoją osobę, ale były takim wykrzyknikiem podkreślającym Jego
      dezaprobatę po tym, jak się dowiedział, że masz żonę a mimo to usiłujesz
      romansować w sieci. Szczerze mówiąc ja na koniec również poczułam się niemile
      zaskoczona tą informacją sad( Pisząc pewne słowa w sieci i na forum publicznym,
      powinieneś się liczyć z opinią innych osób, które to czytają. Wiedz, że w
      większości przypadków będą komentarze miłe i te potepiające. Przykro mi, że
      przez kilka słów chcesz omijać to forum, ale decyzja nalezy do Ciebie. W każdym
      miejscu znajdziesz ludzi różnego pokroju i o różnych sposobach wyrażania swoich
      emocji... Pomyśl, czy nie lepiej przyjmować sprawy takimi, jakie są??? bys może
      niedługo będzie tak, że zostaniesz zmuszony do omijania większości, jak nie
      wszystkich miejsc internetowych.
      Przemyśl to i nie fochuj smile)

PS. Ja swój pierwszy wątek z problemem osobistym założyłam na forum pod koniec
      2004 roku.... Myślisz, że byłam głaskana po główce???? Absolutnie nie, w
      większości postów zostałam wrecz zlinczowana.... Mimo to jestem tu do dzisiaj i
      nieskromnie dodam, że jestem raczej lubianą osobą.

Pozdrawiam,
      Mamba
      • nowy_facet Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:57
        Witajcie.
        Rozbawiliście mnie prawie do łez. Dzięki Wam naprawdę moąna się nauczyć śmiać z
        samego siebie...smile)))
        Mamba,
        dzięki za odpowiedź.
        Widzisz - nie chcę się tłumaczyć ze swoich uczuć, wiem, że to bez sensu.
        Chciałbym tylko Ci wyjaśnić, że to, co czuję, czy kogoś zaczynam lubić, bać
        się, czy kochać nie zawsze jest ode mnie zależne. To że zakochałem się w
        dziewczynie poznanej przez net może świadczyć o tym, że rzeczywiście jestem
        infantylny, tym bardziej, że nie potrafiłem nad tym w pewnym momencie zapanować
        i dać sobie na luz... Stoczyłem ze sobą pewną walkę, której echem był mój post.
        Że mam do siebie jakiś dystans - potrafię o tym opowiadać. W żadnym wypadku nie
        oznacza to jednak, że - jak powiedziałaś - usiłuję romansować w sieci. Mam
        swoje realne życie, które cenię i o którego sens cały czas walczę - jak każdy z
        nas. Serce jednak, też wiesz o tym, to nie sługa.
        Nie powinienem opowiadać tej historii bez jej zakończenia, bez dodania, że
        odnalazłem się na powrót w rodzinie, u boku żony. To był mój błąd. Pisząc
        jednak, że idę do domu, w którym czeka żona, nie ukrywałem pewnej autoironii.
        Szkoda, że tego nikt nie zauważył.
        Wiesz, powiem ci jeszcze, że jestem założycielem forum, które do dziś jest
        bardzo często odwiedzane i gromadzi bardzo wielu ciekawych i cennych ludzi, a
        jego reklama kilka razy pojawiała się na głównej stronie portalu GW. Stworzyłem
        je nie dla romansowania, a dla osób, które ze swoimi problemami szukają miejsca
        w jakiejkolwiek - czy to realnej, czy tylko wirtualnej rzeczywistości. Myślę,
        że wielu z nich to miejsce dzięki mnie znalazło. No, niestety, moje życie tak
        się ułożyło, że musiałem je przekazać komuś innemu i samemu zniknąć (m. in. aby
        ocalić jedność swojej rodziny). Nigdy nikogo nie cenzurowałem (no - może 1 lub
        2 razy), nie było takiej potrzeby. Usuwałem tylko posty, w których atakowano
        któregoś z forumowiczów za to, że otworzył się przed innymi - także ze swoimi
        słabościami. Dlatego uważam - i tu chyba się rozchodzimy - że odrzucanie od
        siebie lub wyśmiewanie czyichś słabości - choć tak bardzo ludzkie - nie powinno
        być tolerowane. Inaczej net, twoje forum, nawet każde forum, stanie się ziemią
        barbarzyńców i profanów niszczących wszystko, co najważniejsze.
        Wiesz sama - najcenniejsze jest zawsze to, co kruche i łatwe do zdeptania...

P.s. Nieskromnie mogę dodać, że chyba i ja znam w sieci kilka osób, które mnie
        raczej lubią.smile
        Pozdrawiam

A Wam wszystkim: wesołej zabawysmile))
        • mamba30 Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:05
          No dobra, już dobra smile)) Jak już zapewne zauważyłeś jesteśmy specyficzną
          grupą... lubimy się śmiać i żartować.... Ja specyfiki tego forum nie będę
          zmieniała nadmierną cenzurą, aczkolwiek mocno wulgarne posty są wycinane i
          uwierz mi, że jest ich sporo.... Nie pozostaje Ci nic innego, jak nas polubić i
          przyłączyć sie do nas. Zapraszamy smile)
          • kobieta_na_pasach Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:10
            mamba30 napisała:

> Ja specyfiki tego forum nie będę > zmieniała nadmierną cenzurą, aczkolwiek
            mocno wulgarne posty są wycinane

nie dodalas ,ze z moja pomoca. a ja sie sama wycinamsmile
            • mamba30 Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:16
              kobieta_na_pasach napisał:

> mamba30 napisała:
              >
              > > Ja specyfiki tego forum nie będę > zmieniała nadmierną cenzurą, acz
              > kolwiek
              > mocno wulgarne posty są wycinane
              >
              > nie dodalas ,ze z moja pomoca. a ja sie sama wycinamsmile

Ty Kobieto jesteś od samego począgtku głównym cenzorem Anala smile))
        • lena_zet Re: facio 04.01.06, 11:06
          > Wiesz, powiem ci jeszcze, że jestem założycielem forum, które do dziś jest
          > bardzo często odwiedzane i gromadzi bardzo wielu ciekawych i cennych ludzi, a
          > jego reklama kilka razy pojawiała się na głównej stronie portalu GW

seks oralny?
        • kobieta_na_pasach i tak wlasnie wyglada pier...nie kota za pomoca 04.01.06, 11:09
          ...mlota. ktos na FK pytal, co to jest.

nowy_facet napisał:

> Witajcie.
          > Rozbawiliście mnie prawie do łez. Dzięki Wam naprawdę moąna się nauczyć śmiać
          z
          >
          > samego siebie...smile)))
          > Mamba,
          > dzięki za odpowiedź.
          > Widzisz - nie chcę się tłumaczyć ze swoich uczuć, wiem, że to bez sensu.
          > Chciałbym tylko Ci wyjaśnić, że to, co czuję, czy kogoś zaczynam lubić, bać
          > się, czy kochać nie zawsze jest ode mnie zależne. To że zakochałem się w
          > dziewczynie poznanej przez net może świadczyć o tym, że rzeczywiście jestem
          > infantylny, tym bardziej, że nie potrafiłem nad tym w pewnym momencie
          zapanować

itd.
    • lena_zet Re: pracujesz w radio maryja? 04.01.06, 09:39
      Amen!
    • trzydziecha1 PS. 04.01.06, 09:43
      swoją drogą, zawsze dziwili mnie ludzie, co to "ąę bułkę przez bibułkę" ale nie
      mają skrupułów jeśli chodzi o nielojalnośc czy wręcz zdradę współmałżonka.
      Już wolę uczciwych "wulgarnych prostaków", nie udających lepszych niż są w
      rzeczywistości.
      • lena_zet Re: PS. 04.01.06, 09:43
        czyli mnie, trzydziecho wolisz? smile)))))))
        • trzydziecha1 Re: PS. 04.01.06, 09:45
          Lenka, ja tiebja ljubiu (nie jebju)big_grinDD
    • six_a Re: Do Mamby30 04.01.06, 09:43
      to nie był atak personalny, tylko aluzja do tego, że byle kto, nawet facet,
      mógł Ci te zdjęcia przysyłać.
      [bez przesady]
    • pyton31 Re: Do nowego faca 04.01.06, 09:59
      Kurwa jaki świątojebliwy się znalazł co go przekleństwa ranią, co za okaz
      wrażliwości który nie widzi jak krzywdzi swoją żonę uganiając się za laskami z
      netu. Ciekawe ile kurew już zaliczyłeś stary obłudny dziadzie.
      • kobieta_na_pasach Re: Do nowego faca 04.01.06, 10:01
        pyton31 napisał:

> K...a jaki świątojebliwy się znalazł co go przekleństwa ranią, co za okaz
        > wrażliwości który nie widzi jak krzywdzi swoją żonę uganiając się za laskami
        z
        > netu. Ciekawe ile k...w już zaliczyłeś stary obłudny dziadzie.

e tam. to zaden nowy facet. ja go skads znamsmile
        • ticoqp Re: Do nowego faca 04.01.06, 10:03
          ze szklanej pułapki II?smile
          • pyton31 Re: Do nowego faca 04.01.06, 10:04
            Rzeczywiście znany ryj ma, chyba z jakiegoś horroru...
            • six_a Re: Do nowego faca 04.01.06, 10:12
              może z noc żywych siurów? smile
        • six_a Re: Do nowego faca 04.01.06, 10:11
          z sejmu?
          smile
          • pyton31 Re: Do nowego faca 04.01.06, 10:13
            wiedziałem że to musi być horror albo sejm
            • mamba30 Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:14
              i to wszystko przez Was wieśniaki smile
              • pyton31 Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:15
                Nie pójdzie, za dużo tu fajnych lasek a to przecież stary erotoman
                • kobieta_na_pasach Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:20
                  pyton31 napisał:

> Nie pójdzie, za dużo tu fajnych lasek a to przecież stary erotoman

gwarantuje,ze przyciagnela go tu moja wizytowka. tylko zapomnial zmienic
                  swojasmile)))
                  • mamba30 Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:20

> gwarantuje,ze przyciagnela go tu moja wizytowka. tylko zapomnial zmienic
                    > swojasmile)))

smile)) Od wczoraj po tym jeździsz smile)
                    • kobieta_na_pasach Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:37
                      mamba30 napisała:

> >
                      > smile)) Od wczoraj po tym jeździsz smile)

bo jak mozna pokazywac publicznie taka fizis?
                  • pyton31 Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:21
                    łł, fajna wizytówkasmile
                    • kobieta_na_pasach Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:37
                      pyton31 napisał:

> łł, fajna wizytówkasmile

czyja?
                      • pyton31 Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:53
                        twoja
                        • kobieta_na_pasach Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:55
                          pyton31 napisał:

> twoja

tak myslalam. czyli - nie jestes zboczencem.
                          • pyton31 Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:56
                            a co, wyglądam na zboczeńca?
                            • kobieta_na_pasach Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 11:11
                              pyton31 napisał:

> a co, wyglądam na zboczeńca?

nie oceniam ludzi po wygladzie, szczegolnie w tych czasachsmile
                  • trzydziecha1 Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:29
                    uważaj na gramatykę w wizytówce, bo Cie zdradza big_grinDDDD
              • six_a Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:16
                sam zaczął wink
                • mamba30 Re: Teraz to On już sobie pewnie pójdzie stąd 04.01.06, 10:17
                  six_a napisała:

> sam zaczął wink
                  >
                  a teraz zacznie mambie kołki na głowie ciosać smile
    • pyton31 Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:14
      Już wiem on jest z Ligi Polskich Rodzin
      • six_a Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:30
        z elpeeru? i panny rwie w sieci? smile
        wygląda na samą bronę, kurwiki ma jak się patrzy
        • kobieta_na_pasach Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:38
          six_a napisała:

> z elpeeru? i panny rwie w sieci? smile
          > wygląda na samą bronę, kurwiki ma jak się patrzy

a ja se daje genitalia obciac ze on z PO.
          • six_a Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:47
            za gruby na PO, ale na mniejszość niemiecką by się łapał.
            • kobieta_na_pasach Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:56
              six_a napisała:

> za gruby na PO, ale na mniejszość niemiecką by się łapał.

a po czym poznalas ze gruby? po lysinie?
              • six_a Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:57
                włóżcie no kobieto binokle smile
                • kobieta_na_pasach Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:12
                  six_a napisała:

> włóżcie no kobieto binokle smile
                  >
                  nosze zawsze.
    • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:28
      Ja sie poddalem dawno temu.
      • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:35
        grogreg napisał:

> Ja sie poddalem dawno temu.

idzie się przyzwyczaić, nie?
        • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 10:57
          Nie idzie.
          Ale coz.
          • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:08
            naprawdę przeszkadzają ci wulgaryzmy?
            • nowy_facet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:11
              Tylko wtedy, gdy stają się dla kogoś wartością samą w sobie. Sam czasem klnę,
              ale tylko w sytuacjach ekstermalnych...
              • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:13
                wiesz, mnie to nie przeszkadza, sama klnę jak szewc i zrozumieć nie potrafię co
                w tym złego.A już za nic nie zrozumiem o co chodzi z tym widokiem.Zażartował
                sobie a ty robisz wojnę.
                • nowy_facet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:15
                  dotknął mnie po prostu do żywego...
                  • mamba30 Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:17
                    nowy_facet napisał:

> dotknął mnie po prostu do żywego...

potraktuj to z przymrużeniem oka, bo się wrzodów dorobisz smile)
                  • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:18
                    no coś ty!jego myślę bardziej dotknął fakt, że masz żonę i zakochujesz się w
                    kimś z netu....zresztą mnie też.
                    • nowy_facet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:25
                      A Ty się Lena nigdy w nikim nie zakochałaś?
                      • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:31
                        zakochałam się 10 lat temu i uwierz, że wiele razy mogłam się "złamać", bo jak
                        w każdym małżeństwie, tak i w naszym bywały lepsze i gorsze czasy.Wielokrotnie
                        potrzebowałam pomocy, w sensie, niech mnie ktoś przytuli (czyli faceta).Nigdy
                        się jednak nie poddałam, walczyłam, walczę i walczyć będę o męża.No, chyba, że
                        on zrezygnuje ze związku ze mną..... wiesz, wczoraj o tym bąku pisałam
                        celowo.Jest to rzecz, której nigdy bym nie zniosła i wielokrotnie pozwalała mi
                        nabierać dystansu do facetów.
                        • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:34
                          O co chodzi z tym bakiem?
                          • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:36
                            chodzi o to, że nie zniosłabym puszczania przy mnie bąków.Jakby facet przy mnie
                            walnął bącura to nabrałabym dystansu i to nieodwracalnego.
                            • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:39
                              Jak wrazliwa.
                              • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:40
                                nie wrażliwa, tylko szybko nabierająca obrzydzenia do bąków, ot co
                                • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:55
                                  Rozumiem.
                                  A jak twoj luby stroje sie zapiekanka z porow i w nocy w trybie araryjnym
                                  oprozni przewod pokarmowy. Przy czym bedzie tak oslabiony, ze nie bedzie w
                                  stanie wstac z lozka. Trzeba bedzie zmienic pod nim posiel, pizamke na nim, a
                                  jago samego umyc, to tez nabierzesz dystansu?
                                  • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:57
                                    nie zrozumieliśmy się.W każdej chwili mój luby może doznać jakiegoś wypadku
                                    życiowego i zostać na wózku inwalidzkim srając pod siebie.I nie jest to powód,
                                    żeby go przestać kochać.Ale jakby mi celowo walił bąki to w życiu bym mi kolana
                                    na bok nie poszły.
                                    • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:19
                                      Ale czy nie widzisz w takim baku romantyzmu?

"Zobacz, puszczam baka! Nie krepuje sie! Zobacz jaka jestes mi bliska!"

To tak jak nagosc.
                                      • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:21
                                        no nie widzę żadnego romantyzmu, widzę obrzydzenie i kropka.
                                        • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:39
                                          Romantyzm! Kropka.
                                          • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:51
                                            Brak romantyzmu!Kropka.
                                            • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 13:45
                                              Brak kropki! Romantyzm!
                                              • lena_zet Re: to ja z innej beczki 04.01.06, 13:49
                                                Żaden romantyzm, kurwa jego mać.I huj.
                            • pyton31 Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:41
                              przecież każdy wali bąki i sra
                              • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:42
                                wiem, ale można walnąć bąka w kiblu a nie w moim towarzystwie.
                                • pyton31 Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:03
                                  a jak będzie głośno pierdział w kiblu?
                                  • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:04
                                    nie będzie smile
                                    • pyton31 Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:05
                                      nieraz nie da się zupełnie nad zwieraczem zapanowaćsmile
                                      • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:07
                                        zawsze mogę się zamknąć w pokoju i słuchać głośno muzyki smile
                        • nowy_facet Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:17
                          Tak to jest. Czasem się łamiesz, potem wstajesz, i znów...
                          Masz rację. Także i ja wiem, jak trzeba walczyć, żeby przetrwać to, co nas
                          rowbija. I podnoszę się. A o tym wszystkim napisałem, bo byłem również ciekaw,
                          czy inni przechodzą przez podobne "przygody" co ja. Wiesz, ta dziewczyna jest
                          dziś moją dobrą znajomą, nie zawaham się powiedzieć - przyjaciółką, choć zdaję
                          sobie sprawę, że prawdziwa przyjaźń sprawdza się dopiero w "ogniu walki".
                          I chcę, żeby tak zostało, choć do dziś robi mi się cieplej, kiedy sobie to
                          wszystko przypomnę.
                          Dzięki.
                • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:29
                  Wulgaryzmy sa tak samo wartosciawa czescia jezyka jak wszystkie inne slowa.
                  Ale maja pewna okreslona funkcje i funkcja ta usprawiedliwia ich uzycie.
                  Funkcja to jest werbalizacja bardzo silnych i gwaltownych emocji. Czyli, jesli
                  kopnie mnie prad przy wymianie zarowki bede mial pelne prawo zaintonowac
                  kresowe "kurwa mac".
                  Ale klecie dla samego klecia, lub co gorsza "uatrakcyjnianie" swych wypowiedzi
                  poprzez przetykanie wulgaryzmow jest zle.
                  • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:31
                    więc nazywaj mnie złą kobietą...
                    • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:33
                      Nie da rady.
                      "zla kobieta" to ksywka jednej z forumowiczek.
                      • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:34
                        dobra, to bomba wylgaryzmowa
                        • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:37
                          Moze lepiej "FAE wylgaryzmowa"?
                          • lena_zet Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:38
                            a co oznacza skrót FAE?
                            • grogreg Re: Do Mamby30 04.01.06, 11:52
                              Fuel-Air-Explosive

Po ludzku bomba paliwowo-powietrzna. Tylko atomowka jest silniejsza.
    • kakija Dajta juz spokój ludzie 04.01.06, 11:45
    • szarotka_k Re: Do Mamby30 04.01.06, 12:01
      Łańcuch małżeński jest jak cięzki łańcuch
      żeby go dźwigać
      potrzeba dwojga...a czasem trojgasmile

Alexander Dumas

reakcje zawsze będą różne....trza sie przyzwyczaić i do sposobu wyrażania uczuć
    • aasiula1 O rany, typie! 04.01.06, 12:26
      czy tutuł forum nie dał Ci do myślenia???? To forum generalnie podchodzi dosyć
      luźno do wszelkiego typu tematów, jak również do formy w jakiej wyrażamy swoje
      opinie. Wystarczyłoby przeczytać parę wątków. Nie trudno się zorientować
      • nowy_facet Re: O rany, typie! 04.01.06, 12:32
        co do tego umORALniania to miałbym wątpliwości...smile
        • grogreg Re: O rany, typie! 04.01.06, 12:40
          Czytaj DUZE LITERY.
          • nowy_facet Re: O rany, typie! 04.01.06, 12:52
            Czytam, czytam...smile
            • aasiula1 Re: O rany, typie! 04.01.06, 14:34
              No to skoro czytasz, to nie wiem czego Ty się tutaj spodziewałeś.
    • kinyoo Re: Do Mamby30 04.01.06, 13:14
      dlaczego ten wątek znalazł się akurat na tym forum ???
      • mamba30 Re: Do Mamby30 04.01.06, 13:15
        kinyoo napisała:

> dlaczego ten wątek znalazł się akurat na tym forum ???

ale o co Ci chodzi???? A na którym miał się znaleźć, skoro na tym właśnie porum
        autor poczuł sie urażony....?????
      • browanx Re: Do Mamby30 04.01.06, 13:16
        a na jakim miał być?
        • kinyoo Re: Do Mamby30 04.01.06, 13:20
          sorki, chodzi mi o pierwszy wątek wczorajszy. Pisał, że może ona to przeczyta,
          a umieścił tylko tutaj , więc się zastanawiam...
          • mamba30 Re: Do Mamby30 04.01.06, 13:22
            kinyoo napisała:

> sorki, chodzi mi o pierwszy wątek wczorajszy. Pisał, że może ona to
            przeczyta,
            > a umieścił tylko tutaj , więc się zastanawiam...

a tego to nie wiemy... może owa Panna lubi ANALizować i umORALniać się smile)))
          • browanx Re: Do Mamby30 04.01.06, 13:23
            bo jego kochanka jest z forum ANLwink))
            • kinyoo A nie wydaje Wam się 04.01.06, 13:25
              że on tu wszystkich wkręca ?
              • mamba30 Re: A nie wydaje Wam się 04.01.06, 13:29
                kinyoo napisała:

> że on tu wszystkich wkręca ?

a jeśli nawet, to co???? Wszędzie są jakieś podpuchy.... Na tym forum każdy
                pisze to, na co ma ochotę. Taka jest różnica między Analem, a np. Kobietą, czy
                Mężczyzną smile)) I dobrze nam z tym smile
              • nowy_facet Re: A nie wydaje Wam się 04.01.06, 13:35
                Czemu miałbym wkręcać?
                Życie samo was wkręca... Miałbym jeszcze dokładać?
                A co ja - śrubokręt, sorry, wkrętak jestem jakiś?
                • kinyoo Wyjaśnij 04.01.06, 13:44
                  dlaczego wczorajszy wątek jest tylko na tym forum ?
                  • nowy_facet Re: Wyjaśnij 04.01.06, 13:53
                    Szukałem miejsca, gdzie mógłbym cichutko posiedzieć i czasem coś swojego
                    dosypać. Ogólnie nie mam za bardzo czasu na śledzenie wszystkiego, co sie na
                    forach dzieje.
                    Chciałem podzielić się z kimś tym, co ostatnio mnie mocno kopnęło i podzieliłem
                    się z Wami. Pewnie głupio wyszło, bo wywołałem burzę w szklance wody -
                    niepotrzebnie. Nikomu o tym wcześniej nie opowiadałem, a pomyslałem, że znajdę
                    tu otwartych ludzi, którzy może przeżywali kiedyś coś podobnego...
                    Odkryłem się za bardzo od samego początku - może niepotrzebnie, ale w jakiś
                    sposub tu dzięki temu zaistniałem.
                    Może mam charakter prowokatora, ale nie o prowokację mi chodziło.
                    Adres tego forum dostałem od znajomej - jednej z Was. Czy to źle o niej
                    świadczy? smile
                    • lena_zet Re: to już masz przesrane 04.01.06, 13:55
                      pisz od której adresa dostałeś!

aha, na pocieszenie: kocham pink floyd smile
                      • nowy_facet Re: to już masz przesrane 04.01.06, 14:00
                        Ostatnio oglądam koncerty Pink Floyd na DVD. Stare to facety - starsze ode
                        mnie, zupełnie już jak dziadkismile ale jakego powera mają... Nie wiem czy
                        widziałaś? Polecam. Jesli chcesz to sprawdzę w domu nazwę albumów
                        • lena_zet Re: to już masz przesrane 04.01.06, 14:04
                          mam prawie wszystkie albumy smile led zeppelin też bardzo lubię i deep purple
                          również.W ogóle to rock jest the best, szczególnie ten stary smile
                          • mamba30 Re: to już masz przesrane 04.01.06, 14:05
                            lena_zet napisała:

> mam prawie wszystkie albumy smile led zeppelin też bardzo lubię i deep purple
                            > również.W ogóle to rock jest the best, szczególnie ten stary smile

podpisuję się wszystkimi mozliwymi kończynami, które mam na składzie smile)
                      • kinyoo Re: to już masz przesrane 04.01.06, 14:02
                        ups......ja tu kogoś zaprosiłam, ale chyba nie tego ?
                        • lena_zet Re: to już masz przesrane 04.01.06, 14:04
                          kinyoo napisała:

> ups......ja tu kogoś zaprosiłam, ale chyba nie tego ?

ale jajeczka
                    • mamba30 Re: Wyjaśnij 04.01.06, 13:55
                      nie tłumacz się aż tak zawile, wg mnie to niepotrzebne.... aczkolwiek mam
                      nadzieję, że autorce poprzedniego wpisu wystarczy... zapewniam Cię, że są tu
                      ludzie otwarci, ale jak już pisałam, to forum ma specyficzną atmosferę...
                    • nowy_facet Re: Wyjaśnij 04.01.06, 13:55
                      >Odkryłem się za bardzo od samego początku - może niepotrzebnie, ale w jakiś
                      > sposub tu dzięki temu zaistniałem.
                      oczywiście "sposób" nie "sposub" smile
                      • mamba30 Re: Wyjaśnij 04.01.06, 13:57
                        he he.... do ortografów też już się przyzwyczailiśmy, często są walone smile)))
                        Zauważyłam, że nawet ja sie uwsteczniam wiecznie pisząc na kompie, a kiedys nie
                        robiłam wcale byków.... Za to mój syn nadrabia to za mnie smile))
                        • kakija Mamba 04.01.06, 14:02
                          Obraziłam się i już, na Ciebie sadsadsadBędę płakać
                          • mamba30 Re: Mamba 04.01.06, 14:03
                            kakija napisała:

> Obraziłam się i już, na Ciebie sadsadsadBędę płakać

Łomatko, a za co???? sad(
                            • kakija Re: Mamba 04.01.06, 14:05
                              A takie piękne życzenia Ci wysłałam na Urodzinki, a Ty nawet babo nie dałaś
                              znaku, że je otrzymałaś sadsad
                              • mamba30 Re: Mamba 04.01.06, 14:07
                                wiem, wiem, mea culpa.... ale miałam problemy z kompem moja droga... nagle
                                odmówił posłuszeństwa i wszystko poszło w 3,14zdu.... Pyton musiał reinstalkę
                                robić i wszystko od nowa wgrywać.

Bardzo Ci dziękuję, jesteś KOCHANAAAAAAAAAAAAAAAA smile)))
                                Nie gniewaj się już na podłego mambiszona smile
                                • kakija Przeprosieny 04.01.06, 14:36
                                  przyjęte jestem Very heappy
                    • kobieta_na_pasach Re: Wyjaśnij 04.01.06, 13:59
                      nowy_facet napisał:
                      wywołałem burzę w szklance wody -
                      >Może mam charakter prowokatora, ale nie o prowokację mi chodziło.

chyba sie przeceniasz.
                  • mamba30 Do Kinyoo 04.01.06, 13:58
                    a tak swoją drogą to mogłabyś się przedstawić i napisać kilka słów o sobie, boś
                    chyba nowa..... nick'a nie kojarzę.... chyba, że to jakieś wcielenie osoby,
                    która tu pisuje smile)))
                    • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:00
                      zbanowane wcielenie kochana i wścibskie z natury smile
                      • mamba30 Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:02
                        z tego co wiem, to Tygrysia zbanowali....
                        • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:02
                          pudło smile
                          • mamba30 Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:03
                            Lena??????????????
                            • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:04
                              nie
                            • browanx Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:05
                              mamba30 napisała:

> Lena??????????????

Lena już pisała dzisiajsmile))
                          • kobieta_na_pasach Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:04
                            kinyoo napisała:

> pudło smile

stare pudlo? myslalm ze ja tu najstarsza jestem. mnie ty trącasz siodmym
                            niebem.
                            • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:06
                              też nie
                              • kobieta_na_pasach Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:09
                                kinyoo napisała:

> też nie

no to mi wisi
                    • kobieta_na_pasach Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:03
                      mamba30 napisała:

> a tak swoją drogą to mogłabyś się przedstawić i napisać kilka słów o sobie,
                      boś
                      >
                      > chyba nowa..... nick'a nie kojarzę.... chyba, że to jakieś wcielenie osoby,
                      > która tu pisuje smile)))

ja do trolli to juz nie mam sil.
                      • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:05
                        troll ? nigdy w życiu
                        • kobieta_na_pasach Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:06
                          kinyoo napisała:

> troll ? nigdy w życiu

a jednak
                          • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:07
                            jak nie wiecie, to chyba Wam mnie nie brakuje. Fakt, że ostatnio mało pisałam :
                            ((((((
                            • mamba30 Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:08
                              kinyoo napisała:

> jak nie wiecie, to chyba Wam mnie nie brakuje. Fakt, że ostatnio mało
                              pisałam :
                              > ((((((

Jeny, no zdradź się... Istna??????
                              • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:09
                                ladyx kochana smile))))
                                • kobieta_na_pasach Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:11
                                  kinyoo napisała:

> ladyx kochana smile))))

i co ? zadowolona?
                                • mamba30 Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:11
                                  he he.... witaj, za co bana dostałaś??????
                                  • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:14
                                    pyskowałam w nocy na fm smile
                                    • mamba30 Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:15
                                      było trzymać gębę na kłódkę... w nocy to ja się bzykam z menżowiem na ten
                                      przykład, Tobie radzę to samo..... Nie wiesz, że pascal jest niedobzykany? smile)
                                      • kobieta_na_pasach Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:22
                                        mamba30 napisała:

> było trzymać gębę na kłódkę... w nocy to ja się bzykam z menżowiem na ten
                                        > przykład, Tobie radzę to samo..... Nie wiesz, że pascal jest niedobzykany? smile)

najpierw musi tego meza miec.
                                        • mamba30 Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:22

> najpierw musi tego meza miec.

tysz prowda smile)
                                          • kinyoo Re: Do Kinyoo 04.01.06, 14:31
                                            mam się z kim bzykać smile))))
    • widokzmarsa Wyjaśnienie 04.01.06, 14:08
      użyte brzydkie wyrazy to wolny cytat z filmu Dzień świra. Miały podkreślić moje
      kompletne zdumienie mozliwością istnienia w realu takiego kogoś jak ty. Użyłem
      ich, ponieważ założyłem że to była podpucha, gdyż nie wydaje mi się możliwe by
      normalny facet zakochał się w zdjęciach a nie w osobie.
      Ale ponieważ skarżysz się to mówie tylko: Пerdol się koleś....
      • nowy_facet I co Mamba? 04.01.06, 14:12
        I co Mamba, podobałoby Ci się, gdybyś cos takiego znalazła w poście do siebie?smile
        • mamba30 Re: I co Mamba? 04.01.06, 14:13
          nowy_facet napisał:

> I co Mamba, podobałoby Ci się, gdybyś cos takiego znalazła w poście do
          siebie?:
          > )

nie, nie chciałabym czegos takiego przeczytać. A możesz po prostu nie zwracać
          uwagi na kogoś, z kim się nie chcesz zadawać???
        • pierozek_monika Re: I co Mamba? 04.01.06, 14:14
          mam nadzieję, ze jednak fora prywatne będą ostatnim bastionem wolności.
          Wygaś sobie tego użytkownika w Moje Forum
          i będzi epo sprawie.
        • kakija do Nowy_Facet 05.01.06, 07:48
          Troszkę spokoju i zdrowego podejścia do życia jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
          Jak zauważyłeś specyficzne poczucie humoru tu panuje, mam nadzieję, że to
          poczucie humoru jest w Tobie choć po części smile
      • kobieta_na_pasach Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 14:12
        widokzmarsa napisał:

> Пerdol się koleś....

i vice versasmile))
        • nowy_facet Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 14:19
          Dzięki Ci dobra Kobieto...
          Zaczynam czuć się tu lepiej, może zostanę.
          Macie rację, jak ktos sie już - że użyję tu "gdubego słowa" - ch...m urodzi to
          musi p....ć.
          Do jutrasmile
          • kinyoo Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 14:30
            ups do kwadratu. Coraz bardziej mi się ten facet kojarzy z kimś, ale nie
            wszystko mi pasuje, więc to chyba nie dzięki mnie tu jest...
            • nowy_facet Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 14:40
              smile)))))
              • kinyoo Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 15:52
                wkręcasz mnie ! chociaż....?
                • kinyoo Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 15:59
                  jak ode mnie dostałeś ten adres, to świadczy o tym, że ja chodzę po najlepszych
                  forach smile
                  • nowy_facet Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 16:30
                    No wybacz mi, Kinyoo, ale niestety chyba jednak nie od Ciebiesad
                    Nie martw się jednak, może będzie kiedyś jeszcze po temu okazja...smile
                    • kinyoo Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 16:31
                      ufffff, ulżyło mi wink a od kogo ?
                      • nowy_facet Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 16:36
                        Obawiam się, że jednak wolałbym zachować to jeszcze dla siebie...
                        • kinyoo Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 16:38
                          no cóż trudno sad Tyle, że ja tu kogoś zapraszałam pod innym nickiem, ale też
                          wątpię, że to byłeś Ty. Jedna istotna rzecz mi nie pasuje, ale nie mogę napisać
                          publicznie ci smile W każdym razie zostań...smile
                          • nowy_facet Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 16:44
                            Publicznie wcale nie musisz...smile
                            Adres masz wyżej
                            • kinyoo Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 16:54
                              zerknij na @
                              • nowy_facet Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 17:18
                                ty też zerknij na @ smile
                                • kinyoo Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 18:09
                                  później Ci odpiszę. Muszę zmykać.
          • widokzmarsa Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 16:48
            daj spokój, nie odchodź bo sobie wszyscy żyły potną jak to zrobisz. Ten ch..j to
            o sobie czy o swoim ojcu?
            • kinyoo Re: Wyjaśnienie 04.01.06, 18:10
              nie złość się Widoczku, nie każdy lubi Twoje poczucie humoru smile
            • kakija Widok a co 05.01.06, 07:45
              widokzmarsa napisał:

> daj spokój, nie odchodź bo sobie wszyscy żyły potną jak to zrobisz. Ten ch..j
              t
              > o
              > o sobie czy o swoim ojcu?

to za pyskówki? smilesmilesmilesmileTrzy razy odetchnij i Ci przejdzie. Chyba, że
              klimakteriopauzoprostatę masz ??smile
              • nowy_facet Re: Widok a co 05.01.06, 10:05
                Daj spokój Kakija...smile
                Jak ktoś patrzy na świat z perspektywy pewnej części ciała, to nie ma się co
                dziwić że ma ograniczony widoksmile. Można by rzec "widokzdupy" smile)))
                • kakija Re: Widok a co 05.01.06, 10:15
                  nowy_facet napisał:

> Daj spokój Kakija...smile
                  > Jak ktoś patrzy na świat z perspektywy pewnej części ciała, to nie ma się co
                  > dziwić że ma ograniczony widoksmile. Można by rzec "widokzdupy" smile)))

Ty też nie pyskuj, mnie tu, bo do kąta Was wszystkich poustawiam dzisiaj.smile
                  Skończcie ten bez nadziejny temat, to sie uspokoi, trochę. Mówicie, ze baby są
                  wściekłe a Wam podrzucić jeden tekst i koniec, pozażerają się. Spokój i basta
                  jeden z drugim
                • lena_zet Re: w obronie widoków 05.01.06, 10:22
                  przede wszystkim widok nie zdradza wirtualnie swojej partnerki, mój drogi.Więc
                  powiedz sam, kto myśli tą częścią ciała o której wspominaszwyżej, hę?
                  • nowy_facet Re: w obronie widoków 05.01.06, 11:03
                    "Kto jest bez winy,
                    niech pierwszy rzuci kamień..."

Gdybym tylko nią myślał, nie pisałbym o tym tu wczoraj.
                    Czasem potrafię jedak nad sobą zapanować, czemu dowód daję niniejszym kończąc
                    swój udział w tym wątku.

• nowy_facet Re: w obronie widoków 05.01.06, 11:06
                      Co jednak wcale nie oznacza, że się u was już nigdy nie pojawięsmile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka