nat.ka 31.10.08, 12:46 hei kozmiagi!!!! w dopje kryzyzu egonom....kozpodar....no, fjinąsowego hciaua bym dowjedźiedź siem jag sobje radzidźje. tsn. dży kópójeie mniei brylądów i djamędów oraz słota? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plazzek Re: kryzyz 31.10.08, 13:31 Łomadko! Kogusz tona foróm gościemy )) No wjenc krysyz (jaky kryzyz??) jez bardzodobry gdysz morzna sfoje zuoto ankcje i oblygancje odddać plepsowi zapułdarmo a potę otkópić zna cznie drorzej... nowjenc ja zabrałę sfojej Rzonie obronczke ślóbnom i oddałę jom bjednej liceómalistce kturom wziełem na salony zezglendó nabrak mjerzkań fakade mikach. boszzz jag sie cieszom take Maolaty z beleczego A rz rzonom jadymy pojócze do kopalin krula salamona coje oztatnio wykopali w blizkim sfchodzie. Odpowiedz Link
doral2 Re: kryzyz 02.11.08, 20:47 no wjen c krysys jezd bar dzo topry bo f puł dnja morzesz wszy stko stracjić bes sbytnjego wysiłkó a tfoje akcje mogom spa ść do najniszszego pozjomó j tesz sje nje mósisz zbytnjo wysilać fystarczy jeden gópi telefon na gjełdem i jórz fszyscy kópójom albo spszedajom jag sobje tylgo zehcesz i tańczom jag im zagrasz Odpowiedz Link
doral2 Re: Gjeóda 03.11.08, 18:45 nje, na takom finan sofom czy jagoś tag... muj misjadżeg wje, ja nje wję, misjadżeg cfoni na tom gjeudem i oni tam tańczom jag misjadżeg cfoni..s komurki, ofkors Odpowiedz Link
bei Re: Gjeóda 03.11.08, 23:53 krysyz na gięłdzię jezd dopry do kópywania akjuf f dołgu...czeba sie czjić (czajicie?) na te co spadnom do dołga i je szypko kópić, by spżedadź jag se wyjdom na gurke- to sie nazyfajom śfjece nie więm czy japonizkie,bo spałam na fykładah jag o tym jósz tak daffffffno mufjono. Odpowiedz Link
doral2 Re: Gjeóda 04.11.08, 09:46 no cośty Bejkó?? kópwać takom tanjohe?? tosz to fstyt i opcish straszny kópofać cos za puł darmo, czeb akópowć jag jezd f gurce, ftedy morzna mnustfo pjenjendzy wydać i sropić frarzenje fszak nje hodzi o to rzeby zarbjać (fe, co za fstrentne suowo) tylgo rzeby wydafac, dórzo wydafać! Odpowiedz Link
bei Re: Gjeóda 04.11.08, 16:58 no pjenknie- tag mi sie pokrenciło, rze teras mósze szypko ztracić Odpowiedz Link