Dodaj do ulubionych

Wasze historie - pro-life

08.07.11, 01:22
Witajcie,

Czytam Waszą stronę od bardzo, bardzo dawna. Podziwiam dziewczyny się tutaj udzielające. Jesteście niesamowite, a Wasze zaangażowanie w pomoc innym jest przepiękne. Sama jestem dzieckiem, które urodziła wystraszona nastolatka, jestem już dorosłą kobietą. Angażuję się w ruch pro-life, ale nie było konkretnej inicjatywy, która by mi pasowała, więc powolutku w internecie chciałabym tworzyć własną, niezwiązaną z ruchem religijnym (ale wierze nie przecząca), gdzie powstawałyby artykuły pro-life czy zbierane byłyby informacje przydatne.

Wiem, że to bezczelna prośba, bo nigdy się tu nie udzielałam, ale jeśli któraś z Was chciałaby, oczywiście anonimowo, opisać swoją historię i wysłać, żeby mogła zostać opublikowana pod dowolnym pseudonimem, to byłabym bardzo wdzięczna. Myślę, że warto, żeby takie głosy były bardziej słyszalne, zwłaszcza iż powstają filmy typu Podziemne Państwo Kobiet. Mój mail to feministki.za.zyciem@gmail.com, inicjatywa o tym samym tytule, po wstukaniu w internet pewnie byście mogły znaleźć kilka info. Bardzo mi zależy, serio.

Gdybyście miały też prośbny o pomoc, np. szukałybyście dla kogoś ubranek etc, to też można wysłać na tego maila info. Gdyby któraś chciała się mocniej angażować, również. Jeśli macie polecone kontakty i informacje, gdzie kobiety mogą po aborcji szukać pomocy, a które można umieścić publicznie w internecie (adresy stron, gabinetów psychologicznych, rekolekcji), to również kontakt byłby miły. Jeśli macie pytania, ślijcie też na adres mailowy.

Pozdrawiam i przepraszam za takie wtargnięcie smile
Obserwuj wątek
    • f.z.z Re: Wasze historie - pro-life 08.07.11, 01:40
      Chodzi mi zarówno i dziewczyny, które dokonały aborcji i żałuję decyzji jak i te, które się wahały, ale zatrzymały ciążę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka