08.02.07, 19:06
chcialłabym sie dowiedzieć jak kobieta czuje sie po aborcji chirurgicznej.
Czy moze czuć sie osłabiona. Czy zimno i ból pleców ale nie mocny i ne czesty
to nic poważnego. I czy to jest normalne ze zaraz po zabiegu leciała krew a
przez nastepne dni upławy koloru brązowego.Dziekuje za jaka kolwiek odpowiedz
na moje pytanie.
Obserwuj wątek
    • redudek Re: aborcja 08.02.07, 20:34
      Jestes kobietą po aborcji to chyba wiesz jak się taka kobieta czuje.
      Chcesz się upewnić czy wszystko jest ok,i oczekujesz przytaknięcia że tak
      własnie czuje się kobieta po aborcji.Ja ci tego nie powiem,bo nie miałam
      takiego doświadczenia .
      Ale zawsze myslicie tylko o sobie,dziecko się nie liczyło,co ono czuło ?
      Mogę ci tylko współczuć bo nosisić będziesz do końca życia na sercu ten
      ciężar,i nic juz tego nie zmieni.
      • mamakubusia8 PRZECZYTAJ TO!!!! 08.02.07, 20:40
        ja czytajc twoj post placze.... naprawde jest mi tak bardzo przykro co
        napisalas..... wyobraz sobie ciebie za powiedzmy 5 lat byc moze znajdziesz
        osobe ktora pokochasz i bedziesz chciala miec z nim dziecko. i kiedy je
        przytulisz to czy nie pomyslisz sobie dlaczego dla tego dziecka bede kochajaca
        mama a dla tamtego zabitego nie. PRZECIEZ TO BYLO DZIECKO
    • malpolid Re: aborcja 09.02.07, 09:56
      Trzeb asię było zapytać tego co to robił...
      • brzoskwinka21 Re: aborcja 09.02.07, 13:18
        No i kurde znowu sie wkurzyła, dziewczyna pyta sie o konkretna odpowiedź, moze
        i jest po aborcji ale tego juz sie cofnac nie da wiec ktos kto ma takie
        doswiadceznie powinien odpowiedziec na pytanie aby wrazie czego wiedziała czy
        ma sie zglosic do lekarza bo cos jest nioe tak czy nie ma sie zglosic. wydaje
        mmi sie, że puste moralizatorstwo nie bylo uwzgledniane w tresci tego forum.
        • kizdam47 Re: aborcja 09.02.07, 14:03
          W tym konkretnie watku zgadzam się z kolezanką z postu powyżej, odezwały się
          Panie, które aborcji (i bardzo słusznie) nie doświadczyły.

A Redudek cokolwiek byś nie pisała, Ty chcesz tym po aborcji po
          prostu "dowalić". Bez sensu, nic nie zmieni tego co się stało, a postepowaniem
          w stylu "skoro zabiłas dziecko to niech cię plecy, brzuch i wszystko inne bolą"
          tylko Cię nakręca.
          • redudek Re: aborcja 09.02.07, 14:41
            > A Redudek cokolwiek byś nie pisała, Ty chcesz tym po aborcji po
            > prostu "dowalić". Bez sensu, nic nie zmieni tego co się stało, a
            postepowaniem
            > w stylu "skoro zabiłas dziecko to niech cię plecy, brzuch i wszystko inne
            bolą"
            >
            > tylko Cię nakręca.

kizdam47,myśl co chcesz,nigdy nie napisałam tego co przytoczyłaś.
            Mnie to nie nakręca ale wkurza,bo niektóre kobiety są bardzo bezmyslne i
            wybieraja najwieksze zło mimo mozliwości innego wyjscia z sytuacji.
            A potem płaczą lub nawet chwala się na forum że dokonały aborcji.
            Trzeba mysleć troszke wczesniej,niejedna kobieta w trudnej sytuacji urodziła
            dziecko i je wychowuje,jakos można sobie poradzic.
            Magdo,nie rób ze mnie potwora,bo nim nie jestem a tylko czasem mnie delikatnie
            nerwy poniosą.Ot.
    • nati1011 Re: aborcja 09.02.07, 14:33
      zgłoś się do lekarza. Powikłania po aborcji zdarzają się często - dużo częściej
      niż przyznają to jej zwolennicy.
    • mamagabusi Re: aborcja 09.02.07, 21:01
      Absolutnie nie pochwalam tego co zrobiłas...moja mama kiedys miała
      taki "zabieg",mówi ze miała zaraz potem takie objawy.Zupełnie nie rozumiem
      dlaczego wypowiadacie sie na temat decyzji kasioor.Kazdy z nas jest inny dla
      mnie moja 13 miesieczna córeczka jest cudem natury , ma piekne rózowe paluszki
      i taki sam kształt paznokci jak ja,jest dla mnie odbiciem mojego spojrzenia ,
      cudnymi rzeskami które pocieram , usteczkami które całuja mnie z usmiechem..Dla
      innych jest to małe cos, co przeszkadza.Ludzie tak robia bo nawet nie wydaje im
      sie..nie próbuja sobie wyobrazic ze taki maluch za kilka lat mógłby podejsc i
      powiedziec "mamusiu jestes dla mnie najwspanialsza , dziekuje ze pokazałas mi
      swiat.."..Ale nie wszyscy chca miec taka wyobraznie i nie wszyscy widza
      cokolwiek poza soba....A czasu nie da sie cofnac...
      • kasioor Re: aborcja 12.02.07, 16:46
        niestety nie da sie juz cofnac czasu. Gdybym mogła cofnąć czas to bym to
        zrobiła.Ale musialam ciąża zagrażała mojemu życiu.Ale i tak nie umiem tego
        sobie przetłumaczyć.Bardzo źle sie czuje z tym
        I na dodatek psychika wysiada.A teraz jeszcze ból pleców i głowy jest ale niby
        lekarz powiedzial ze to nie od tego. Ale i tak sie martwiesad
        • redudek Re: aborcja 12.02.07, 20:24
          Myslę że jakbys odrazu napisała że musiałaś usunac ciąże z przyczyn zdrowotnych
          to inaczej by tu wszyscy spojrzeli,bo to troszkę zmienia postać rzeczy.
          Pozdrawiam ciepło
          • martishia7 Re: aborcja 23.02.07, 18:47
            Bo inaczej rozdziobią Cię kruki, wrony. Bo mają wyobrażenie,że na zabieg biegną
            w radości i podskokach wypacykowane, dobrze zarabiające lalunie, którym "się
            przytrafiło", a z lenistwa im się nie chce i wygody rodzić. A w życiu różnie
            bywa. I ®óżną moc psychiki mają ludzie. Tyle. Nie oceniajcie tak pewnie...
            • nati1011 Re: aborcja 23.02.07, 19:10
              na tym forum było parę osób, które na zabieg biegło w podskokach i uparcie
              twierdziło, że to nic wielkiego. Statystyki pokazują, że problem aborcji dotyka
              glównie zamożniejsze kobiety, które materialnie moga pozwolić sobie na
              urodzenie dziecka.

Jest tu też sporo osób, które usunęły z ważnych powodów i jakoś potem doszły do
              wniosku, że te powody nie były aż takie determinujące.

Nie chcemy tu oceniać. Chcemy pomóc. Ale nie wszyscy tej pomocy oczekują.
              Niektórzy chcą przedstawić tylko swoje racje.
              • martishia7 Re: aborcja 23.02.07, 21:18
                jest w tym pewna racja. ze względu na wolnorynkowy charakter usługi cena jest
                wysoka i pieniądze trzeba mieć, albo mieć od kogo pożyczyć.

ja w zasadzie jestem tylko obserwatorką tutaj. nie odzywam się , bo i mnie ten
                problem nie dotknął (na szczęście) więc nie mam się co mądrzyć i nikogo
                moralizować.chodzi mi tylko o to,że autorka tego wątku zadała proste pytanie.
                zamiast uzyskać odpowiedź dostała garść złośliwości, które mimo pewnej trafności
                płodu na miejsce z powrotem nie włożą.ale jak powiedziała ,że przyczyny
                zdrowotne to od razu aj waj "wspieramy Cię".to fałszywe moim zdaniem. tak jak
                gdyby te, które usunęły z powodów innych to już nie zasługiwały na radę , tylko
                najlepiej na rychłe wykrwawienie i śmierć z powodu powikłań. najlepiej w bólach.

jeszcze jedno mi się przypomina. czytałam tu serie postów dziewczyny (chyba
                jusow), która nie wiedziała z którym z 2 facetów zaszła po pijaku w ciąże i
                chciała usunąć.i mówiąc szczerze ubawiły mnie pewne stałe działaczki tego forum.
                bo na początku przejechały się po niej ,że jest dziwa, szmata, puszczalska i
                nieodpowiedzialna ( nie tymi słowami, ale taki był sens). natomiast
                postanowiła, że jednak rodzi, to oj oj! jesteś wspaniała , taka odpowiedzialna,
                taka dojrzała, taki z Ciebie dobry człowiek.a to była ta sama osoba.nadal.
                dziwne to dla mnie i tyle. bo chyba w związku z decyzją o urodzeniu nie uległy
                zmianie okoliczności poczęcia, które niektóre z pań chętnie poddawały krytyce...
            • kasioor Re: aborcja 24.02.07, 11:29
              chcialam tylko napisac ze wszystko po mału wraca do normy.Niestety nie dostalam
              odpowiedzi za duzo na zadane moje pytanie. Dziekuje tym co trzymaly za mnie
              kciuki na forum "Zalujac aborcji"Pozdrawiam
    • igaigusia1998 Re: aborcja 11.01.25, 23:10
      U mnie to był 9 tc.
      Kupiłam zestaw od pana spod num 721068379
      Dostawa poczta za pobraniem
      Wszystko w porządku i polecam jak ktoś szuka
      • anetapokorska Re: aborcja 22.01.25, 18:27
        Ja też polecam ten kontakt 721
    • kajsdhjash Re: aborcja 12.01.25, 22:11
      TABLETKI ARTHROTEC ODSPRZEDAM !!!!

Posiadam skuteczne tabletki wczesoporonne o nazwie ARTHROTEC.
      Sa to najskuteczniejsze tabletki przeznaczone do dyskretnej i bezpiecznej kuracji w domu bez nadzoru lekarza.
      Domowa kuracja zapewni Ci dyskrecje. Leki sa orginalne pochodzenia aptecznego posiadam paragon co jest
      gwarancja Twojego bezpieczenstwa jak rownież powodzenia zabiegu.

UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE
      ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE
      O ZRÓGŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU

KONTAKT 512-204-079
    • kajsdhjash Re: aborcja 14.01.25, 15:41
      ARTHROTEC TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTWA 12+1 DUZA SKUTECZNOŚĆ

Witam serdecznie. Dziewczyny posiadam orginalne tabletki do przywracania
      cylku miesiaczkowego we wczesnej fazie ciaży czyli do 12tygodnia.
      Zaleta tabletek jest to że mozna je stosowac dyskretnie w
      domu bez nadzoru lekarza.Tabletki są w pełni orginalne w orginalnych blistrach
      aptecznych co jest gwarantem Twojego bezpieczenstwa oraz ich wysokiej skuteczności.

KONTAKT 512-204-079
    • aborcjafarmakologicznie Re: aborcja 14.01.25, 19:03
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne,
    • kajsdhjash Re: aborcja 15.01.25, 16:35

aptecznych co jest gwarantem Twojego bezpieczenstwa oraz ich wysokiej skuteczności.

KONTAKT 512-204-079
    • aborcjafarmakologicznie Re: aborcja 15.01.25, 18:29
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb,
    • aborcjafarmakologicznie Re: aborcja 15.01.25, 20:05
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Tel/sms 721-068-379

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 721-068-379

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486
      Czytajcie Państwo dokładnie ogłoszenia i nie kupujcie leków od analfabetów, którzy nie potrafią poprawnie sklecić zdania. Wystarczy, że zadzwonicie Państwo do sprzedającego i od razu poznacie, że to laik o ubogim słownictwie. Oszust unika rozmowy telefonicznej byście nie poznali Państwo jego niekompetencji. Najgłośniej krzyczą na forum właśnie oszuści.

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • kajsdhjash Re: aborcja 16.01.25, 11:21

KONTAKT 512-204-079
    • aborcjafarmakologicznie Re: aborcja 16.01.25, 14:55
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Tel/sms 721-068-379

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 721-068-379

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486
      Czytajcie Państwo dokładnie ogłoszenia i nie kupujcie leków od analfabetów, którzy nie potrafią poprawnie sklecić zdania. Wystarczy, że zadzwonicie Państwo do sprzedającego i od razu poznacie, że to laik o ubogim słownictwie. Oszust unika rozmowy telefonicznej byście nie poznali Państwo jego niekompetencji. Najgłośniej krzyczą na forum właśnie oszuści.

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • justyna2814 Re: aborcja 02.02.25, 13:43
      PRZYWRACANIE CYLKU MIESIACZKOWEGO

DZIEWCZYNY ODSPRZEDAM SKUTECZNE TABLETKI WCZESNOPORONNE
      SLUŻĄCE DO PRZYWRACANIA CYLKU MIESIACZKOWEGO WE CZESNEJ FAZIE CIAŻY CZYLI DO 12 TYGODNIA.
      TAKI ZABIEG MOZESZ WYKONAC BEZPIECZNIE W DOMU JESLI BEDZIE TAKA POTRZEBA
      TO POPROWADZE CIE KROK PO KROKU PRZEZ CAŁA KURACJE TAK ABY WSZYSTKOPRZEBIEGŁO
      ZGODNIE Z PLANEM I OCZEKIWANYM EFEKTEM. TABLETKI SA ORGINALNIE ZAPAKOWANE

KONTAKT 502-427-780
    • aborcjafarmakologicznie Re: aborcja 02.02.25, 19:32
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Tel/sms 721-068-379

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 721-068-379

• wiktoriakaterla88 Re: aborcja 18.02.26, 19:12
      Dzień dobry odsprzedam tabletki taniej niż kupiłam więcej informacji udzielę pod adresem e-mail wiktoriakaterla@gmail.com lub SMS 795-311-995
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka