jk844 12.12.05, 19:12 12.12.2005 odchodzi od nas Nasz Kochany Wiktorek.... Dziekuje Wam za wszystko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamonika1 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:19 przekaż, proszę, wyrazy współczucia rodzicom Wiktora. :(( Odpowiedz Link
ahaberla Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:24 (*)(*)(*) dla dzielnego chłopczyka ... dla Rodziców Wiktorka wyrazy współczucia i dużo siły na nadchodzace Święta... Odpowiedz Link
vitalia Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:29 I znów nasuwa się pytanie,,,dlaczego?(*)(*)(*) Odpowiedz Link
agablues Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:32 Nie moge w to uwierzyć :( Asia, Misia, Wiktorek, Bartek, Agniesia, małe kruszynki, które odeszły, zanim sie urodziły... Niedobry czas na naszym forum :(( Odpowiedz Link
angieblue26 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:49 (*)(*)(*) Nie moge w to uwierzyc.... tak bardzo chcialam, zeby Wiktor wyzdrowial. Jagodo, bardzo mocno Cie przytulam. Prosze, przekaz moje wyrazy wspolczucia Rodzicom i Rodzenstwu Wiktorka. Ola Odpowiedz Link
bczapska1 Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 11:14 strasznie mi przkro , dużo światełek dla Wiktorka (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Basia , mama aniołka Kacperka Odpowiedz Link
j0204 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:47 Bardzo mi przykro. Przekaż proszę, wyrazy współczucia rodzicom. Witkorze - byłes bardzo dzielnym chłopcem, Twój wzrok i oczy zapadły mi w sercu dość mocno. Czuwaj nad bratem i rodzicami. Tam gdzie jestes nie ma bólu i łez - a tu pozostawiłeś wielką pustkę i smutek. Bądź szczęśliwy (*) Odpowiedz Link
kla.kier.ka Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:54 (*)tak bardzo wierzyliśmy, że się uda... Dużo sił dla Rodziny Wiktorka. Odpowiedz Link
jelvet Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:54 :( za dużo aniołków odeszło w tym roku :(( Wiktorku [*] [*] Odpowiedz Link
elas13 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 19:59 [*] Bardzo bardzo mi przykro.serdeczne wyrazy współczucia dla rodziny Wiktora.JAGODO DZIĘKUJE CI ZE BYŁAS. Odpowiedz Link
regine Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 20:01 [*},[*], Idź Wiktorku, idź w stronę światła... Tam u dobrego Boga już nic nie boli... Będziesz czytał nasze kartki....Jak boli odejście dziecka, Boże jak boli... Rodzinie życzę wytrwałości, już przeszliście tyle....Wyrazy głębokiego współczucia :(((( Babcia 4 letniej wnusi -Regina. Odpowiedz Link
corolla1 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 20:07 moj Boze...wierzyc mi sie nie chce... mialam wysylac kartke do Wiktora...ale zamiast kartki wysylam [*][*][*] Odpowiedz Link
rene8 Dla Wiktora. 12.12.05, 20:19 "I cóż nasz płacz pomoże? Kiedy niknie dusza? Bycie w sercu,nie zawładnie światem! Nie da życia. Maleńki człowiek... A tyle wzbudził serca, Nawet tych watpliwych. Był po to abyś zobaczył..." Dla Wiktora. Rene8 [*] Odpowiedz Link
jana2706 do Wiktora 12.12.05, 20:51 Wiktor my wszyscy jestesmy przy Tobie, nie boj sie Tam juz nie ma cierpienia Odpowiedz Link
edycia11 Re: do Wiktora 12.12.05, 21:01 (*) Wiktorku jesteś Wileki;) Wspieraj rodziców,zwłaszcza teraz Odpowiedz Link
margaretek Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 21:30 Bardzo mi przykro (*)(*)(*) Przez łzy się uśmiecham , że zdążyłam wysłać kartkę.... Odpowiedz Link
amelka99 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 21:48 (x) Wiktorku dla Ciebie :-((( Bedzie nam Wszystkim Ciebie brakowało. Odpowiedz Link
odziomek1 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 21:50 tak mi smutno , moja Zuzka już się z nim bawi... (*)(*)(*) zuzia-odziomek.blog.onet.pl/ mama aniołka zuzi odziomek Odpowiedz Link
konopielka80 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 22:22 Ojej....nie wiem co powiedzieć... zdążyłam wysłać kartkę...może chociaż na chwilke sie usmiechnal i mogłam mu chociaz tą chwilke usmiechu podarować....tak jak wszyscy , ktorzy mu je wyslalismy.. żegnaj , do zobaczenia kiedyś , kiedyś, na drugim świecie....! Odpowiedz Link
monika19753 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 22:29 [*] wyrazy wspolczucia dla najblizszych i zyczenia sily na nadchodzacy swiateczny czas, bedzie to dla nich bardzo bolesne Odpowiedz Link
anuteczek Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 22:59 Tak bardzo bardzo mi przykro... Zły to czas dla forum, za dużo dzieci odchodzi... Przekaż proszę wyrazy najszczerszego współczucia Rodzicom i Braciom Wiktorka. Jeśli jeszcze można jakoś pomóc. I am sailing I am sailing home again 'cross the sea. I am sailing stormy waters to be near you to be free. I am flying I am flying like a bird 'cross the sky I am flying passing high clouds to be with you to be free. Can you hear me can you hear me thro' the dark night far away. I am dying forever trying to be with you who can say. Can you hear me can you hear me thro' the dark night far away. I am dying forever trying to be with you who can say. We are sailing we are sailing home again 'cross the sea. VVe are sailing stormy waters to be near you to be free. Oh Lord to be near you to be free Oh Lord to be near you to be free . . . Odpowiedz Link
anatolka1 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 23:01 Wiktorowi[*][*][*] Rodzicom... siły i wyciszenia Jagodzie... chylę czoła za wszystko i przede wszystkim, że chciało Jej się chcieć... Odpowiedz Link
gruchotka Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 23:08 Cholerka :( Wczoraj widziałam Wiktora w TV i tak bardzo wierzyłam, że się uda... Odpowiedz Link
janka741 Re: [*] dla Wiktora 12.12.05, 23:23 dla Ciebie Wiktorku (*)(*)(*) miałam nadzieję ..... Odpowiedz Link
martek40 Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 01:12 Wstrząsnęła mną ta wiadomość... Tak bardzo ufałam, że się uda... Wiktorku, śpij spokojnie... (*)(*)(*) Odpowiedz Link
yvona73pol Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 02:53 tez naiwnie wierzylam, ze moze.... na pewno... ['] ode mnie; Jagoda, dzieki wielkie, ze moglam/moglismy dzieki tobie w jakis sposob przyczynic sie, do tych iskierek usmiechu i ciepla, jakie poplynely do niego z calego swiata, dziekuje, Iwona Odpowiedz Link
v.i.o.l.a Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 06:41 Nawet słow mi zbrakło.Od wczoraj otrząsnąc się nie mogę. Dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe? Dlaczego dzieci?Dlaczego? Tylu niegodnych ludzi stąpa po tym ziemskim padole... Jedyna pociecha w tym,że już nie cierpisz Wiktorku.Spoglądasz na nas z góry i uśmiechasz się....Masz rację.Na zawsze będziesz żył w naszych sercach,jak i inne małe promyczki.Kochamy Cie! Dla Ciebie Aniołku [*] [*] [*] tylko tyle moge Ci już dac,i modlitwę jeszcze. Odpowiedz Link
borowinka Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 07:19 Nie mogę w to uwierzyć,mimo wszystko byłam pewna że sie uda. Prosze Jagodo przekaż rodzicom i rodzeństwu głębokie wyrazy współczucia, wytrwałości i wyciszenia podczas nadchodzących świąt. Dobrze że miał takiego przyjaciela jak Ty dużo radości sprawiło mu napewno to że dostawał kartki ( akcje którą zainicjowałaś.)Oraz to że miał najbliższych wokół siebie którym zależało na nim. Wiktorku a to dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
muraszka1 Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 08:59 schlesien.nwgw.de/board/download.php?id=101 Odpowiedz Link
utka Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 09:38 Wiktorku - tak ogromnie, przeogromnie mi smutno - wczoraj dopiero widzialam Twoja buzie i czarne madre oczka. O Tobie i Twej Rodzinie pamietam w modlitwie Odpowiedz Link
kasiunia.fm6 Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 10:04 Do zobaczenia Wiktorku w lepszym świecie. Zapalam Ci światełko abyś widział twze bliskich Ci osób (*) (*) (*) Odpowiedz Link
djdag Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 10:15 Tak bardzo bardzo mi przykro [*][*][*] Dagmara Odpowiedz Link
babcia_marysia Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 10:21 Przykro mi.....łącze się z wami w waszym żalu [*] Odpowiedz Link
wojkam5 Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 10:22 I ode mnie (*)(*)(*) - mój synek wraz z klasą dziś przygotowują kartki świąteczne dla niego - jeszcze nie wiedzą że odszedł.... Wiktor śpij w spokoju. Odpowiedz Link
dorrit Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 10:34 Tak bardzo mi smutno, nie znalam Malego Dzielnego Chlopczyka, ale wierzylam, ze COS sie stanie (cud?). Zostal wielki smutek i zal. Kiedys jednak sie zobaczymy. Odpowiedz Link
aaparzoch1 Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 10:35 Do końca wierzyliśmy ... (*) dla Wiktora. Gdyby łzy potrafiły wskrzeszać byłby wśród bliskich, wśród nas. Wyrazy szczerego współczucia dla rodziców, rodzeństwa, dla bliskich. Jagodo zrobiłaś dla Niego bardzo dużo. Mam nadzieję, że tam już nie cierpi. Nie wiem jak mam to przekazać mojemu Radkowi. Dopiero co wczoraj wybieraliśmy kartkę świąteczną dla Wiktora. Nieznane są wyroki Pana. Podobnież łzy ludzkie utrudniają odejście duszy na tamten, lepszy świat. Tak mi tłumaczono gdy odchodzili moi rodzice. Jednak trudno jest w takich momentach zapanować nad ludzkimi odruchami. Wiktorze pozostaniesz na zawsze w naszych sercach, myślach, pamięci. Odpowiedz Link
bebewawa Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 11:18 Wiktor, dzielny był z Ciebie chłopczyk. Strasznie mi przykro [*][*][*] Odpowiedz Link
mamawikusia Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 11:35 tak bardzo mi przykro... łzy kapią i nie wiem po raz kolejny co powiedzieć.... Wiktorku (*) Odpowiedz Link
titicaka Re: [*] dla Wiktora 13.12.05, 15:04 Bardzo mi przykro ,moje kondolencje ;( Beata z rodzina Odpowiedz Link