czarnymag-40 11.12.11, 16:29 witam Was wszystkie .Bardzo trudno mi żyć z ciężarem aborcji czy koś z Was ma namiary na jakiegoś księdza z którym można byłoby spokojnie porozmawiać wyżalić się i usłyszeć słowa otuchy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: pomoc 11.12.11, 16:43 dominikanie na freta lub na służewiu - możesz iść w ciemno. lub o. Jan Pałyga, pallotyn ze Skaryszewskiej. pzdr. Odpowiedz Link
nowako-wa Re: pomoc 11.12.11, 21:41 Gorąco polecam stronę: czatachowa.pl/category/spotkania/ Jeżdzę na spotkania na żywo ale mozna też słuchać przez internet lub odtworzyć potem- słowo Boże ma moc poza czasem i przestrzenią- szczególnie polecam wysłuchanie modlitw o uzdrowienie wewnętrzne i uwielbienie... to doskonałe przygotowanie do spowiedzi... Odpowiedz Link
nienienie_85 Re: pomoc 11.12.11, 21:55 czarnymag-40 napisała: > najlepiej z Warszawy jakbyś chciała z kimś iść bo ja nadal boję się i trudno mi się zmobilizować to mogłybyśmy pójść razem. Odpowiedz Link
czarnymag-40 Re: pomoc 12.12.11, 08:44 dzięki a pomoc muszę się zmobilizować bo nie daję już sobie rady, boje się spotkania z księdzem, boje się wszystkiego czuję się jak w matni. Wiem ,że to jeszcze świeża rana ale bardzo chcę z powrotem tego dziecka .Ja czuję że waruje i dlatego myśle ,że może rozmowa z księdzem mnie trochę uspokoi Odpowiedz Link
iktoto Re: pomoc 12.12.11, 11:35 ks Pałygi nie bójcie sie wcale, to przemiły kochany staruszek. wysłucha, pokrzepi. i pisze fajne wiersze Odpowiedz Link
czarnymag-40 Re: pomoc 12.12.11, 11:56 a jak się umówić do ks Pałygi o od czego zacząć rozmowę,Przecież nie powiem mu prosto z mostu bo się tam zaryczę. Odpowiedz Link
mamaanieli Re: pomoc 12.12.11, 15:57 ten facet ma 80 lat i jest jednym z madrzejszych ludzi jakich znam. a znam wielu. po prostu zadzwon (telefon w sieci stacjonarny jest), popros go na pilną spowiedz. i jedź. nie jedna juz spowiadala sie u niego z grzechu aborcji. glowa do gory. Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: pomoc 12.12.11, 19:37 Tel na Skaryszewską, bo tam on mieszka: 228182715 Tam jest też dobry x Szpakowski - psycholog. Odpowiedz Link
jolantafran Re: pomoc 13.03.13, 14:45 do twoj_aniol_stroz Witaj, czy miałabys może namiary na dobrego księdza w kielcach u którego mogłabym się wyspowiadać z grzechu aborcji? Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: pomoc 13.03.13, 17:38 Spróbuję kogoś namierzyć. Podaj adres email, bo jednak telefonów komórkowych księży wolałabym nie umieszczać na otwartym forum Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: pomoc 14.03.13, 09:46 Dawaj swój adres mailowy lub pisz na mój: twoj_aniol_stroz@gazeta.pl Mam dla Ciebie księdza, trochę pod Kielcami, ale myslę, że warto, bo to człowiek szkolony w kierownictwie duchowym, rekolekcjonista, więc na pewno krzywdy Ci nie zrobi Odpowiedz Link
jolantafran Re: pomoc 14.03.13, 11:30 jolanta-fran@wp.pl dziękuję za tak szybką odpowiedz i za pomoc Odpowiedz Link
kosteczka8 Re: pomoc 14.03.13, 12:36 Ja zmieniajac troszeczke temat chcialam bardzo bardzo podziekowac forum i dziewczynom za oparcie mialam aborcje 3 tyg temu nie macie pojecia jak pomagacue piszac tutaj kazda pomoga sobie dodaje otuchy a teraz to chyba bardzo potrzebne Ja tez czekam jak bede w Polsce zeby sie wyspowiadac ten ciezar nie daje mi spokoju dziekuje twoj aniot stroz i muszelka@-}-- Odpowiedz Link