11.12.11, 16:29
witam Was wszystkie .Bardzo trudno mi żyć z ciężarem aborcji czy koś z Was ma namiary na jakiegoś księdza z którym można byłoby spokojnie porozmawiać wyżalić się i usłyszeć słowa otuchy
Obserwuj wątek
    • czarnymag-40 Re: pomoc 11.12.11, 16:31
      najlepiej z Warszawy
      • mamaanieli Re: pomoc 11.12.11, 16:43
        dominikanie na freta lub na służewiu - możesz iść w ciemno. lub o. Jan Pałyga, pallotyn ze Skaryszewskiej. pzdr.
        • nowako-wa Re: pomoc 11.12.11, 21:41

Gorąco polecam stronę:
          czatachowa.pl/category/spotkania/
          Jeżdzę na spotkania na żywo ale mozna też słuchać przez internet lub odtworzyć potem- słowo Boże ma moc poza czasem i przestrzenią- szczególnie polecam wysłuchanie modlitw o uzdrowienie wewnętrzne i uwielbienie...
          to doskonałe przygotowanie do spowiedzi...
        • iktoto Re: pomoc 11.12.11, 21:50
          ja byłam u ks. Pałygi
      • nienienie_85 Re: pomoc 11.12.11, 21:55
        czarnymag-40 napisała:

> najlepiej z Warszawy

jakbyś chciała z kimś iść bo ja nadal boję się i trudno mi się zmobilizować to mogłybyśmy pójść razem.
        • czarnymag-40 Re: pomoc 12.12.11, 08:44
          dzięki a pomoc muszę się zmobilizować bo nie daję już sobie rady, boje się spotkania z księdzem, boje się wszystkiego czuję się jak w matni. Wiem ,że to jeszcze świeża rana ale bardzo chcę z powrotem tego dziecka .Ja czuję że waruje i dlatego myśle ,że może rozmowa z księdzem mnie trochę uspokoi
          • iktoto Re: pomoc 12.12.11, 11:35
            ks Pałygi nie bójcie sie wcale, to przemiły kochany staruszek. wysłucha, pokrzepi. i pisze fajne wiersze smile
            • czarnymag-40 Re: pomoc 12.12.11, 11:56
              a jak się umówić do ks Pałygi o od czego zacząć rozmowę,Przecież nie powiem mu prosto z mostu bo się tam zaryczę.
              • mamaanieli Re: pomoc 12.12.11, 15:57
                ten facet ma 80 lat i jest jednym z madrzejszych ludzi jakich znam. a znam wielu. po prostu zadzwon (telefon w sieci stacjonarny jest), popros go na pilną spowiedz. i jedź. nie jedna juz spowiadala sie u niego z grzechu aborcji. glowa do gory.
              • twoj_aniol_stroz Re: pomoc 12.12.11, 19:37
                Tel na Skaryszewską, bo tam on mieszka: 228182715 Tam jest też dobry x Szpakowski - psycholog.
                • jolantafran Re: pomoc 13.03.13, 14:45
                  do twoj_aniol_stroz
                  Witaj, czy miałabys może namiary na dobrego księdza w kielcach u którego mogłabym się wyspowiadać z grzechu aborcji?
                  • twoj_aniol_stroz Re: pomoc 13.03.13, 17:38
                    Spróbuję kogoś namierzyć. Podaj adres email, bo jednak telefonów komórkowych księży wolałabym nie umieszczać na otwartym forum smile
                  • twoj_aniol_stroz Re: pomoc 14.03.13, 09:46
                    Dawaj swój adres mailowy lub pisz na mój: twoj_aniol_stroz@gazeta.pl Mam dla Ciebie księdza, trochę pod Kielcami, ale myslę, że warto, bo to człowiek szkolony w kierownictwie duchowym, rekolekcjonista, więc na pewno krzywdy Ci nie zrobi smile
                    • jolantafran Re: pomoc 14.03.13, 11:30
                      jolanta-fran@wp.pl
                      dziękuję za tak szybką odpowiedz i za pomocsmile
    • kosteczka8 Re: pomoc 14.03.13, 12:36
      Ja zmieniajac troszeczke temat chcialam bardzo bardzo podziekowac forum i dziewczynom za oparcie mialam aborcje 3 tyg temu nie macie pojecia jak pomagacue piszac tutaj kazda pomoga sobie dodaje otuchy a teraz to chyba bardzo potrzebne Ja tez czekam jak bede w Polsce zeby sie wyspowiadac ten ciezar nie daje mi spokoju dziekuje twoj aniot stroz i muszelka@-}--
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka