abc911 04.08.06, 19:00 Tez maja syndrom po aborcyjny? Bo niby dlaczego baba mialby to miec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: a co z facetami? 04.08.06, 21:10 Czego ty właściwie szukasz, o co ci chodzi? Jesteś szczęsliwa i zadowolona, ok, wyraziłaś swoje zdanie, że poronienie = aborcja, a syndrom to wymysł koscioła - przyjmujemy do wiadomości i dziękujemy za wystąpienie. Daj se już siana. Odpowiedz Link
madzia1708 Re: a co z facetami? 05.08.06, 10:42 zapytaj się swojego FACETA-powinien być w temacie Odpowiedz Link
madzia1708 re 05.08.06, 11:25 Kizdam słusznie zauważyła, ze nie umiesz czytać, bądź nie rozumiesz czytanego tekstu... Ja nie mam syndromu, moj mąz też nie, ponieważ nie usunęliśmy ciąży ) Mamy pięknego syna ) jak chcesz, to mogę wam przysłać fotkę ) zobaczycie co mogło być z tego, co wyskrobaliście i co znalało się w śmietniku ) Odpowiedz Link
madzia1708 Re: Madziu, ignoruj wioskę niepiśmienną 05.08.06, 12:52 ja wiem, co mogłoby być, Kizdam również, bo mamy dzieci ) A Ty Pastuchu powinnaś świnie paść, a nie na forach się udzielać. Nie żałujesz tego, co zrobiłas, bo mamusia widocznie nie nauczyła ciebie podstawowych wartości.... przykre, ale prawdziwe Odpowiedz Link
madzia1708 Re: Madziu, ignoruj wioskę niepiśmienną 05.08.06, 12:54 "nie" z przymiotnikami w stopniu równym piszemy razem ) wpukaj to sobie do tej tępej główki - przyda Ci się na przyszłość.. Odpowiedz Link
karolinka1116 faceci? 12.08.06, 15:14 i co z tymi facetami??? nic chyba tego nie rozpamietują i tak bardzo nie ubolewaja moj powiedzial zebym zadecydowala mysle, ze bardziej by go to obeszlo, gdyby-jak ja, musial isc do lekarza, mowic o tym, pytać itp.. sam nawet nie chcial isc do tego od pierwszego kontaktu z zarobaczalym fiutem........ Odpowiedz Link