Gość: Nie obawiajcie sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 16:22 Jezeli rynek na nikiszu wyremontuja sie tak szybko jak w centrum to wy juz tego nie dozyjecie, zreszta moje dziecko 4letnie tez...Uszok rzadzi a mieszkancom coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cv wyborcza wy tez jestesie udani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 16:24 Gazeta w Katowicach a siedziba w Tychach najlepiej zrobcie sobie siedzibe w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: wyborcza wy tez jestesie udani 08.02.08, 16:27 Już mamy siedzibę w Szczecinie:-) W Katowicach zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliko_u Rynek na Nikiszowcu bez aut IP: 89.25.130.* 18.02.08, 12:44 Najpierw wyeliminujcie bandytów z tego rynku a później dyskutujcie co z nim robić ! Na razie za społeczne pieniądze dyskutujecie a bandy grabią w biały dzień mieszkańców i nie tylko ich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanusen Rynek na Nikiszowcu bez aut IP: *.spokonet.com 21.02.08, 10:15 Najpierw trzeba wyplenić z korzeniami chuligaństwo,psi problem i gołębio zaraza. Jak nie zlikwiduje się tych trzech paskudnych problemów to o ławkach,kwiatkach i kafejkach,możecie ino po marzyc.A co do ruchu to wystarczy wprowadzić ograniczenie od 20 km.ale na całym osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg zamknięcie rynku w Nikiszowcu IP: 212.244.173.* 01.06.09, 14:20 mieszkam na ulicy Nałkowskiej, jeśli zamkną dla ruchu rynek i puszczą mi autobusy tuż pod samym oknem to pytam: komu poprawi się jakość życia, bo na pewno nie mieszkańcom mojej ulicy. A kto będzie przesiadywał w plenerowej knajpce na rynku? Stare baki - za co? Może emeryci górnicy? Menele, nieroby? Jak zaczną przesiadywać przy piwie całymi dniami to bezpieczeństwo na Nikiszu czarno widzę! Odpowiedz Link Zgłoś