Dodaj do ulubionych

Ginekolog OSZUST

27.06.07, 09:18
dziewczyny,jestem kolejną która chciała usunąc ciąże, niestety nie udało mi
sie, znalazlam ogłoszenie w gazecie- ginekolog-zabiegi, zadzwoniłam, odebrała
baba. Umowiłąm sie z kobieta ze aborcji dokonam za pomoca metody
farmakologicznej, umowiła sie ze mną na dworzu pkp( swietne miejsce...) no
cóz zgodziłam się, ja jej dałam pieniadze (1500) a ona mi tabletki, cały
tydzien brałam je jednak bezskutecznie, zostałam oszukana tabletki które
miały działac poronnie były od zołądka, jestem kupe kasy w plecy, baba jest
zwykła oszustką- ja mam nauczkę, ale chcialabym aby baba skonczyła z
oszukiwaniem... skoro ktos podejmuje decyzje o aborcji to nie robi tego bez
powodu, a ona zeruje na cudzym nieszczesciu...
Czy mozna skłądac jakies anonimowe doniesienia?
Obserwuj wątek
    • nati1011 Re: Ginekolog OSZUST 27.06.07, 09:28
      wiesz, jest wielu rodziców, którzy zapłąciliby nie tylko 1500 zł, żeby ich
      dziecko żyło.

Chcesz to zgłosić na policję? Co im powiesz? że chciałaś zabić swoje dziecko, a
      ktoś ci to uniemożliwił. Powinnaś jej jeszcze kwiaty wysłać z podziekowaniem.

A zanim znajdziesz następną "pomocną" dłoń, to poczytaj chociaż historie
      dziewczyn z tego forum. Dowiesz się co czeka cię PO.
      • reniatoja Re: Ginekolog OSZUST 27.06.07, 16:46
        > Chcesz to zgłosić na policję? Co im powiesz? że chciałaś zabić swoje dziecko,
        a
        >
        > ktoś ci to uniemożliwił.

Wybacz Nati, ale ta kobieta wcale jej tego nie uniemożliwiła, tylko ja
        normalnie oszukała.

> Powinnaś jej jeszcze kwiaty wysłać z podziekowaniem.

Akurat naprawdę nie wiem za co należałoby dziękować oszustce.

Chyba przeceniasz intencje tej babki, która oszukała. Prawdopodobnie ma głęboko
        w tyle co stanie się z dzieckiem tej dziewczyny, chodziło jej jedynie o
        nieuczciwe zgarniecie kasy i nie ma co pochwalac takich ludzi. Oszustka to
        oszustka i tez uwazam, ze jej "prolajfową", jak chyba to oceniasz, działalnosć,
        należałoby ukrócić, choc nie wiem jak.
      • kakaowyjohn Re: Ginekolog OSZUST 09.06.24, 22:43
        zabij sie
        • chocolate_dog123 Re: Ginekolog OSZUST 10.06.24, 00:19
          Art. 151. Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

To jest do zgłoszenia odpowiednim służbom
    • kizdam47 Re: Ginekolog OSZUST 27.06.07, 09:33
      Jakiz tam ginekolog, sam oszust. Mnie też chciała taka naciągnąc na 1200 zł.
      Nie miałam żadnej pewności, jakie tabletki mi proponuje. Odmówiłam więc.

Na marginesie - wolałybyśmy, aby działalnośc organizacji proaborcyjnych nie
      była tutaj reklamowana. Proponujemy najpierw przeczytać nagłówek forum.
    • madzia1708 podziękuj Jej :O) 27.06.07, 09:45
      przecież będziesz miała dziecko surprised) Ono jest bezcenne surprised)
    • nati1011 Re: podziękuj Jej :O) 27.06.07, 10:48
      nie ma czegoś takiego jak legalna aborcja. Aborcja na życzenie matki (jak w
      twoim wypadku) jest zakazana i udział w niej jest zagrożony karą pozbawienia
      wolności do lat 5. To co robi organizacja women on wels jest przestępstwem.
    • nati1011 Re: podziękuj Jej :O) 27.06.07, 10:54
      > dlatego usunę

usunąć to można ząb. Ty chcesz zabić swoje dziecko. Dziecko, które ma już
      bijące serce, ręce, nogi, i wszystkie organy, które umożliwiłyby mu życie,
      gdyby własna matka nie wydała na niego wyroku śmierci.
    • anies821 Re: podziękuj Jej :O) 27.06.07, 11:17
      Izo stało się, ty już je masz, nie każdy może sobie pozwolić na dziecko,ale je
      masz, nie musisz wychowywać, ale je masz. Wybierasz życie, albo śmierć.
      • benignusia Re: podziękuj Jej :O) 27.06.07, 14:31
        nie rozumiem takiego podejścia "i tak usunę"mój lekarz czesto podkreśla że
        antykoncepcja bywa zawodna i trzeba się z tym liczyć.nie mówimy o wizycie u
        dentysty,tylko o zabiciu twojej córki lub twojego syna.dlaczego nie
        adopcja,czemu akurat aborcja??najgorsze wyjście z możliwych.następny tydzień
        płynie,a twoje dziecko nadla rośnie,już jest większe niż wczoraj,jego serducho
        bije mocniej...dużo by wymieniać.nie jedno dziecko jest niechciane,ale niestety
        uważam że niektóre kobiety nie są świadome co "przeżywa"dziecko które jest
        poddawane aborcji.zobacz na linki u góry,i zobacz jak wyglądają dzieci po
        aborcji.pewnie nie chcesz-czemu??przecież to tylko płód-jak sądzą niektóre
        osoby.tylko że ty też kiedyś byłaś takim płodem.
    • wzr1 Re: podziękuj Jej :O) 28.06.07, 01:07
      > nie bede miała dziecka, nie kazdy moze pozwolic sobie na dziecko, w moim
      > przypadku zawiodła antykoncepcja- PLASTRY EVRA, a dziecka nie zamierzam
      > urodzic, po to stosowałam antykoncepcje- zeby nie zajsc w ciaze, stało sie,
      > dlatego usunę, jedyne czego oczekiwałam to odpowiedzi na pytanie,kto stosował
      > aborcje farmakologiczna

Według badań 75% matek które zabija swoje dzieci stosowało antykoncepcję. Bo
      antykoncepcja rujnuje nie tylko system hormonalny kobiety, ale również rujnuje
      sumienie, redukując go do ilości pieniędzy do dyspozycji.

Iza nie oczekuj odpowiedzi jak się zabija, bo to forum jest dla kobiety które
      raczej leczą rany w inny sposób niż doradzanie sposobu zabijania
      • nati1011 Re: podziękuj Jej :O) 28.06.07, 10:07
        Bo
        > antykoncepcja rujnuje nie tylko system hormonalny kobiety, ale również
        rujnuje
        > sumienie, redukując go do ilości pieniędzy do dyspozycji.

1. Istnieje tez antykoncepcja mechaniczna i chemiczna
        2. Antykoncepcja może być co najwyżej skutnkiem a nigdy wyłączną przyczyną
        ruiny sumienia - a to zasadnicza różnica
        3. Jeżlei chcesz zrobić coś dobrego, to zacznij namawiać swoich kolegów do
        stosowania naturalnych metod regulowania płodności.

75% KOBIET STOSUJE ANTYKONCEPCJĘ, PONIEWAŻ ICH MĄŻ(PARTNER ITP) UWAŻA ŻE
        ZAPOBIEGANIE CIĄŻY JEST WYŁĄCZNĄ SPRAWĄ KOBIETY, A ON NIE ZAMIERZA SIĘ W ŻADEN
        SPOSÓB OGRANICZAĆ I NIE BĘDZIE CZEKAŁ 2 TYGODNI BY PRZESPAĆ SIĘ ZE SWOJĄ ŻONĄ.

I to prosze sobie zapamiętać. Kobiety stosują antykoncepcję z winy swoich
        mężów. Nie spotkałam ani jednej kobiety, której maż namawiałby ją na NPR, a ona
        by chciała truć się hormonami.
        • martishia7 Re: podziękuj Jej :O) 28.06.07, 14:33
          Pozwolisz.smile
          męża nie ma więc może nie jestem miarodajna. Osobą która miała największe opory
          przed braniem przeze mnie hormonów był mój chłopak. Długo mnie przekonywał,żebym
          dała sobie spokój ze względu na swoje zdrowie etc. Biorę po czuję się pewnie,
          takiego poczucia bezpieczeństwa nie jest mi w stanie zapewnić żadna
          antykoncepcja. Kobiety biorą, bo chcą mieć kontrolę nad swoim życiem jak
          najbardziej zbliżoną do 100%
          • nati1011 Re: podziękuj Jej :O) 28.06.07, 15:05
            pogratulować chłopaka. smile) Obawiam się że to tylko wyjątek, którym potwierdzasz
            regułę, ale daruj ciekawość, był przeciwny hormonom (na rzecz innej metody
            antykoncepcji), czy też był gotów zastosować okresową wstrzemięźliwość jakiej
            wymaga NPR?

Pisałam mąż bo najkrócejsmile). Choć zdaję sobie sprawę, że to obecnie tylko jedna
            z opcji.

Ale jak słyszę, że antykoncepcja wypacza sumienie to mnie trzęsie. Kiedyś
            wywaliłam wprost do księdza, czy jeżeli maż nie chce stosować NPR, to kobieta
            ma rozbić małżeństwo, zabrać dzieci i odejść? To nie jest takie proste, jak się
            niektórym wydaje.

• martishia7 Re: podziękuj Jej :O) 28.06.07, 16:37
              Dobry chłopak jest, nie ma cosmile

Był powiedzmy z dużą rezerwą nastawiony do hormonów (z racji zdrowia and
              potencjalenj późniejszej bezpłodności) na rzecz starych dobrych prezerwatywsmile
              Chyba NPR nawet by mi nie próbował zaproponować, na tyle mnie znałsmile
              Natomiast co do wstrzemięźliwości to nie ma z tym problemów (np w sezonach gdy
              byłam w trakcie leczenia układu moczowo-rozrywkowego nie stanowiło to problemu).
              Wiesz, to nie jest tak,że jestem zerem w zakresie NPR, bo na prawdę sporo czasu
              poświęciłam czytaniu o zagadnieniu. O tak z ciekawości żeby mamie wytłumaczyćsmile

> Ale jak słyszę, że antykoncepcja wypacza sumienie to mnie trzęsie.

Rozumiem Cię , mnie też trzęsie. W moim odczuciu to wybór pewnego stylu życia.
              Czy lepszego, czy gorszego , trudno orzec. Są ludzie którzy nie chcą mieć
              dzieci. I powiem szczerze- po obejrzeniu 'damskiego' programu o kobietach które
              przepędziły życie bez macierzyństwa- chwała im za tosmile

Ponadto całym sercem jestem za tym,żeby wyraźnie w Polsce zalegalizować
              możliwość sterylizacji., nawet przeszła mi kiedyś (w stanie silnej złości na mój
              kraj)myśl,żeby tak może obywatelską inicjatywę ustawodawczą... Ale szybko mi
              przeszło, jak pomyślałam,że banda (p)osłów mogłaby starania wielu ludzi
              zniweczyć jednym podniesieniem ręki.
        • wzr1 Re: podziękuj Jej :O) 30.06.07, 10:17
          > 1. Istnieje tez antykoncepcja mechaniczna i chemiczna
          te metody mają mniejsze negatywny wpływ na zdrowie ale też rujnują sumienie

> 2. Antykoncepcja może być co najwyżej skutnkiem a nigdy wyłączną przyczyną
          > ruiny sumienia - a to zasadnicza różnica
          Ciągłe stosowanie antykoncepcji zmienia też psychikę i osłabia sumienie, ale
          faktycznie kobiety które zaczynają stosowanie antykoncepcji mają już mocno
          zagłuszone sumienie

> 75% KOBIET STOSUJE ANTYKONCEPCJĘ,
          Koń by się uśmiał z takich danych, to trochę jak wyniki wyborów za komuny.
          Według raportu GUS o stanie zdrowia z 2004 roku który podaje że ogólnie 65%
          kobiet stosuje jakąkolwiek antykoncepcję, łącznie z prezerwatywą i NPR a środki
          hormonalne stosuje TYLKO 26,9%(Rozdział VIII tabela19)

> I to prosze sobie zapamiętać. Kobiety stosują antykoncepcję z winy swoich
          > mężów. Nie spotkałam ani jednej kobiety, której maż namawiałby ją na NPR, a
          >ona
          > by chciała truć się hormonami.

Dużo więksy wpływ na stosowanie pigułek na zmasowana indoktrynacja w mediach
          zwłaszcza w mediach przeznaczonych głównie dla kobiet, tworzy się schemat
          myślowy, stosuje pigułki= mądra, lub jedno dziecko =mądra
          A co do spotkania kobiet którą namawiał na NPR to chyba tylko wina środowiska w
          którym żyjesz, np. na forach możesz znaleść takie przypadki

• nati1011 Re: podziękuj Jej :O) 30.06.07, 14:55
            > > 75% KOBIET STOSUJE ANTYKONCEPCJĘ,
            > Koń by się uśmiał z takich danych, to trochę jak wyniki wyborów za komuny.
            > Według raportu GUS o stanie zdrowia z 2004 roku który podaje że ogólnie 65%
            > kobiet stosuje jakąkolwiek antykoncepcję, łącznie z prezerwatywą i NPR a
            środki
            >
            > hormonalne stosuje TYLKO 26,9%(Rozdział VIII tabela19)

widzisz, ty nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Sens zdania był taki,
            że 75% spośród kobiet stosujących antykoncepcję. A procenty wzięłam na oko,
            tak samo jak i ty swoje w "badaniach" nad związkiem antykoncepcji z aborcją.
            Takich badań nie ma i nikt nie był w stanie ich zrobić, ze względu na brak
            odpowiedniej próby badawczej.

> A co do spotkania kobiet którą namawiał na NPR to chyba tylko wina środowiska
            w
            >
            > którym żyjesz, np. na forach możesz znaleść takie przypadki
            >

Co ty wiesz o moim środowisku? Pełno w nim faryzeuszy twojego pokroju, co to w
            każdej proceji poczty niosą, ale na codzień to tylko jadem sieją i robią listę
            grzechów sąsiadów.

> Dużo więksy wpływ na stosowanie pigułek na zmasowana indoktrynacja w mediach
            > zwłaszcza w mediach przeznaczonych głównie dla kobiet, tworzy się schemat
            > myślowy, stosuje pigułki= mądra, lub jedno dziecko =mądra

Na twoją postawę też wpływa indoktrynacja dyrektora Rydzyka i jemu podobnych.
            Nie traktuj kobiet jak bezmuzgich idiotek, co to tylko horoskopy w przyjaciółce
            czytają i poza kuchnię nie wychodzą. Słuchać to trzeba swojego serca i
            sumienia, jeżeli jest właściwie ukształtowane, to nawet kazanie dyrektora
            rydzyka nie wyrządzi ci szkody.
    • wzr1 Re: Ginekolog OSZUST 30.06.07, 10:19
      Zabawne niedoszły morderca okradziony
    • tusia911 Re: Ginekolog OSZUST 30.06.07, 15:59
      Witaj Izko!
      Ja brałam tabletki i to naprawdę regularnie i zaszłam. Mam podobne zdanie na
      ten temat, iz po to stosuję antykoncepcję aby nie mieć dziecka. Dziecko to nie
      zabawka i jeśli ktoś nie jest gotowy to nie powinien go mieć. A takie wzmianki
      o domach dziecka itd są żałosne gdyż domy dziecka są już i tak strasznie
      przepełnione aby tam oddawać dziecko. Jeśli zaszło się w ciążę i nie chce się
      dziecka to się usuwa i problem z głowy. Nie czuję się morderczynią. A wy
      wszystkie które bronicie tak za wszelką cenę prawa dziecka poczętego to i po
      urodzeniu walczcie o to żeby to dziecko miało co jeść itd. Ale to co dzieje się
      z dzieckiem po urodzeniu to juz macie gdzieś. Wasza idea jest conajmniej
      śmieszna, podobnie jak idee naszego rządu. Widać od razu że nic nie wiecie o
      życiu. Szkoda moich nerwów na moherowe berety.
      • nati1011 Re: Ginekolog OSZUST 30.06.07, 17:21
        tusia

jak brakuje argumentów, to zawsze można rzucić epitetem w stylu: ty moherowy
        berecie.

To czym się czujesz jest naprawde nieistotne. Myślisz, że złodziej czuje się
        złodziejem? Każdy z nas świetnie potrafi znaleźć usprawiedliwienie dla kązdej
        podłosci i draństwa jakie zrobił.

Jeśli zaszło się w ciążę i nie chce się
        > dziecka to się usuwa i problem z głowy. Nie czuję się morderczynią

Wiesz, w kontekście twojej histori nie mogę tych słów zrozumieć. Skoro to tylko
        problem i można go tak ot usunąć, to dlaczego tak rozpaczasz po śmierci
        kubusia? Przecież to tez był tylko problem. Po stracie problemu się nie
        rozpacza. Nie powiesz mi przecież, że o cżłowieczeństwie decyduje tylko
        pragnienie matki. jak chce dziecka, to jest cżłowiekiem, a jak nie chce to
        problemem, kóre można spuścic w kanał.

A wy
        > wszystkie które bronicie tak za wszelką cenę prawa dziecka poczętego to i po
        > urodzeniu walczcie o to żeby to dziecko miało co jeść itd. Ale to co dzieje
        się
        >
        > z dzieckiem po urodzeniu to juz macie gdzieś. Wasza idea jest conajmniej
        > śmieszna, podobnie jak idee naszego rządu. Widać od razu że nic nie wiecie o
        > życiu.

A co ty wiesz o życiu tusiu? Co wiesz o naszej idei? Dla ciebie to śmieszne,
        dla mnie ważne. Może najważniejsze w moim życiu. I wiesz, co jest mi
        najtrudniej znosić, że mimo iż wielu kobietom proponuje się konkretną pomoc,
        także materialną - one i tak decyzują się na zabicie swoich dzieci. Zresztą ty
        też nie zabiłaś swojego dziecka z biedy.

I zanim zaczniesz namawiać kolejne dziewczyny do "załatwienia problemu" napisz
        im jaką cenę się za to płaci. Napisz im, że w wyniku komplikacji po aborcji nie
        mogłaś donosić kolejnej ciąży, że urodziłaś przedwcześnie i twój ukochany synek
        zmarł. Nie pisz tego drobnym druczkiem. Mają prawo wiedzieć, że za parę lat,
        jak już zechcą być matkami będą zamiast wózka kupować trumienkę, a zamiast
        spacerów na plac zabaw zostaną im tylko wizyty za cmentarzu.

Za aborcję nie pąłci się tylko pieniędzmi, płaci się swoim ciałem, swoją
        dusżą, przyszłością swoją i całej rodziny, a często też życiem nie tylko tego
        jednego dziecka, ale tez kolejnych, kórych nie będzie, albo kóre będą się
        rodzić przedwcześnie i umierać. Co o tym wam "lekarz" nie powiedział?
      • humptydumpty1 Re: Ginekolog OSZUST 01.07.07, 02:48
        Tusiu, może określ się wreszcie!!! Raz piszesz, że żałujesz aborcji, choć
        chyba "żałujesz" jedynie kiedy uznajesz, że śmierć Kubusia to skutek dokonania
        jej. Innym razem piszesz, że to tylko problem do usunięcia. Żeby było jasne mam
        lat trochę więcej niż Ty i o życiu wiem sporo, chyba nawet w Twoim wieku
        wiedziałam o nim więcej niż wiesz Ty... w każdym razie dzieci którym trzeba dać
        jeść miałam więcej, w tym też takie nieplanowane, z romansu winkMoherowym beretem
        jednakże jeszcze nie jestem i nakazy + idee naszego rządu też mnie mówiąc
        krótko wkur..... Przeszłam kilka etapów w zyciu. Jako młode dziewczę walcząc
        każdego dnia o ukochane, planowane dziecię obrzucałam najgorszymi epitetami te
        które usuwają lub oddają. Później kiedy dziecię przeżyło i pojawiły się
        następne, niekoniecznie planowane zmieniłam front na "mój brzuch, moja sprawa"
        Poza ulgą związaną z pozbyciem się problemu, odczuwałam ogromną satysfakcję, że
        tak fajnie i tanio (tabletki) olałam nakazy rządu zmuszające do rodzenia. Dziś
        mogę napisać tylko tyle, że żałuję iż tak łatwo dało się tego "problemu"
        pozbyć.
        W nawiązaniu do Twojego postu... "dziecko to nie zabawka" zgadzam się w 100%
        To nie zabawka na zasadzie "dziś nie chcę misia, bo jest be i nie pasuje mi do
        pościeli" za kilka miesiecy "chcę misia, bo pościel się zmieniła i pasuje"... a
        tak właśnie Ty podeszłaś do swoich dzieci
      • madzia1708 Tusia 01.07.07, 09:04
        nie pisz juz nic więcej bo się kompromitujesz, za kazdym razem coraz bardziej.

Jestes po prostu jeszcze gówniarą, może kiedy dorośniesz zrozumiesz, co tak na
        prawde zrobiłas
        • madzia1708 co z Ciebie za matka 01.07.07, 09:08
          dlaczego w Twojej wizytówce nie ma wzmianki o dziecku, które usunęłas, uważasz,
          że Go nie było?
          • nati1011 Re: co z Ciebie za matka 01.07.07, 09:30
            tam madziu,

tusia w innym wątku, zapytana wprost, stwierdziła, że uważa, że tamtego dziecka
            nie było i że czuje się matką tylko dwojga dzieci.

kolejna dziewczyna, której wydaje się, że jak namówi inne o aborcji to w tłumie
            poczuje się lepiej. Niestety tusiu, nawet najwiekszy tłum koleżanek nie
            zagłuszy twojego sumienia.
          • kizdam47 Re: co z Ciebie za matka 01.07.07, 11:42
            Tak Madziu, Tusia tak uważa niestety i zaczyna mnie to drażnić. Te jej wywody.
            Jak złodziej, który nie żałuje, że ukradł, ale żałuje, że pójdzie za to do
            więzienia.
            A Nati ma rację, że z braku argumentów to najlepiej kogoś moherem nazwać. To
            znaczy wszystko proste: przeciwnik aborcji
            = moher, zwolennik aborcji = nawiedzona feministka. Pożałowania godne.

Apropos, ogłaszam konkurs na najbardziej wyczerpujące wyjaśnienie problemu:
            dlaczego antykoncepcja rujnuje sumienie? Bardz, bardzo chciałąbym poznać
            odpowiedźsmile)

• nati1011 Re: co z Ciebie za matka 01.07.07, 19:00
              > dlaczego antykoncepcja rujnuje sumienie? Bardz, bardzo chciałąbym poznać
              > odpowiedźsmile)
              >

To ja odpowiem przewrotnie. Zakładam, że dziewczyna jest ochczona, ale z jakiś
              powodów odeszła od kościoła. Chce wrócić jako dorosła kobieta. Idzie do
              spowiedzi i okazuje się, że stosuje antykoncepcję. I nie zamierza z tego
              zrezygnować (bo mąż się nie zgodzi, bo ona nie umie, bo....). Nie dostanie
              rozgrzeszenia. Nawet kardynał nie może dac jej rozgrzeszenia. Trwa w cieżkim
              grzechu. Nie może wrócić. Ale jest w niej potworne pragnienie Boga. Decyduje
              się więc, że zrezygnuje z tej antykoncepcji. Niech się dzieje co chce. Nie
              rozumie dlaczego to takie ważne i w zasadzie główna przeszkoda przed jej
              powrotem na łono kościoła. Ale trudno. Rezygnuje. Po paru miesiącach wpadka.
              (bo mąż nie chciał czekać, bo jeszcze nie zna organizmu, bo .....) Nie chą/ nie
              mogą mieć tego dziecka. Aborcja. Po rekolekcjach idzie do spowiedzi - i ....
              dostaje rozgrzeszenie. Jaki z tego wyciagnie wniosek? Antykoncepcja ciągła (a
              jaka może być?) jest gorszym grzechem niż sporadyczna aborcja. Sama powiedz.
              Czy to nie jest rujnowanie sumienia? Mam nadZIeję, że załapię się przynajmniej
              na wyróżnienie wink)

Żeby była jasność - uważam, ze naturalne metody planowania rodziny są dla niej
              najlepsze. Ale po pierwsze trzeba do nich dorosnąć - i bardzo często nie
              jesteśmy w stanie zrezygnować z antykoncepcji na początku powrotu do Boga.
              bardziej powinien to być cel niż bezwzględny warunek przyjęcia. Po drugie i
              najważniejsze - potrzebna jest zgoda obojga małżonków. Choćby jedno było
              swięte, a drugie nie chciało, to nie da sie stosować NPR. A jeżeli ktoś
              twierdzi inaczej, to znaczy że dopiero seminarium skończył, albo kurs
              przedmałżeński smile)

Oczywiście każdy oże stosować NPR w celu planowania rodziny i traktować to jak
              każdą inną metodę z naukowo opracowanym wskaźnikiem Perla.

Ale z punktu widzenia religi i wymogow katolicyzmu wygląda to trochę inaczej.
              Stosowanie NPR w połączeniu z chrześcijaństwem opiera się na głębokiej wierze i
              zaufaniu do Boga. Na zasadzie, Panie Boże ty wiesz, że nie mogę teraz mieć
              dziecka, zrobie ze swojej strony wszystko co w mojej mocy, ale i TY mnie nie
              zawiedź. Ja wierzę, że to Bóg decyduje, czy z danego zbliżenia moze narodzić
              się dziecko. Nie wystarczy samo współżycie w okresie płodnym. I UFAM (dzisiaj
              już tak) że nie otrzymam tego daru, jeżeli nie będę gotowa, lub jeżeli go
              otrzymam, to znaczy, że tak będzie dla nas najlepiej, choć może jeszcze dziś
              tego nie rozumiem. Ale to jest długa i często bolesna droga. Trzeba do tego
              dojrzeć i mieć już jakieś doświadczenie w wierze. A oficjalne tłumaczenie
              kościoła w tej kwestji jest tak mętne i niespójne, że nawet sami księża nie są
              do końca przekonani w tej kwestji. A sprawa dla ludzi wierzących jest bardzo
              prosta. Zawarta w jednym słowie: wierzę.
              • wzr1 Re: co z Ciebie za matka 01.07.07, 22:15
                > Nie chą mieć tego dziecka. Aborcja. Po rekolekcjach idzie do spowiedzi -
                > i ....
                > dostaje rozgrzeszenie. Jaki z tego wyciagnie wniosek? Antykoncepcja ciągła (a
                > jaka może być?) jest gorszym grzechem niż sporadyczna aborcja

Na podstawie nauk przygotowujących do I Komuni Św to było tak:
                Rozgrzeszemie dostaje się na "podstawie żalu za grzech i postanowienia poprawy"
                oraz zadośćuczynieniu Bogu i bliźniemu (naprawa szkody o ile jest możliwa)
                a nie ciężaru przewinienia. Fakt że dostało się rzgrzeszenie nie znaczy że Bóg
                grzech odpuścił, bo może spowiedź była nieszczera lub nie było żalu za grzechy.
                (co jest kolejnym grzechem ciężkim). W przypadku antykoncepcji hormonalnej to
                trudno mówić o postanowieniu poprawy- to i nie ma co liczyć na rozgrzeszenie.
                Z aborcją to jest jakaś szansa że już więcej dzieci się nie zabije, ale jeszcze
                trzeba przestać oceniać swoje poprzednie postępowanie jako dobra decyzję.
                Ciągłe pozostawianie w grzechu musi się odbić na sumieniu tak jak ciągły brak
                higieny na zdrowi
                Na wyróżnienie nie liczę

> najważniejsze - potrzebna jest zgoda obojga małżonków. Choćby jedno było
                > swięte, a drugie nie chciało, to nie da sie stosować NPR. A jeżeli ktoś
                > twierdzi inaczej, to znaczy że dopiero seminarium skończył, albo kurs
                > przedmałżeński smile)

A propo kursu przedmałżeńskiego to uczą tam też że gwałt małżeński jest
                zagrożony karą do 5 lat więzienia. A że kolego w pracy dostaje od żony raz na
                miesiąc, to proszę nie wyciągać zbyt pochopnych wniosków
                • nati1011 Re: co z Ciebie za matka 02.07.07, 10:13
                  wzr1 ty musiałeś chyba ze 2 lata seminarium zaliczyć, albo przynajmniej jakiś
                  kurs u rydzyka.

Skoro wszystko jest tak świetnie, to powiedz mi dlaczego tylko niewieklki
                  procent par stosuje NPR, bo nawet jeżeli nie stosują hormonów, to i tak robią
                  TO niezgodnie z nauką kościołą. Dlaczego ogromna większość małżeństw zawierana
                  jest, gdy dziecko jest już w drodze. O dziewictwie przed ślubem to już wogóle
                  nie piszę, bo młodsi to chyba już wogóle nie wiedzą co to jest. Co trzecie
                  małżeństwo się rozpada i to przy coraz większym udziale księży. Teraz
                  lekarstwem na wszystko jest unieważnienie małżeństwa. Osobiście trzy razy
                  usłyszałam taką rade w konfesjonale! Ile wokół nas draństwa i złodziejstwa,
                  zawiści i chciwości lub niskiej nienawiści. To wszystko my, wierzący katolicy.
                  Naprawdę nie mamy sobie nic do zarzucenia?

Bo polak to od razu musi iść na woję, życie oddawać, powstanie urzadzać... A tu
                  po prostu trzeba wziąć się do roboty. Przestać kłamać, kraść, być miłym dla
                  ludzi, uczciwie pracować... Ale to przecież takie nudne i mało porywające.

I to samo jest z antykoncepcją. Zamiast od razu wysyłać ludzi w alpy najpierw
                  nalezy ich nauczyć chodzić po karpaczu. Jakiś dłuższy spacer, mała górka, z
                  doświadczonym przewodnikiem u boku. I dopiero jak sie wszystkiego nauczą, jak
                  będą silni i zaprawieni w trudzie można ich wysyłać na samodzielną wyprawę na
                  mont everest. Jeżeli robimy to odwrotnie, to wpadną w pierwszą napotkaną
                  przepaść i będa musieli mieć szczęście by to przeżyć.
                  • wzr1 Re: co z Ciebie za matka 03.07.07, 21:03
                    Myślę że odpowiedź na wiele pytań zadanych w pierwszej części znajduje się w
                    drugiej części twojego listu. Zdanie " Przesać kłamać" jest kluczem do
                    zozumienia. Nie wiem ile ty masz lat, ale osoby w moim wieku miały okazję
                    zauważyć jak komunizm czy socjalizm uczył ludzi kłamać, i to najgorszego
                    rodzaju klamstwa bo oszukiwania samego siebie. Dotyczy to w dużej mierze
                    również życia małżeńskiego, młodym ludziom wmawia się już chyba w przedszkolu (
                    a potem młodzież sama to sobie powtarza) że żyją dla zabawy (nie jest to
                    oczywiście wmawianie wprost ale przez tworzenie klimatu jak największej
                    konsumpcji i koncentrowaniu się na sobie). Kłamstwo socjalizmu polegało na
                    negowaniu natury
                    Dla mnie jest oczywiste że pewne zachowania rodzą określone wyniki.
                    Np. Młodzi uczeni tylko zabawy nie chcą podjąć poważnej decyzji o małżeństwie
                    chyba że wpadnie i jest przymus w postaci dziecka (proszę zauważyć jak
                    nauczycielki przestrzgają dziewczyny przed wczesnym maciżyństwem)
                    Jeżeli dzieci są wychowywane w klimacie uwielbienia telewizora gdzie trudno o
                    film z pozytywny przykład czystości przedmałżeńskiej lub wierności małżeńskiej
                    to zachowania takie trudniej też znaleść w realnym życiu (średnia 3,5 godziny
                    przed telewizorem dziennie).
                    Albo jak dziweczyna cały czas słyszy że szkoła jest najważniejsza to decyzja o
                    zabiciu dziecka które może spowodować nieukończenie szkoły podejmowana jest w
                    przekonaniu słuszności.
                    Niewykluczone że często księża ulegają też temu klimatowi. (swoją drogą ciekawe
                    na ile spowiedzi słyszałaś te 3 rady i czy byla jakieś obiektywne przesłanki do
                    tego)
                    Niechęć do NPR wymika oprócz braku sumienia często mentalności "na wszystko
                    tabletka", przeziębienie można wyleczyć w domu bez apteki ale jak się wyda dużo
                    pieniędzy na siebie to samopoczucie się poprawia
                    Ja nie owijam w bawełnę i staram nazywać wszystko po imieniu, grzech nazywam
                    grzechem nawet gdzy dotyczą one moich osobistych słabości(oczywiście zdaję
                    sobie sprawy ze swoich grzechów)
                    Oczywiście wielu się to niepodoba stąd taka krytyka na forum mnie spotyka
                    ALE ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ, że wyjście na Mount Everest zaczyna się od chęci żeby
                    iść pod górę, bo jeżeli wmówi się komuś że nie warto tam wchodzić do nawet
                    gdyby miał na tylę sił nie wyjdzie w podróż ku górze.

> Naprawdę nie mamy sobie nic do zarzucenia?
                    Dla mnie największy zarzut jaki ogólnie można społeczeństwu postawić to
                    tworzenie klimatu antykatolidzkiego w życiu codziennym, np przytakiwanie
                    każdemu kto nagina dekalog do własnych słabości. Jak często słychać namowy
                    koleżanek do rozwodu, kolegów do zdrady, abo taki slogan "coś taki/taka święta"
                    itd.

Jedna sprawa mnie dziwi, skąd ten pomysł o seminarium i otym że jest świetnie,
                    według mnie jest źle i raczej się pogarsza, i będzie się pogarszało dopóki nie
                    upowszechni się życie zgodnie z dekalogiem we wszystkich sferach życia
                    (seksualnej też)
    • mjsjhgdg Re: Ginekolog OSZUST 13.06.24, 12:53
      UWAGA OSZUST !!!!!!!!!!!!
      Przestrzegam wszystkim przed zamawianiem tabletek pod numerem 506569372, 576444974, 576094074, 514482839, 533141847, 577 405 474, 665887205

Ten oszust sie oglasza na wiekszosci forach i w ten sam sposob oszukuje ludzi czasem podaja sie za lekarza czasem ze jest z jakiejs orgamizacja pomagajacej kobieta ale nie dajcie sie na to nabrac bo to złodziej i oszust ktory okradnie was z pieniedzy wysle wam witaminki w woreczku a pozniej zablokuje wasz numer zebyscie wiecej do niego nie dzwonili. Ten OSZUST działa tak juz od kilkunastu miesiecy i oszukał wiele osob. Sam sobie pisze pozytywne opinie i sam siebie poleca złodziej perfidny.

Zawsze proscie sprzedajacego o zdjecie z jakas aktualna data i nie dajcie sie nabrac na aborcje za 200zł bo nikt powazny w takiej cenie tabletek nie sprzeda bo sa dosć trudne do zdobycia
    • malakate23wawa Re: Ginekolog OSZUST 11.07.24, 13:54
      721.... polecam jest uczciwie.
    • jttfkkbej Re: Ginekolog OSZUST 16.07.24, 14:59
      Oszust!!!!!!
    • mojamalablondi Re: Ginekolog OSZUST 18.07.24, 09:37
      Polecam Pana doktora z numeru 721068379
      Leki otrzymałam oryginalne i bardzo szybko. Kontakt świetny przez cały czas.
    • mjsjhgdg Re: Ginekolog OSZUST 25.07.24, 20:06
      UWAGA OSZUST !!!!!!!!!!!!
      Przestrzegam wszystkim przed zamawianiem tabletek pod numerem 506569372, 576444974, 576094074, 514482839, 533141847, 577 405 474, 665887205 oraz 721-068-379

Jest to perfidny złodziej ktory okradnie was z pieniedzy . Działa od wielu lat co jakis czas poprostu zmienia numer telefonu ale metoda okradania wciaz jest ta sama. Wysyła jakies witaminki zapakowane w woreczek foliowy i w ten sposob oszukał wiele osob .

Zawsze proscie sprzedajacego o zdjecie z jakas aktualna data i nie dajcie sie nabrac na aborcje za 200zł bo nikt powazny w takiej cenie tabletek nie sprzeda bo sa dosć trudne do zdobycia

• mojamalablondi Re: Ginekolog OSZUST 28.07.24, 19:10
        721068379 to jest w porządku akurat bo sama kupowałam. Chyba ten kto to pisze sam jest oszustem bo wymienia wszystkie numery poza jednym oferującym arthrotec.
      • malakate23wawa Re: Ginekolog OSZUST 28.07.24, 19:18
        721 068 379 jest uczciwy. Polecam i podaje dalej.
      • letniaolga Re: Ginekolog OSZUST 29.10.24, 09:25
        Laski dzięki za namiary. Jestem po wszystkim i od razu mi lżej.
        Zamawiałam od 721-068-379 na paczkomat
        Przyszły następnego dnia i już jestem po wszystkim
    • letniaolga Re: Ginekolog OSZUST 11.11.24, 20:29
      Sam jesteś oszustem i wyłudzaczem gnoju.
      Ogłaszasz się pod innym numerem telefonu i wyciągasz kasę. Po tym jak mnie oszukałeś to właśnie od Pana z 721068 zamówiłam i było jakoś wszystko w porządku.

Dziewczyny! Wystarczy że zadzwonicie i zamienicie kilka zdań i od razu będziecie wiedziały kto ma fachową wiedzę. Od razu poznacie gówniarza który nie wie o czym mówi.
    • mjsjhgdg Re: Ginekolog OSZUST 17.11.24, 16:52
      UWAGA OSZUST 721 068 379 lub 506 569 372
      Przestrzegam wszystkich przed tym OSZUSTEM ktory posługuje sie takimi numerami
      721-068-739 , 506-569-372 576-444-974 725-179-451 .
      Nigdy niczego u tego ZŁODZIEJA nie zamwaiajcie.
      Zostałam oszukana przez GNOJA na 400 zł i wysłam mi Rutinoskorbin w woreczku!!!!
      Ogłasz sie ten ŚMIEĆ na innych forach i sam sobie pisze SZMACIARZ pozytywne opinie.
      PRZESTRZEGAM NIGDY U ŚMIECIA NIE ZAMAWIAJCIE
    • tabletkiporonnepolska Re: Ginekolog OSZUST 18.11.24, 18:24
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2025 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta
    • kilianska89 Re: Ginekolog OSZUST 07.12.24, 09:47
      Moja opinia :
      8 tc
      Zamawialam od 721068379
      Zamowilam do paczkomatu zestaw za 350zl
      Szybka dostawa na nastepny dzien. Leki ok. Kontakt super wiec polecam
    • fitnessgirl Re: Ginekolog OSZUST 25.12.24, 13:00
      Korzystałam z pomocy 721068379
      Wszystko w porzadku
      Polecam
    • kajsdhjash Re: Ginekolog OSZUST 02.01.25, 19:34
      TABLETKI ARTHROTEC ODSPRZEDAM !!!!

Posiadam  skuteczne tabletki  wczesoporonne o nazwie ARTHROTEC.
      Sa to najskuteczniejsze tabletki przeznaczone do dyskretnej i bezpiecznej kuracji w domu bez nadzoru lekarza.
      Domowa kuracja zapewni Ci dyskrecje.  Leki sa orginalne pochodzenia aptecznego posiadam paragon co jest
      gwarancja Twojego bezpieczenstwa jak rownież powodzenia zabiegu.

UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE
      ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE
      O ZRÓDŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU

KONTAKT 512-204-079
    • oszust7 Re: Ginekolog OSZUST 04.01.25, 10:01
      UWAGA TU NA FORUM JEST OSZUST !!!!!!

PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED PEWNA OSOBA KTORA OGLASZA
      SIE TU NA FORUM ROWNIEZ JAKO GINEKOLOG I SAMA SOBIE PISZE POZYTYWNE OPINIE
      TO JEST ZWYKŁY OSZUST KTORY CHCE WAS NACIAGNAC NA KASE . UZYWA W TYM CELU
      KULKU NUMEROW BY WAS OKRAŚĆ .

- NIGDY NIE PRZELEWAJCIE PIENIEDZY NA KONTO
      - ZAWSZE PROSCIE O AUTENTYCZNE ZDJECIE TABLETEK
      - UNIKAJCIE OFERT GDZIE JEST TYLKO KONTAKT MEILOWY
      - JAK KTOS WAM OFERUJE TABLETKI ZA 100 LUB 200ZŁ TO JEST TO
      OSZUST BO NIKT POWANY W TAKIEJ CENIE NIE SORZEDAJE TABLETEK
      - STARAJCIE SIE ODEBRAC TABLETKI OSOBISCIE I PYTAJCIE GDZIE MOZNA JE ODEBRAC
      - PYTAJCIE ZAWSZE O PARAGON ZAKUPU I O POCHODZENIE TABLETEK

BADZCIE CZUJNI I UWAZAJCIE NA SIEBIE ORAZ SAMOZWANCZYCH GINEKOLOGÓW ORAZ
      TYCH CO SOBIE SAMI PISZA POZYTYWNE OPINIE,SAMI SIEBIE ZACHWALAJA I POLECAJĄ
      NIE KUPUJCIE TABLETEK W ZADNYCHWORECZKACH LUB INNYCH ZAWINIĄTKACH
    • kajsdhjash Re: Ginekolog OSZUST 07.01.25, 14:54
      TABLETKI ARTHROTEC ODSPRZEDAM !!!!

Posiadam skuteczne tabletki wczesoporonne o nazwie ARTHROTEC.
      Sa to najskuteczniejsze tabletki przeznaczone do dyskretnej i bezpiecznej kuracji w domu bez nadzoru lekarza.
      Domowa kuracja zapewni Ci dyskrecje. Leki sa orginalne pochodzenia aptecznego posiadam paragon co jest
      gwarancja Twojego bezpieczenstwa jak rownież powodzenia zabiegu.

UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE
      ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE
      O ZRÓGŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU

KONTAKT 512-204-079
    • oszust7 Re: Ginekolog OSZUST 10.01.25, 11:55

NIE KUPUJCIE TABLETEK W ZADNYCH WORECZKACH LUB INNYCH ZAWINIĄTKACH
    • oszust7 Re: Ginekolog OSZUST 10.01.25, 12:10

NIE KUPUJCIE TABLETEK W ZADNYCH WORECZKACH LUB INNYCH ZAWINIĄTKACH ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka