eszi 03.02.12, 10:15 Czy warto iść na operację do p. dr Syski? Ktoś miał/zna kogoś, komu wykonał ten zabieg? prosze o opinie. Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeniek77 Re: syska - zespół cieśni nadgarstka 23.11.12, 15:48 Witam. Wiem, ze sporo po czasie. Właśnie zbieram informację na temat operacji cieśni nadgarstka u dr Syski. Jak Twoje doświadczenia, czy się udało? Pozdrawiam Odpowiedz Link
moni.r Re: syska - zespół cieśni nadgarstka 24.11.12, 14:16 Moja mama miała operowany zespół cieśni nadgarstka w centrum damiana w warszawie. płaciła tylko za konsultacje przed i po operacji (2x100zł), natomiast sam zabieg był na nfz. była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
nomosdag1 Re: syska - zespół cieśni nadgarstka 02.01.13, 15:09 Podnoszę temat i mam pytanie?? Czy wybierając się na prywatną wizytę do dr Syska, płacąc zupełnie normalnie dostanę skierowanie na zabieg NFZ czy nie bardzo? Może powinnam najpierw iść na fundusz do jakiegoś ortopedy i dopiero wtedy mając jego skierowanie mogę mieć zabieg na NFZ. Nie wiem od czego zacząć... Myślę, że już dojrzałam do zabiegu... 2 lata temu na EEg wyszedł ucisk, ale nie tak wielki zeby operować.. niestety od kilku miesięcy nie jestem w stanie spać normalnie w nocy w dzień czy większości czynności mam zdrętwiałą rękę.... zaczynam mieć totalnego doła... chyba muszę zacząć działać, bo samo się nie wyleczy... pytanie tylko od czego zacząć.. na pewno na prywatny zabieg mnie nie stać... właśnie sprawdzałam ceny... koszmar.... może mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób w miarę szybko trafić na zabieg na NFZ?? Od czego zacząć?? Odpowiedz Link