magnezja22 30.07.08, 20:00 czy ktoś bywa na basenie w Wesołej? a może dojeżdża pociągiem? jak połaczenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.my Re: basen w Wesołej 30.07.08, 20:43 magnezja22 napisała: > czy ktoś bywa na basenie w Wesołej? a może dojeżdża pociągiem? jak > połaczenia? -->bywam z rodziną (samochodem), w weekendy są zniżki dla rodzin rano. Pociągiem to raczej odpada bo basen jest w połowie drogi między Wesołą a Rembertowem. Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
niezapominajka200 Re: basen w Wesołej 31.07.08, 08:10 Basen jest w Wesołej Zielonej, od pociągu pewnie ze 3km. Chyba dałoby się dojechać do Starej Miłosnej, potem autobusem miejskim - ale jaki nr to nie wiem, kiedyś jeżdziło 137 teraz chyba 172 Odpowiedz Link
ledacy Re: basen w Wesołej 31.07.08, 13:17 Polecam pływalnię w Józefowie. Ale transport raczej tez samochodowy. Ciekawe kiedy oficjalne otwarcie basenu w Mińsku? Odpowiedz Link
ruta.dl Re: basen w Minsku 01.08.08, 10:38 jak dobrze pojdzie to w ogole nie bedzie. Tam sie przeciez kompletnie nic nie dzieje! Ekipa zabrala sie pare miesiecy temu, bo jakis kretyn tak umowe podpisal z ta firma ze mieli prawo w polowie roboty zrezygnowac i tylko kilka tys zl zaplacili kary. bedzie tak stalo i niszczalo pewnie. Odpowiedz Link
przewoz_pw Re: basen w Wesołej 31.07.08, 14:26 Da się dojechać z Rembertowa autobusem 196 w miarę szybko (ok 10 minut). Odjeżdża z przystanku PKP Rembertów, średnio 2 razy na godzinę. Tylko nazwy przystanku nie pamiętam (w kierunku Marysina). Albo Wspólna albo Jagiellońska. Któryś z nich. Z Wesołej, to albo 198 i przesiadka na 173 na przystanku przy rondzie "Wesoła-Ratusz", lub jazda 173 od Woli Grzybowskiej, ale to za dużo kombinowania. Wybierałem się tam któregoś razu, ale ciągle jakoś czasu nie znajduję. Odpowiedz Link
salos1 Re: basen w Wesołej 01.08.08, 11:46 a jak wygląda ten basenik, bo mam zamiar wziąc 1,4 roczne dziecko i ciekawy jestem czy jest brodzik jaka woda czy w miaręciepła i czy w weekendy jest duzo ludzi tam?? itd.. Odpowiedz Link
ruta.dl Re: basen w Wesołej 01.08.08, 15:08 Salos - my tam jezdzilismy jak nassza mloda miala 7 miesiecy juz. Generalnie woda czysta, jest brodzik i tzw basen rekreacyjny z ciepla woda, w szatki przewijak. po basenie jest gdzie odpaczac i podac dziecku cos do picia i jedzenia. W weekendy zasadniczo jest tlum, wiec z maluchem polecam byc tam przed 10 rano. Wtedy jest tez sporo ludzi, ale nie ma ryzyka ze ktos dziecka nie zauwazy i dostaniesz lokciem pod zebra. Odpowiedz Link
magnezja22 Re: basen w Wesołej 31.07.08, 20:40 dzięki wszystkim za info!!!! jednak bez auta to dużo kombinowania:-) Odpowiedz Link
betty08803 Re: basen w Wesołej 19.08.08, 08:43 www.baseny.warszawa.pl/aquapark-wesolandia tu jest dojazd i godziny otwarcia basenu Odpowiedz Link
i_ja_tez Re: basen w Wesołej 19.08.08, 12:13 Jeżeli chodzi o Józefów to polecam basen w hotelu Holiday Inn. Co prawda nie ma tam zjeżdżalni. Za to nie ma wogóle ludzi, a za 50 zł od osoby można siedzieć cały dzień w basenie. Jeżeli chodzi o basen to jakiś czas temu ogłoszono przetarg na dokończenie robót, pewnie to potrwa, ale może nie jest tak źle ;-D Odpowiedz Link