Dodaj do ulubionych

Hydromasaż z ozonem - proszę o radęt

05.10.05, 19:27
Witam serdecznie, mam pytanie dotyczące hydromasażu z ozonem w przypadkach rozpoznania wzmożonego napięcia mięśniowego u mojego 4-miesięcznego synka, czy warto zakupić taką matę do hydromasażu, jeżeli tak, to jaką, czy można kupić używane, starszego typu sprzedawane przez jeden z serwisów aukcyjnych za ok. 300-400 zł (czy ich działanie jest równie skuteczne) czy lepiej kupić droższy, ale nowy, z wyglądu bardziej nowoczesny sprzęt. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie i chciałby się nimi podzielić, z góry dziękuję za wszytskie opinie i rady!
Obserwuj wątek
    • hanti Re: Hydromasaż z ozonem - proszę o radęt 05.10.05, 21:35
      ja kupiłam ozonomatic. Można w niej regulować siłę działania. Ma różne prorgamy
      masażu. I bardzo przydatną rzecz-podgrzewanie wody. Ja jestem z niej bardzo
      zadowolona, chociaż była cholernie droga- 3,5 tyś
      • xb Re: Hydromasaż z ozonem - proszę o radęt 08.10.05, 21:37
        wazne jest czym spowodowane jest wzmozone napiecie miesniowe u twojego dziecka,
        bo jesli jest to konkretny problem to hydromasaz nie bedzie wystarczajacy a
        trudno stwierdzic czy taki wydatek (okolo 5 tys. zl)jest wskazany. moze lepiej
        sprobowac innych form rozluzniania u tak malego dziecka?!przemysl to
        jeszcze.czy korzystasz z rehabilitacji?
        • pmajkap Re: Hydromasaż z ozonem - proszę o radęt 09.10.05, 22:33
          warto, stosuję systematycznie i są efekty. Oczywiście nie zwalnia to od
          normalnej rehabilitacji, ale świetnie wspomaga. Osobiście kąpię małą przed
          ćwiczeniami i bardzo ładnie rozluźniona ćwiczy. Matę kupiłam nową na Allegro o
          nazwie Masaterhm chyba, kosztowała z wszystkimi dodatkami 1699 zł, otrzymałam
          fakturę e jeśli masz orzeczenie może odpisać od podatku.
          Majka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka